به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 25 بهمن 96 [ 17:14]
    سطح
    38
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran
    تشکرها
    114

تشکرشده 56 در 32 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه کویری نمایش پست ها

روز اول که دیدمش هیچی نداشت از همه نظر از من پایین تر بود تحصیلات (اون لیسانسه و من ارشد) پول (البته تا الان خدا روشکر همه چی خریدیم) و خصوصا خانواده ش ولی فقط به خاطر شخصیتش من و خانواده م قبول کردیم و الان پشیمونم چون میبینم اونی که فکر میکردم نیست و فقط اینطوری نشون میداده.
    .
    سلام
    لیسانس با ارشد زیاد فرق نمیکنه که بخواین روش حساس بشین و براتون مهم باشه . از کلمه خریدیم هم میشه فهمید اگه وضع مالی پایین تری داشته جبران کرده . در عوض شخصیش در حد شما بوده . اینا رو عرض کردم که برای خودتون زیاد بزرگش کردید. خدا نکنه که بروش اورده باشید که هیچ وقت فراموش نمی کنه. و بینتون فاصله میندازه.اگر هم براتون مهم نیستن چرا بهش فکر میکنید و به زبون میارید. اگه خونواده و دوستان و اشنایی هم خواست تفاوت تحصیل و پولتون را یاد اوری کنه ناخواسته داره شوهرتون رو تو چشمتون کوچک جلوه میده.
    نقل قول نوشته اصلی توسط شکوفه کویری نمایش پست ها

(شوهرم من خداییش از لحاظ پاکی و سنگینی زبانزده) و خلاصه بحث کردیم و برگشت گفت پس تو هم با فلان همکارت خوش و بش میکنی هیچی نیست؟؟ گفتم همکار من 40سالشه بچه داره با خانمش آشنام تازه خود همکارم دوست توام هست همه همدیگه رو میشناسیم و من فقط گاهی باهاش مشورت درد دل یا بحث کاری میکنیم نه شوخی و خنده تازه هر حرفی میزنیم میام بهت میگم
    خیلی از حرفش ناراحت شدم دست آخر گفتم ازین به بعد مثل بقیه هزار کار میکنم و به توام هیچی نمیگم توام برو هرکار دوس داری بکن وسط دعوا چندین بار به هم توهین کردیم و بعدشم باهاش قهر کردم و دیگه دلم نمیخواد ببینمش
    دیشب که گریه میکردم میگفتم خدایا فقط به من اشک بده چون خیلی گریه دارم واسه بی اعتنایی های خانواده م به خانواده همسرم واسه خرج و مخارج عروسی و قسط خونه واسه رفتارهای همسرم که انقدر عوض شده واسه اینکه فکر میکنم راهمو اشتباه رفتم و دیگه بازگشت نداره......
    سن 40 سال برای مردا دلیلی نیست که نظری نداشته باشن و شوهرتون اینو خوب میدونه پس دلیلتون براش موجه نیست . منظورم خدای نکرده تایید حرفش نیست . بلکه رد کردن دلیل شماست . همنطور که شما دلخور شدید اونم شده ولی به روی خودش نیاورده و این دلخوری ناشی از عشقش به شما و شدت علاقه و تعصبی هست که به شما داره. در ضمن اون خانم به شوهر شما خوب برخوردنکرده و شوهرتون مقصرنیست ولی شما به همکارتون درد دل میکنید . منظورم فاعل بودن کار است و کار شما مشابه همدیگه نیست.
    بدترین جمله ای هم که یه زن میتونه به همسرش بگه اینه که دلم هر کاری که میخواد میکنم و به تو ربطی نداره . هر چند که شما ناراحت و دلگیر بودید ولی دلیلی نمیشه که این حرفو بهش بزنید اگه ادم حساسی باشه و بینتون کدورتی باشه چه فکرها که با خودش نکرده و به کچاها که نرفته .به مادیات و خرج کردن پولتون هم زیاد اهمیت ندید این قدر از این پولهای میاد تو زندگیتون و خرج میکنید که این رقم ها گم میشه. انشاا.. که برای خوشی و شادی خرج کنید همیشه.
    من پستهای قبلیتون رو نخوندم و از زندگیتون اطلاعی ندارم . ببخشید که اگه اشتباهی حرفی زدم و توصیه ای کردم. قصدم خوشحالی شما در اینده است.
    ممنونم

2. کاربر روبرو از پست مفید mehdihn تشکرکرده است .

tamanaye man (پنجشنبه 23 خرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)