سلام
عزیزم یک مشکلی که مرد های ایرانی معمولا دارند اینه .یعنی بچه دوست دارند اما وقتی بچه دار می شوند چند سوا اول که حال و هوای پدری دارند خوب هستند اما کم کم انگار این حس از بین میره و اون ها تنها چیزی که حسمینند اینه که توجه زنشون رفته سمت بچه ها . اون هم شما که دو قلو دارید احتمالا کم توجهیتون به اون بیشتر شده بود.
عزیزم سعی کن بچه هر رو پیش مادرت بزاری و با هاش بیشتر تنها بمونی . بهش همیشه بگو که بچه ها رو بدون اون نمی خواهی . مرد ها نیاز دارند که بهشون بگی . در مورد آینده بچه هات باهاشون صحبت کن .اینکه دوست داری همتون همیشه بهش افتخار کنید .
یک نکته مهم دیگخ . شوهر شما حتما باید بره سر کار . بیکاری بدترین چیزیه که یک مردمی تونه داشته باشه. به همه راه می کشونه آدم رو . نمی دونم رابطه ات با پدرشوهرت چه جوریه اما من اگه جات بودم رابطه ام رو باهاش خیلی خوب می کردم . تا هم بتونم از طریق اون کمک بخوام هم تسلط بیشتری از طریق ایشون روش داشته باشی .
گفتی بخاطر مقید بودن زیادیشون رابطتون خوب نیست . اما فکر نمی کنی زندگیت ارزشش بیشتر از مثلا چادر سر کردنه .
شما باید از دو طرف کار کنی
یکی از سمت پدر شوهرت
و یکی از سمت شوهرت
زو باش یک ککاری بکن تا دیر نشده
یادت هم باشه تو حر هات رو به شوهرت بزن و خواسته هات رو بگو هرچند اگه عصبانی شد و داد زد اما معمولا مردها اینطوریند نمی خوان قبول کنند که حق با زنشونه اما در عمق وجودشون به حرف هات فکر می کنند و کم کم تاثیرش رو می زاره
یه سوال شوهرت هم آدم مذهبی است ؟








علاقه مندی ها (Bookmarks)