سلام
خانم پینار این پست من از صرفا از روی احساسه و مثل همیشه هیچ جنبه مشاوره ای نداره . شما ببخشید.
نقل قول :
"مثلا سر دیر خوابیدن چون تا صبح بیداره- سر کار نرفتن-ار دستختم با اینکه بد نیست همش ایراد میگیره - سر کتکاریاش - سر کوفتاش - و .......................
نمیدونید چه تعارفایی به هم میکنن منو مسخره میکنن و ادای منو درمیارن خونه برام شده برزخ خیلی عذاب میکشم
اونا زندگی ......... تو این سن تو اوج احساسات و جوونیم سرخورده و مزاحم زندگی اطرافیانم بشم!!!!!! ا
آره اون میدونه من نمیتونم حالا حالاها ازش جدا شم بخاطر همین از هیچ کار بدی تو حقم کوتاهی نکرد بارها بهش گفتم از زندگیت میرم اگه اینطوری ادامه بدی ولی نتونستم برم بارها وسایلمو گذاشت دم در گفت برو ولی نرفتم بارها وحشیانه کتکم زد پیش دخترش بهم اهانت کرد بهم گفت ازم متنفره ولی بازم تحمل کردم و ..
شوهر من ادم خیلی کم حرفیه (البته تو حالت عادی!)و وقتی میخوام باهاش صحبت کنم دوست نداره باهاش حرف بزنم و همش به من میگه خفه شو!
هفته ی پیش که ار سر کار رفتم خونه شوهرم درو رو من باز نکرد دو ساعت تموم درو باز نکرد
دخترش دم در مونده بود و داشت میگفت رفتنشو میخوام ببینم و میخندید چندتا حرف هم بارم کرد "
این اقا یه روانی به تمام معنی است. از خوندن این جملات گریم گرفت و به خدا گفتم کرامتت رو شکر . این همه ناملایمی برای یه زن در عوض کدوم گناه .
شما هر چقدر هم که تو خونه مادرت معذب باشی بهتر از این زندگی نیست .
نقل قول : "
به پدرشوهرمم زنگ زدم ازش کمک خواستم چندین بار قبل هم زنگ زده بودم بهم گفت به من مربوط نیست میخواستی بیشتر در مورد پسرم تحقیق کنی و بشناسیش مشکله خودته ...................
"
خانواده این اقا اصلا هم ادامهای سرشناس و موقری نیستن که شما فکر میکنید . یه زن درمونده و بی سرپناه تو دست همچین ادمی اسیر ببینن و عین خیالشون نیاشه . ناسلامتی عروسشون هستیا .
"مسئله اعتیاد که بیشتر رفتارهای نابهنجار همسرت زیر سر همین مواد هست "
بیشتر دوستان نظرشون این بود که رفتار همسرتون بخاطر اعتیاد هست و اگه ترکش بدی درست میشه . من بیش تر از 10 نفر ادم رو دیدم که اعتیادشون خیلی هم حاد بود ولی بخدا ذره ای از محبت و عشق و احساس مسئولیت به زن و بچش ون کم نشده بود و بعضی هاشون هم به خاطر اینکه این نقطه ضعف رو پیش همسرشون داشتن بیشتر از حد معمول به اون و بچشون میرسیدن و به قولی ذلیل شده بودن . بی خود وقت و پول و زندگیتون رو برای ترک این اقا نکنین که نه تنها قدر شو نمیدونه بلکه بدتر هم رفتار میکنه چون اصولا رفتارش به خاطر مصرف مواد نیست و از شخصیتش هست . هر چند که نقش مصرف مواد رو کم رنگ نمی دونم .
از خدای مهربون میخوام که هرچه زودتر ازادی ای که اولین حقی هست که خدا به بندگانش داده دوباره بدست بیاری و عزت نفسی که از شما گرفته شده رو پس بگیری .
با حقوقی هر چند کم هم میتونی برگردی پیش مادرتون و سربار کسی هم نباشی . هر زندگی با هر شرایطی بهتر از این زندگی هست که این پدر و دختر برای شما درست کردن.
از دوستان و مدیران بابت این پست غیر مفید عذر خواهی میکنم. خیلی احساسی و افسرده شدم به خاطر این همه رنج انسانی مثل خود ما .
اگه صلاح دیدید حذفش کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)