به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 خرداد 92 [ 22:57]
    سطح
    2
    Level completed: 16%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class7 days registered100 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 9 در 5 پست

Array

چرا من اين همه بدشانسم!!!

سلام دوستان نمي دونم از كجا شروع كنم چون مشكلاتم يكي دو تا نيست. من يه دختر 31 ساله ام مجردم و تو يكه شركت خصوصي كار مي كنم. بعضي وقتا به اين سايت سر مي زدم و مشكلات بعضي را مي خوندم مثلا يكي مي گفت شغل خوب دارم ولي ازدواج نكردم يا برعكس ولي من هيچكدوم و ندارم نه تضمينه شغلي نه يه همراهه مناسب !!!بعضي وقتا مي گم خدا من به چي دلمو خوش كنم همه درا برام بسته شده اين و دارم براتون مي نويسم فقط گريه مي كنم اونقدر دلم پره از اين دنيا هميشه بدبياريا هر جا بوده اومده من و پيدا كرده من نمي گم خواستگار نشدم داشتم مثل بقيه دخترا ولي خوب كسي كه واسه خودم لايق بدونم تو مسير زندگيم قرار نگرفته به خدا هيچ ايرادي هم ندارم ولي هميشه شده تا يه مرحله اي پيش رفته بد نشده. حالا من دردم ازدواج نيست چون ميگم كاره قسمته ولي تو كار هم شانس نداشتم چند جا بودن كه واقعا به امثال من نياز داشنتد و بايدم شخصي انتخاب مي كردند كه تو اين كار تجربه داشته باشه با اينكه سفارش شده بودم برا اونجاهايي كه نياز به نيرو داشنتد ولي باز كساي ديگه رو انتخاب كردن كه هيچ تبحري نداشتند هميشه از اين مي ترسم كه خدا اگه من ازدواج نكنم سرنوشتم چي ميشه هميشه كه پدرو مادر آدم بالا سرشون نيست نه شغل خوب دارم نه تكيه گاه خوب چرا خدا من و فراموش كرده من كه بنده بدي نبودم يعني هميشه سرم تو كاره خودم بوده تا اين سنم هميشه سعي كردم نجابت و پاكيم و حفظ كنم ولي خدا همه چي و ازم دريغ كرده خيلي دلم پره

2. 5 کاربر از پست مفید Sevin تشکرکرده اند .

maryam1363 (پنجشنبه 02 خرداد 92), pedram_7025 (شنبه 23 آذر 92), soheil2 (پنجشنبه 02 خرداد 92), کامران (پنجشنبه 02 خرداد 92), راحیل خانوم (چهارشنبه 29 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)