اونهاییکه عشق بستنی هستند، میتونند این چیزی که میگم رو آماده کنند بریزند روی بستنی شون که خیلی خوشمزه تر بشه:
بسته به علاقه تون یا مزاج گرم یا سردتون میتونید هر میوه تابستونی یا مخلوطی از میوه هارو به روش زیر تهیه کنید:
مثلا آلبالو را هسته هاشو در بیارید و بگذارید کمی با آب بپزه. در حدی که آلبالو کاملا نرم بشه و آبش هم به یک قوامی برسه کمی روانتر از مربا. حالا بهش کمی گلاب و عسل اضافه کنید. یا اینکه اگر ترش دوست دارید همینطوری (بدون عسل) بریزید روی بستنی.
من یک کار دیگه هم کردم و اون پختن همزمان آلو بخارا (زرشکی تیره) و زردآلو و هلو بود. قاچشون کردم و به روش بالا پختم. اینها به سرعت موقع پخت، نرم شدند و حتی بافتشون از هم پاشید! و رنگش هم بدلیل وجود آلو بخارا خیلی قرمز خوشرنگی شده بود. عسل که بهش اضافه کردم طعمش ترش و شیرین شد. آبش رو اجازه دادم کمی روان باشه. فوق العاده خوشمزه شده بود. هم میشد خالی بخوریش (حالا سرد یا گرم) و هم اینکه با بستنی صرف بشه یا (چنانچه بافتش و شکل میوه حفظ بشه) روی کیک و شیرینی و ژله استفاده بشه. البته اگر بخواهید به بستنی یا کیک اضافه اش کنید لازمه که به قوام برسه.
نوش جان.
بی دلی در همه احوال خدا با او بود
او نمی دیدش و از دور خدایا میکرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)