به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 آذر 94 [ 06:20]
    سطح
    45
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 109
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger First Class5000 Experience Points
    تشکرها
    373

تشکرشده 699 در 298 پست

Array
    سلام.

دوستان خیلی قشنگ راهنماییت کردن. من اگه حرف بزنم تکراری میشه. من خیلیییییی درک میکنم چی میگی چون شوهر من هم تقریبا اینجوری بود و نزدیک 3 سال طول کشید تا فهمیدم حرف دلش چیه و چه برخوردی باید داشته باشم.
    میدونم الان خیلی خسته ای خیلی ناامیدی و حس میکنی ضرر کردی و کاش زندگیت اینجور بود و اونجور نبود. و همه زندگیشون بهتر از شماست و ...
    اما دو تا نکته به نظرم میرسه که امیدوارم بهت کمک کنه.

اول اینکه دقیقا همین درگیری ها تو 100% ازدواج ها تو 1-2 سال اول هست منتها تو زوج های مختلف شدت و ضعف داره. پس اصلا نگران نباش حل خواهد شد و به اون رابطه ایده الی که تو ذهنته میرسی...اما اینکه کی برسی و چقدر طول بکشه دست خودته.

میتونی تا جایی که در توان داری در مقابل رفتارهای غلط شوهرت بایستی و سعی کنی اینجوری اون رو تبدیل به فردی کنی که میخوای...که این راه میره به ترکستان:cool:
    یا خدای نکرده میرسین به بن بست و جدایی یا تا آخر عمر میزنین تو سر و کله هم و بچه هاتون تو یه جو متشنج بزرگ میشن.

میتونی با صبوری و وقت گذاشتن و تجربه کردن حتی مطالعه و مشاوره بالاخره راه ارتباط برقرار کردن با همسرت رو پیدا کنی و اونوقت رابطه تون رو به سمتی هدایت کنی که همسرت به خاطر رضایت خاطر تو یه سری رفتارها و عادت ها و حتی نگرشش رو به بعضی مسائل تغییر بده!!! بدون اینکه برای تغییر دادنش انرژی بذاری. کار آسونی نیست. اما با صبر و درایت شدنیه.
    آفرین که به خونواده ها نکشوندیش. ولی یادت باشه یه رابطه هرچه بیشتر خراب بشه و خاطرات تلخش بیشتر بشه درست کردنش سخت تره.

نکته دوم اینکه من تو پاسخ دادن به دوستان دیدم که جواب تک تک جمله هاشون رو میدی! این که دقیق هستی و سرسری از یه چیزی نمیگذری خیلی خوبه... اما رو حرف های شوهرت خیلی دقیق نشو و جوابش رو نده.
    میدونم گاهی حرفهاش بی منطقه و حق باشماست ولی تو اون لحظه حتی بعد تر هم نمیتونی با مکالمه و گفتگو قانعش کنی... چون خیلی وقتها خودش هم میدونه که حق با شماست اما نمیخواد به روش بیاری.

کلا سعی کن تا جایی که میتونی از مکالمه ای که به مشاجره میکشه پرهیز کنی....نترس! تا آخر عمر اینجوری نمیمونه و شما جزء افرادی نخواهید بود که نمیتونن با شوهرشون حرف بزنن!!! درست میشه. اما فعلا که شرایط بحرانیه بهتره این موضوع رو رعایت کنی...

موفق باشی

2. 3 کاربر از پست مفید گل آرا تشکرکرده اند .

tamanaye man (دوشنبه 13 خرداد 92), خزان زندگي (یکشنبه 26 خرداد 92), شمیم الزهرا (پنجشنبه 16 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)