نقل قول نوشته اصلی توسط zendegi-sabz نمایش پست ها
سلام
به نظر من سن شما واسه ازدواج هنوز خیلی کمه
البته بازم ربط به فرهنگ خانوادتون و خودتون داره.
و در این مورد اصلا پیشنهاد نمیدم با دختر داییت صحبت کنی .
به جای اینکه با دختر داییت صحبت کنی با مادر یا بابات صحبت کن .
سمت اون دختر هم نرو ... نزار اون دختر از پاک بودنش بیا بیرون.
چون اگه با تو اومد و بعد چنوقت رابطتون بهم خورد .
احتمال اینکه اون بره سراغ یکی دگه خیلی بیشتره .
و مقصر اصلی هم در اینکه اون دختر از پاک بودن بیرون اوردی تویی
.......
پیشنهاد من برو دانشگاه حد اقل دو یا سه سال که از دانشگاه گذشت تا سنت حداقل برسه به 21 یا 22 بیو با مادرت صحبت کن .
در این شرایط فقط خانواده رو بفرست جلو نه دختر داییت رو .

و دوم یکم از تو فکر و خیال بافی بیا بیرون
تو ازکجا میدونی سنتو واسه اون میخواد .
خیال بافی نکن که فقط خودت عذاب میبینی .
آخه دختر داییم خیلی با اون خوب منم واسه دوستی نمی خوامش اولشم بهش میگم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط amirreza نمایش پست ها
سلام
نمی دونم از کجا شروع کنم راستش حدود یه سال از یه دختر بدجور خوشم اومده که حتی به خاطر اون به هیچ دختری حتی نگاهم نکردم
پارسال بود که یه جایی دیدمش باهاش یه کم صحبت کردم(البته با خونواده بودند)نه در مورد دوستی در مورد درس و پول و...
خلاصه شروع کردم به تحقیق در موردش شمارش رو از دختر داییم که دختر عمه اون دختر گرفتم(البته دختر داییم نفهمید)خلاصه این که شماره غریب جواب نمیده و حدود سی بار بهش زنگ زدم تا جواب (خودم رو معرفی نکردم) خواستم باهاش دوست بشم اما نشد چون دختر خیلی باهوش و محکمیه
خلاصه بگم یه روز از دی پارسال بهش اس دادم و گفتم من ازت خوشم اومده و این حرفا اما اون گفت که با هیچکی دوست نمیشه و این حرفا و گفت هیچ حسی به من نداره منم دیگه زیاد تو فکرش نبودم تا اینکه چند روز پیش دختر داییم اس داد و تاریخ تولد من رو می خواست نمی دونم واسه چی می خواست اولش نگفتم ولی بعدش با اصرارش تاریخش رو گفتم اما سالش رو می خواست به نظرم واسه اون می خواست
نمی دونم ولی یه حس عجیبی بهش دارم اصلا به خاطر صورت و پول و اینها نمی خوامش .اون یه دختر باهوش و محکم و خونواده دار
خلاصه می خواستم به دختر داییم بگم که تا بره باهاش صحبت کنه ببینه چی میگه و بگه من قصد دوستی ندارم و فقط می خوام چند وقت با هم آشنا بشیم اگه از هم خوشمون اومد با هم ادامه بدیم

همین

حالا نمی دونم این کار درستیه یا نه
من نوزده سالم و رشته ریاضیم و باید امسال کنکور بدم و اون 17 سالش
من از نظر دانشگاه و سربازی مشکلی ندارم چون سربازی معافم و دانشگاه هم اگه به خاطر اون باشه حاضرم رتبه زیر صد بیارم

منظورم از این تکه این که می خواستم امتحانش کنم