نوشته اصلی توسط
tamanaye man
chatr عزیزم نگران نباش .من تجربه اش رو داشتم .یک بار همسرم همین شرط ها رو برای من گذاشت ، دقیقا مثل همین ، که کلا با خانوادم باید قطع ارتباط کامل کنم .
ولی من قبول کردم .( میدونستم میتونم بعدا تغییرش بدم ) .ولی اگر خانوادم رو قبول میکردم دیگه همسرم رو از دست میدادم .
شرطش رو قبول کن و با اطمینان بهش بگو که تو رو انتخاب میکنم . و اصلااااا با هاش لجبازی نکن .
مطمئنا وقتی صبوری تو رو به خاطر خودش ببینه بعد از یک مدت کم کم نرم میشه .
فقط باید بهش زمان بدی که اولین پیشنهاد ارتباط با خانوادت رو یک روز خودش بده . منظورم اینه که در کنار همسرت صبورانه زندگی کن و خواسته اش رو بپذیر و اصلا اصلا در مورد خانوادت صحبت نکن و ازش نخواه که نه به دیدنشون بری و نه باهاشون تماس بگیری .
به همسرت با جدیت نشون بده که به خاطرش از همه می گذری .
اون فقط می خواد همین رو ازت بشنوه ، وقتی بشنوه و در عمل هم ببینه دیگه براش کافیه .یک روز خودش بهت پیشنهاد میده که بری خانوادت رو ببینی .
وقتی که من هم موقعیت تو رو داشتم ، دقیقا همین کارا رو کردم . چند روز پیش داشتم این تکه اش رو توی یک تاپیک دیگه می نوشتم .
بعد از اون جریان که با خانواده ام ارتباطی نداشتم ، مامانم یک روز زنگ زد خونه ، بعد از اینکه تلفونم تمام شد ، همسرم با عصبانیت بهم گفت مگه من نگفتم حق نداری اصلا با خانوادت هیچ ارتباطی داشته باشی ؟ من هم گفتم باشه عزیزم ببخشید به مامانم میگم دیگه زنگ نزنه .همسرم خودش پشیمون شد . و گفت نمی خواد بگی .ولی چند روز بعدش خودش بهم گفت که اگر میخوای برو به مامانت زنگ بزن .
البته منم بعضی وقت ها که دلتنگ خانوادم میشدم ، تا همسرم میگفت چرا این طوری هستی ؟ تو خودتی، زود یک لبخند میزدم و می گفتم نه عزیزم من چیزیم نیست ، می خوای یک چایی دم کنم با هم بخوریم ؟ ( اون هم میدید که من حتی نمیخوام بهش بگم که بابات ابن موضوع ناراحتم ، ولی خودش متوجه میشد . ) کم کم تغییر کرده . از اون ماجرا نزدیک 3 سال میگذره ، ولی 1 هفته بعد از اینکه شرط گذاشته بود و من قبول کردم به طور کل اخلاقش خوب شد . چون دید خیلی دوستش دارم و به خاطرش از همه گذشتم .دلم میخواد الان ببینی که رابطش با خانوادم چقدر عالی شده و همیشه بهم میگه میخوای یک زنگ بزنی احوالشون رو بپرسی .یا میخوای بریم خونه مامانت اینا ؟
بزار بفهمه که تو اون رو به همه دنیا ترجیح میدی ، اون فقط همین رو میخواد .
علاقه مندی ها (Bookmarks)