نقل قول نوشته اصلی توسط hamed1993 نمایش پست ها
من چند دفعه تو مسیر محلمون دیده بودمش تا اینکه ی روز بهش گفتم بهت علاقه مند شدم ؛
پدر شوهرش با باباش همکارن از طریق خواستگاری بوده ؛الان 1ساله تو عقدن
با شوهرش رابطه هم داشته
نقل قول نوشته اصلی توسط یکی مثل شما نمایش پست ها
چطوری آشنا شدین؟
با اون آقا از طریق خواستگاری آشنا شده یا نه؟
آیا با اون آقا رابطه داشته یا نه؟که احتمالا داشته
در ضمن دختر فهمیده و تو پری هست ؛از طرز افکار و رفتارش مشخصه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط یکی مثل شما نمایش پست ها
خب شرایط خانواده ش چطوره اصلا قبول میکنن که دخترشون اینطوری عمل کنه.آیا خودتون در آینده اگه اتفاقی بیفتی با خودت نمیگی همونطور که به قبلی خیانت کرد به من هم خیانت میکنه.در اینده در زندگی سرکوفت این قضیه را نمیزنی تو سر زنت.
چطور با اینکه از این اقا بدش میومده بازم باهاش رابطه داشته؟حتی اگه به اجبار اون آقا بوده اما بعید میدونم اون خانم هم نخواسته باشه(همینطور که در رابطه با شما اون شروع کننده بوده).منهم نظر دلچو دلتنگ عزیز کاملا موافقم.این دختر الان در اوج احساس و بخاطر سنش زود دل میبنده و تصمیماتش آنی و احساسی است.بعدشم آقای محترم خودت بذار جای شوهر این دختر و ببین اگه زن داشتی و زنت بهت خیانت میکرد و مردی میومد و به زنت ابراز علاقه میکرد چکارش میکردی؟
خونوادش به طلاق راضین ؛حتی مادرش گفته نمیذارم دخترمو ببری خونه بخت ! پسره طلاق نمیده و الان روی اجبار باهاش ارتباط داره؛منم چون 1ماهی زیر نظر داشتمش دختره مجذوبم شده بود؛چون خبر داشت؛
در ضمن من شخصا به زن مورد علاقم عشق میورزم احساسمو نسبت بهش بروز میدم و بی تفاوتی نمیکنم؛خب همین باعث میشه شریک زندکیم دنبال کسی نره دیگه