سلام
کجایی دوست من؟میدونی به خاطر موضوع شما عضو شدم ، حالا که منو معتاد این سایت کردی میخوای بری؟ما حالا حالا ها اینجا کار داریم با هم.
باور کن این افکار سراغ منم اومد.اما بعد از گذشتن چند ماه علیرغم ترکش های به جامونده از اون رابطه خیلی بهتر و پخته تر از قبل شدم.
برای اولین بار واسه خودم یه لیست بلند بالا تهیه کردم.برای اولین بار سعی در شناختن خودم کردم.خیلی چیزای دیگه هم برام داشت که بهم میفهمونه دردی که می کشم بی ثمر نبوده.قطعا شما هم روزی به این نقطه میرسی.من و شما مثل همیم.اینقدر شبیه که اگه بخوام تاپیک بزنم فقط کافیه متن شما رو کپی کنم.با اندکی تغییرات.پس دقیقا میفهمم حال و روز شما رو
اینکه دو نفر با هم اشنا بشن قطعا حکمتی توش هست.اما این ساده انگاریست که فکر کنیم حتما حتما حتما حکمتش رسیدن ما به همدیگه بوده.به خودت فرصت بده و اول از خودت سعی کن با خودت مهربون باشی و خودت رو ببخشی.
من هم تا همین چند وقت پیش هر روز خودمو محاکمه می کردم.اما تصمیم گرفتم خودمو ببخشم.تصمیم گرفتم بزرگ شم تو این رابطه.با این دید خیلی مسایل مثبت رو دارم می بینم.
دیگه نشنوم از این حرفا بزنی ها!!خودکشی چه بساطی جدیدا مد شده.شما فقط مال خودت نیستی که.هر وقت این فکرا اومد سراغت فقط به یه چیز فکر کن.
به پدر و مادرت بعد از شنیدن این خبر
فقط خدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)