آقای آرام عزیز، به خدا می فهمم که چی می گی. من تو خانواده ای بزرگ شدم که به شدت به همه قوانین اخلاقی احترام گذاشته می شد و در نهایت فداکاری و محبت به هر چیزی ترجیح داده می شد. من پدر و مادری دارم که واقعن عاشق هم هستند و بهترین روابط رو با خانواده و فامیل همدیگه دارند. من آدم انتقام جویی نیستم. من فقط یاد نگرفتم چطوری در مقابل آدمی که به حقوق من عمداً احترام نمی ذاره و برای اینکار برنامه ریزی و سیاست داره از خودم دفاع کنم.
حرفهای حسین آقا در بهترین شرایط می تونه فقط منو کمی متعادل کنه. وگرنه به صورت کلی منطق، اخلاق و رعایت دقیق حد و مرزها بهترین کاره.
شاید این اصل اگر نخوری میخورنت در حالت کلی واقعیت نداشته باشه اما در زندگی من عین واقعیته. اگر من از خودم دفاع نکنم تا جایی که میتونه بهم حمله میکنه. اگر بلد نباشم جوابشو بدم هر چی میتونه میگه دروغ و مزخرف و توهین و آزار ... به من نگو خوبی کنی درست میشه.
من در مقابل اون خیلی ضعیف و ترسو و بی زبون هستم.
.
.
مرسی عزیزم. درست میگی. این راهنمایی خیلی خوبه. ما با یه ایده ال هایی راجع به زندگی مشترک ازدواج کردیم که انگار واقعیت چیز دیگه ای است. :(مرسی که برام نظر گذاشتی. امیدوارم مشکلات شما هم حل بشه و زندگی خوبی داشته باشی.:)
- - - Updated - - -
من جوابم رو از این تاپیک گرفتم. از همگی متشکرم.:) واقعن ممنونم به خاطر راهنمایی هاتون.
راستش یه تاپیک دیگه زدم راجع به عروسی خواهر شوهرم. میشه لطفن باز هم راهنمایی ام کنید؟
http://www.hamdardi.net/thread-28737.html#post275105

علاقه مندی ها (Bookmarks)