سلام بی وفا جان . اولا که دوست من هر کاری برای اولین بار استرس داره دوما ادامس خوردن بهتر از چای خوردن بود منظور من این بود که چند دقیقه اول استرس دارین تا بیای یه چای بخوری و... حل مشکل . نمی دونستم خودتو می سوزونی که خخخخ
سوما: به عنوان یه خانم و مهمتر از اون یه خواهر توصیه می کنم دوست من با یکی دوجلسه تصمیم گیری نکن. شما مشخص خانوادتا تجربه زیادی ندارین( منظورم خاستگاری و..) دوست من تو یکی دوجلسه منم می تونم خودم رو خ مودب و خانوووم و.. نشون بدم
. اخه شما هیچی نگفتین و ندیدن یهویی مهریه. اصلا کی تو جلسه خاستگاری مودب نیست با شخصیت نیست به خداااااااااا
بابا دو جمله صحبت دوتا بیرون رفتن. این کارا برای اشنایی بیشتر واجب به خدا. بنده خانمی رو می شناسم که از حجب و حیا دومی نداشت اما بالاخره دورو بودنش کار دستش داد. با با حیا بودن تو یکی دوجلسه که نمیشه قضاوت کرد. ببینیت اصلا افق دیدتون به هم می خوره.
به خدا پسری رو می شناختم که با دو جلسه صحبت کردن و محجب بودن خانم و حرفای قشنگ و فلسفی زدن خانمش به این نتیجه رسیدن ازدواج کنن. الان یکی از افسوسهای بزرگ زندگیش شده همین ازدواج. مدام به ما میگن که در انتخاب عجله نکنین . حق انتخاباتون رو کم نکنین.
تازه فقط با صحبت هم نمیشه به نتیجه رسید در عمل ببینین. داری دوست من عجله می کنی. دلگیر نشو ولی سنتی و بدون دوست دختر و... بودن ضامن خوشبختی نیست. چه بسا ازدواج سنتی که به مشکل بر می خوره. تنها راه باز کردن چشمهاست. فکر نکنین اینکه خودت با حیا هستی خدا یه با حیا نصیبت می کنه. باید خودتم دست به کار شی و تلاش کنی
- - - Updated - - -
به خدا پسری رو می شناختم که با دو جلسه صحبت کردن و محجب بودن خانم و حرفای قشنگ و فلسفی زدن خانمش به این نتیجه رسیدن ازدواج کنن. الان یکی از افسوسهای بزرگ زندگیش شده همین ازدواج. مدام به ما میگن که در انتخاب عجله نکنین . حق انتخاباتون رو کم نکنین.
تازه فقط با صحبت هم نمیشه به نتیجه رسید در عمل ببینین. داری دوست من عجله می کنی. دلگیر نشو ولی سنتی و بدون دوست دختر و... بودن ضامن خوشبختی نیست. چه بسا ازدواج سنتی که به مشکل بر می خوره. تنها راه باز کردن چشمهاست. فکر نکنین اینکه خودت با حیا هستی خدا یه با حیا نصیبت می کنه. باید خودتم دست به کار شی و تلاش کنی
هر قدیسی گذشته ای و هر گنهکاری آینده ای دارد.....اسکار جووون
ویرایش توسط چنار : جمعه 24 خرداد 92 در ساعت 12:06
علاقه مندی ها (Bookmarks)