سابینای عزیزم دقیقا همینه که شما بهش اشاره کردید
من عزت نفسم پایینه و خودم و دوست ندارم هر وقتم مثلا خواستم خودمو دوست داشته باشم با خودخواهی اشتباه میشه.
اصلا تو وجود خودم چیزی نمیبینم که بخوام به خاطرش خودمو دوست داشته باشم .
در حال حاضر امکان مشاوره حضوری رو ندارم.
میشه لطف کنید و چندتا منبع از کتاب یا مقاله اینترنتی بهم معرفی کنید
خسته شدم از این مدل زندگی کردن
زندگی سبک مطلقه ها چطوریه ؟ من باید چطور باشم ؟ بعد از طلاق که اصلا آرایشگاه نمیرم . ابروها مو گذاشتم پهن شده . فقط بعضی وقتا خواهر بزرگم واسم مرتبشون میکنه .موهامو اصلا رنگ نمیکنم تا قیافم زنونه نباشه و از نگاه مردا میترسم . به خاطر دید بدی که به مطلقه ها هست نمیخوام ازم سوء استفاده بشه . اصلا احساس امنیت روحی و عاطفی ندارم .
گل آرای عزیزم اره اره دقیقا همینه فقط و فقط خوبیهاش میاد تو نظرم و بدیهاش برام کم رنگ و یا گاهی اصلا محو میشن.
گل آرا جون یعنی تو فکر میکنی با این سن و سال تازه کلی از موهام هم سفید شده دیگه مردی پیدا میشه که منو دوست داشته باشه و من براش جذاب باشم ؟؟؟ من میتونم درهای قلبمو به روی یک مرد دیگه باز کنم ؟؟؟؟ یعنی من میتونم مثل بقیه زنها با همه ی خوبی ها و بدی هام با همه نقطه ضعف هام و یه کم حسن هام یه زندگی معمولی داشته باشم ؟؟؟
یه مرد که بتونه ازم حمایت کنه .منو همین طور که هستم دوست داشته باشه تاییدم کنه و بهم احترام بزاره . چیزی که تا آلان خیلی خیلی کم یا شاید اصلا نچشیدمش.
تو رو خدا مسخره ام نکنید . من برای برگشتنش و داشتن یه رندگی خوب با اون میدونید چقدر نذر کردم ؟تا حالا چند تا سوره و دعا رو 40 روز 40 روز خوندم.
واسه اول شعبان هم که دوشنبه اس تا 14 روز سوره واقعه رو نذر کردم بخونم و اینبار مثل همیشه خواستمو به خدا میگم و ازش میخوام اگه صلاح من زندگی با (م) نیست پس حداقل کمک کنه تا فکرش از ذهنم بیرون بیاد . خدا خودش گفته موقع مشکلات از نماز دعا و صبر کمک بگیرد . منم تا اونجا که شده دعا میکنم تا حالم عوض بشه و بتونم با طلاقم کنار بیام. تا آلان که نشده. تو خیالاتم فکر میکنم که اون متوجه اشتباهاتش شده و برگشته .
من باید چیکار کنم که این پروسه از این طولانی تر نشه؟
من چطوری باید رو خودم و بهتر شدن شرایطم کار کنم؟
لطفا واضح بهم بگید وقتی اینطوری کلی میگید من نمیفهمم . ببخشید
و بازم از همتون ممنونم که بهم کمک میکنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)