سلام به فرشته مهران عزیز و بقیه دوستان دیرو ز شوهرم تا لحظه آخر میگفت که مشاوره فقط میخواد انتقاد بکنه من ولی بهش گفتم بخاطر من و اومدش رفتیم و مشاوره از من خواست بیرون باشم باهاشون صحبت کردش نزدیک یک ساعت و نیم تو اتاق بودن و مشاوره تشخیص داد که ایشون اگر از لحاظ اقتصادی وشعیت مناسبی پیدا کنه یک آدم نرمال هستش و مشکلی نداره و در مورد لب تاب هم گفتش که چون عصبی میشم و بهم فشار میاد چون خونه پدرزنم هستم فعلن و اینکه اوضاع خانواده و مادرم و پدرم و خواهرم بهم ریخته است آزار میبینم و الان با همشون قطع رابطه کردم و مشاوره تمام حق را به همسرم داد راجبه خاناده اش مادرش که مهرشو گرفته و بدهی همسرمو نمیده میدونه دستمون تنگه پدرشوهرمم که به فکر خانوم بازیشه هر دقیقه با یکی هستش و حتی نسبت به بچه هاشم بی مهر شده بازم و لب تابه همسرمو بهونه کرده شوهنم گفت من اینارو که میدونم و میبینم عذاب میکشم من اصلا معنی خانواده را هیچ وقت نفهمیدم چیه دلمم براشون تنگ نمیشه فقط خانومم برام مهمه و بخاطر اون تلاش میکنم .و تازه پدرشون خانواده منم تحریک میکنن که ساپورت مالی به هیچ عنوان نکنید تازه متوجه شدم بخاطر اینه که خودشون نمیکنن غرورشون نشکنه و دکتر گفتش که اگه از نظر اقتصادی اوضاعتون بهتر بشه زندگی خوبی خواهید داشت و گفت شوهرتون با لبتاب داره خلاء خانوادششو پر میکنه چون شوهرم گفت که عصبی میشم و بهم فشار میاد از این طریق تخلیه روانی میکنم خودمو تا حدودی آروم میشم
پدر شوهر من هیچ وقت ماشینشو دست شوهر من نداده پدر من چند بار کنار شوهرم نشونده و رونده دیشب ساعت 12 دوتایی ماشین و برداشتیم رفتیم بیرون یک ساعت چرخیدیم نمیدونید دیشب ساعت یک خوابیدش باهم خوابیدیم صبحم گیر داده بود بزار برسونمت با ماشین بعدشم بهم اس داده دوست دارم دلم تنگته تو چیزایی رو بهم دادی که هیچ کس نداده خیلی با انرژی بود بخاطر روندنه یه ماشین نمیدونی دیشب تو ماشین عین یه بچه ذوق داشتش

- - - Updated - - -

به نطرتون من باید دیگه چیکارا بکنم ؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

بمن متوجه شدم که شوهرم از نظر شخصیتی هیچ ایرادی نداره فقط رفتارای خانواده اش باعث این مسائل شده به نظرتون من دیگه چیکار کنم تا این انرژِ ی بیشتر بشه درونش تا از لب تاب دورتر بشه و فاصله بگیره کمکم خلاء هاشو چطوری پر کنم دکتر گفتش لازم نیستش دیگه بیاید