به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 106

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 17 بهمن 93 [ 13:32]
    سطح
    24
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 14 در 10 پست

Array
    با تشکر از همه کسانی که برام وقت گذاشتند
    من دنبال راه کاری می گردم که به مادرم بگم چون من که کاری از دستم بر نمی یاد پس خواهشم اینه در ااون جهت من رو راهنمایی کنید که مادرم باید چه برخورد و واکنشی داشته باشه ؟
    پاسخ به سوالات مدیر همدردی:
    الف) سن پدر ، مادر و خواهرتان
    پدر:تقریبا 60 مادر:48 خواهر:21
    ب) نحوه پوشش پدر، مادر و خواهرتان
    نمی فهمم منظورتون چیه اما معمولی لباس می پوشند مثل بقیه
    ج) فرهنگی ارتباطی و عاطفی خانواده اتان
    منظورتون رو نفهمیدم
    د) وضعیت فیزیکی ساختمان و محل خواب اعضاء خانواده اتان
    یه خونه دو خواب که الان خواهر و مادرم توی یک ااتاق می خوابند
    هـ) وضعیت مذهبی و فرهنگی خانواده اتان و مسائلی مثل شغل، تحصیلات، و نگرش ها
    غیر مذهبی،تحصیلات پدر ومادرم هر دو دیپلم همانطور که اول گفتم خانواده ای از سطح پایین جامعه، پدرم در یکی از مشاغل ساختمانی کار می کند
    ز) مشکلات احتمالی روانشناختی اعضاء خانواده مثل وسواس، خشم، نمایشگری، درگیری، و رعایت مرزهای مختلف
    مادرم عصبیه که البته حق هم داره اونقدر توی این زندگی عذاب کشیده که اینطور شده ،پدرم همیشه در مسائل جنسی مشکل داشت،یادم می یاد که در گذشته زمانی که من بچه بودم رفته بود قضایای مسائل جنسی با مادرم رو برای دوستاش تعریف کرده بود و به گوش مادرم رسیده بود یا شاید خود ارضایی هم داشت، شاید الان بگین که این مشکلات همه به هم ربط داره و مادرت با ید بیشتر در مسائل جنیسی به خودش برسه و مایه بذاره اما اینو در نظر بگیرین که مادر من هم سنی ازش گذشته چرا نباید یه زندگی آروم داشته باشه. دیگه اعصابی براش نمونده تو این همه بدبختی .البته من از رابطه جنسی پدر و مادرم اطلاع زیادی ندارم اما فکر نمی کنم رابطه چندانی باهم داشته باشند .
    ح) قدرت در خانواده چگونه تقسیم شده است و وزن اثر گذاری مادر ، پدر، خواهر و شما چقدر هست؟
    در ظاهر بیشتر مادرم قدرت در دستشه اما شاید واقعا اینطور نباشه توی خونه ما همه از همه چیز هم خبر داشتند و اینطور نبود که مثلا بچه از مشکلات پدر و مادرش خبر نداشته باشه ما همیشه در گیر بودیم در همه قضایا و متاسفانه خو د من این مسائل واقعا منو از پا در اورد طوری که الان فوق العاده استرسی هستم و اعتماد به نفسم رو به کل از دست دادم اما اینم بگم که تحصیلات بالا دارم و ازدواج فوق العاده موفقی داشتم
    ط) سوابق سوء احتمالی پدرتان مثل درگیری شغلی، بیکاری، اعتیاد، ارتباط با جنس مخالف، یا .... آیا وجود داشته است یا نه ؟
    پدر من آدم آروم و تقریبا بی عرضه ایه ،اگه براش فراهم می شد که با جنس مخالف ارتباط داشته باشه قطعا اینکارو می کرد اما چون عرضه اینکارو نداره دست به این کار کثیف زده وای خدای من اسمشم که می یاد حالم بد میشه.حتما مدت ها هم بهش فکر می کرده و خیال پردازی های کثیف داشته واییییییییییییییییییییییی یییی خدا.....................اعتیاد نداشته

ی) آیا به غیر از مادرتان این موضوع بین دیگران هم منتشر شده است یا نه؟
    خیر فعلا فقط من و مادرم و خواهرم می دانیم

ک) واکنش مادرتان، خواهرتان به این موضوع چگونه بوده است؟
    مادرم همانطور که گفتم با پدرم صراحتا صحبت کرده و گفته چطور می تواند چنین کاری کند همانطور هم که گفتم پدرم فقط سکوت کرده هیچ واکنشی نشان ندااده ، انکار هم نکرده،مادر و خواهرم با پدرم حدود یه هفته است که قهرند و صحبت نمی کنند خواهرم بسیار ناراحت و غمگین است تنها دعا و آرزویم اینه که یه آدم خوب مثل شوهر خودم پیدا بشه و خواهرم هم ازدواج کنه تا از این همه مصیبت و غم بی پایان اون خونه لعنتی خلاص شه، تنها آرزوم همینه برای خواهرم خیلی ناراحتم چون خودم غم و غصه فراوونی رو تو خونه پدرم تحمل کردم دلم می خواد خواهرم بتونه طعم یه زندگی آروم و معمولی رو بچشه از مادرم که دیگه گذشت راهیی نداره باید اونقدر تحمل کنه تا عمرش تموم شه.
    ل) پس از فاش شدن مسئله پدرتان چه تغییری در رفتار ، گفتار و حضورش در خانواده ، ایجاد شده است؟
    هیچی،کوچترین تغییری نکرده بقیه باهاش حرف نمی زنند اونم حرف نمی زنه فقط همین اونقدر که پوست کلفت و بی عاره

م) شما آیا قبلا سابقه حل مشکلات خانواده را داشته اید؟ آیا خانواده به حرفهای شما بهاء می دهد؟ آیا اگر شما بخواهید می توانید این مسئله را در خانواده آنطور که صحیح هست پیش ببرید؟
    من اونقدر از بچگی وقتی که همه هم سن و سالام مشغول بازی های کودکانه بودن غرق در مشکلات بی پایان خانواده ام بودم که دیگه خسته ام دیگه حالم به هم می خوره دلم فقط به حال شوهرم می سوزه که می تونست با کسی ازدواج کنه که بدون این مشکلات یه زندگی معمولی داشته باشه ، اخه خدایا یه زندگی معمولی مگه آرزوی بزرگیه که یه عمر ازت خواستم و نشنیدی ؟نمی دونم منظورتون از دخالت من چیه؟شاید به مادرم بتونم حرف بزنم اما اصلا دلم نمی خواد در این رابطه با پدرم حرف بزنم.اصلا دیگه دلم نمی خواد ببینمش به خدا اگه با یه زن فاسد رابطه داشت اینقدر ناراحت نمی شدم می گفتم به جهنم اما نمی تونین درک کنینن که چه احساسی دارم حق من این نبود و نیست.من لیاقت یه زندگی با آرامش رو دارم من لیاقت خندیدن و خوشحال بودنو دارم خواهر و مادرم هم دارند.شاید پدرم هم داره.من میخوام یه آدم معمولی باشم همین.می خوام برای شوهرم یه زن معمولی باشم همین.درسته که من تو خانواده شانس نداشتم اما خدا رو شکر ازدواج موفقی کردم و شوهرم بسیار دوستم دااره.ببخشید زیاد نوشتم خواهشا بگین مادرم باید چه کنه؟آیا با پدرم حرف بزنه در این مورد؟یا سکوت کنه؟

2. 4 کاربر از پست مفید رویای آرامش تشکرکرده اند .

bahar.shadi (یکشنبه 12 خرداد 92), barani (یکشنبه 12 خرداد 92), یلدا68 (یکشنبه 12 خرداد 92), بی دل (یکشنبه 12 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)