به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 15 اسفند 93 [ 14:59]
    سطح
    24
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 36.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    51

تشکرشده 92 در 31 پست

Array
    آقای faghat-KHODA سلام

بابت نگرانیتون واقعاً ممنونم و خوشحالم که حالم رو به خوبی درک می کنید

من حرف شما رو کااااملاً قبول دارم در مورد پیشرفت سریع این افکار. اتفاقاً ترس خودم هم از همینه.

ولی باز هم من معتقدم که روانپزشک رفتن اینجا نمی تونه به من کمکی بکنه. خانم یا آقا بودنش هم فرقی نداره!

1- ببینید از نظر من وقتی یه نفر می خواد کسی رو راهنمایی کنه، اول باید خودش در اون زمینه اطلاعات کافی داشته باشه. حالا وقتی من و اون روانپزشک دین و عقیدمون کااااملاً باهم متفاوته به نظرتون می تونه حرفای منو درک کنه؟

به نظر من ترس از خودِ خون یه مسأله س و ترس از نجاست خون مسأله ی دیگه. مثلاً هستن کسانی که اصلاً وسواس ندارن ولی با دیدن یه قطره خون حالشون بد میشه. اگه من همچین مشکلی داشتم قطعاً روانپزشک یا روانشناس اینجا می تونست به من کمک کنه ولی ترس من از نجاست خونه نه خود خون. حالا ایشون از من بپرسن مشکلت چیه به نظر شما من چی می تونم جواب بدم که براش قابل درک باشه. چون من فکر می کنم روندی رو که در جهت درمان ترس از خون باید در پیش گرفت متفاوت باشه از روندی که برای من لازمه.

2- نجاسات از نظر اسلام چیا هستن؟؟

خون - ادرار - مدفوع - سگ و خوک - مشروب و ....

در مورد ادرار و مدفوع که این افراد مسأله ی طهارت اصلاً براشون مطرح نیست و فقط به دستمال اکتفا می کنن. در مورد خون، مثلاً کف زمین خون ریخته باشه با یه دستمال و طی تمیزش می کنن. با سگ زندگی می کنن. گوشت خوک رو می خورن. مشروب به عنوان یکی از بهترین نوشیدنی های سر میز غذاشون استفاده می کنن و ....

خوب با این اوصاف به نظرتون عقاید من براشون قابل قبوله؟؟! بخواد مشکل من رو ریشه یابی کنه، به چی می رسه؟ چجوری می خواد درجه ی وسواسی من رو مشخص کنه که طبق اون نوع درمان مناسب برای من رو پیاده کنه... رفتار درمانی، دارو درمانی و ....

3-بعدش هم اینکه اینجا به این راحتی دارو نمیدن. پس ممکنه من اگه به یه روانپزشک توی ایران مراجعه کنم با توجه به اطلاعاتی که در این مورد داره برای من مثلاً لازم بدونه که دارو تجویز کنه یا در کنار دارو منو به یه مشاور مذهبی هم ارجاع بده ولی اینجا ممکنه به این نتیجه نرسن.

4- از دلایل دیگه ش اینه که هزینه ها خیلی بالاست و مطمئناً با یکی دو جلسه مشکل من حل نمیشه. در نهایت هم ممکنه به نتیجه ی مطلوب نرسم و از اونور نیاز بشه همین روند رو توی ایران باز هم با هزینه ی نسبتاً بالا تکرار کنم.

5- دیگه اینکه نمی خوام دید یه غیر مسلمون رو نسبت به دین اسلام بد کنم. چون همینجوریش هم همه نسبت به اسلام بدبینن. دیگه نمیخوام به خاطر مشکل من که کااااملاً اشتباهه و حتی خودِ دین هم کار من رو رد می کنه، اونا به اسم دین و به پای دین تموم کنن!

6- توضیح دادن این مسائل به زبان انگلیسی کار سختیه. بعضی از این احکام فهمیدنش و یا توضیح دادنش به فارسی سخته دیگه چه برسه به اینکه بخوای انگلیسی توضیح بدی.

در هر صورت من خییییلی دارم تلاش می کنم و شکر خدا تو این مدت رفتارهای امیدوارکننده ای هم از خودم دیدم. خدا رو شکر حال و روزم و روحیه م نسبت به روزی که این تاپیک رو باز

کردم خییییلی بهتر شده.:rolleyes: اگرچه هنوز هم راه زیادی مونده. ولی هر آن پام به ایران برسه در اولین فرصت حتماً حتماً به یه روانشناس یا روانپزشک مراجعه خواهم کرد.

التماس دعا

2. 2 کاربر از پست مفید تسنیم تشکرکرده اند .

faghat-KHODA (چهارشنبه 15 خرداد 92), شمیم الزهرا (پنجشنبه 14 آذر 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)