آقای کامروا و حسین 40 گرامی از اینکه پیگیر مشکل و تاپیکم هستین ازتون ممنونم
آقای کامروا بنا به پیشنهاد شما یه سرچ زدم تو اینترنت و چندتا ذکر پیدا کردم در رابطه با بخش درمان معنوی وسواس. هر روز دارم می خونمشون و چندبار هم در روز سوره ی ناس می خونم.البته در کنار مبارزاتی که دارم. به هر حال از پیشنهادتون ممنونم.
آقای حسین40 خواهش می کنم. من هم سعی کردم توی پست قبلم شرایطم رو واضح تر براتون توضیح بدم که رفع ابهام شده باشه :) این مدت دارم سعی می کنم رو خودم کار کنم و
باور کنید همین جمله ی ساده ی " اهمیت نده و به شکت اعتنا نکن " که همه در درمان وسواس به من توصیه می کنن با حرف راحته ولی در عمل واقعاً به آدم فشار میاره! :( در هر صورت متأسفانه این مشکلیه که برای من پیش اومده و تحت هر شرایطی باید با مبارزه و کمک کردن به خودم و البته امیدها و انگیزه هایی که از طرف شما می گیرم، خودمو درمون کنم. متأسفانه گاهی اوقات این ترس بهم وارد میشه که نکنه این مشکل همچنان ادامه پیدا کنه و موندگار بشه!چون زندگی با این اختلال واااقعاً زندگی نیست! :(
در هر صورت باز هم از همه ی دوستان می خوام که اگه نمونه هایی رو می شناسن که درمون شدن برام تعریف کنن و بهم انگیزه و امید بدن و یه مقدار این استرس منو کمتر کنن
التماس دعای شدید![]()

چون زندگی با این اختلال واااقعاً زندگی نیست! :(

علاقه مندی ها (Bookmarks)