به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 31 شهریور 92 [ 01:02]
    سطح
    5
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class31 days registered250 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 16 در 14 پست

Array
    سلاااام ممنونم که اینقدر بهم حرفای خوب میزنین واقعا دارم روی خودم کار میکنم آره شمادرست میگید شوهرمم هزاربار بهم گفته سر قضیه زنگ زدن موبایلش میگه ترسیدم تو فکر بد کنی اینکارک کردم یا چون تو بدبین شدی چیزی نگفتم منم به قول شما اسمش رو میذارم پنهان کاری و هزارتا غول ازش میسازم.شوهرم بعضی وقتا که خیای گیر میدم میگه تو منتظری من چی جواب بدم؟؟قسم میخورم که باور نمیکنی دلیل میارم میگی دروغ میگی تو بگو تا من همونی تو دوست داری و جواب بدم.اصلا نمیخوام زندگیم خراب بشه.شوهرم هیچ کمبودی تو زندگی برام نذاشته حتی کارت عابر بانک حقوقشم دست منه و به قول خودش تنها آرزوش اینه که منو خوشحال کنه.به هیچکار من گیر نمیده ولی من دیوونه میگم ببین اصلا براش مهم نیستم بعد که بهش میگم چرا تو اصلا به من گیر نمیدی میگه چون مطمینم تو کار اشتباهی نمیکنی.از این لحاظا خیلی خوبه واسه همینم گفتم شش سال با عشق زنی کردیم تا این قضیه لعنتی پیش اومد از اون روزی که عضو سایت شما شدم خیلی عوض شدم به حرف همه گوش کردم با شوهرم دوباره حرف زدم اومدیم واسه هم نوشتیم و شوهرم قول گرفته از من که اگه دست از کارام بردارم اونم به دل من باشه.شوهرم هزار بار این حرف رو زده که من از دعوا و بحث متنفرم چون تو خونشون زیاد داشتن همیشه میگه تو مثل بابام نباش من فراریم از از این کارا ولی من به خدا با اینکه همه اینارو میدونم دست خودم نیست یهو میریزم بهم و ..... بازم خواهشا کمکم کنین حرفاتون روم خیلی تاثیر داره مرسییسلاااام ممنونم که اینقدر بهم حرفای خوب میزنین واقعا دارم روی خودم کار میکنم آره شمادرست میگید شوهرمم هزاربار بهم گفته سر قضیه زنگ زدن موبایلش میگه ترسیدم تو فکر بد کنی اینکارک کردم یا چون تو بدبین شدی چیزی نگفتم منم به قول شما اسمش رو میذارم پنهان کاری و هزارتا غول ازش میسازم.شوهرم بعضی وقتا که خیای گیر میدم میگه تو منتظری من چی جواب بدم؟؟قسم میخورم که باور نمیکنی دلیل میارم میگی دروغ میگی تو بگو تا من همونی تو دوست داری و جواب بدم.اصلا نمیخوام زندگیم خراب بشه.شوهرم هیچ کمبودی تو زندگی برام نذاشته حتی کارت عابر بانک حقوقشم دست منه و به قول خودش تنها آرزوش اینه که منو خوشحال کنه.به هیچکار من گیر نمیده ولی من دیوونه میگم ببین اصلا براش مهم نیستم بعد که بهش میگم چرا تو اصلا به من گیر نمیدی میگه چون مطمینم تو کار اشتباهی نمیکنی.از این لحاظا خیلی خوبه واسه همینم گفتم شش سال با عشق زنی کردیم تا این قضیه لعنتی پیش اومد از اون روزی که عضو سایت شما شدم خیلی عوض شدم به حرف همه گوش کردم با شوهرم دوباره حرف زدم اومدیم واسه هم نوشتیم و شوهرم قول گرفته از من که اگه دست از کارام بردارم اونم به دل من باشه.شوهرم هزار بار این حرف رو زده که من از دعوا و بحث متنفرم چون تو خونشون زیاد داشتن همیشه میگه تو مثل بابام نباش من فراریم از از این کارا ولی من به خدا با اینکه همه اینارو میدونم دست خودم نیست یهو میریزم بهم و ..... بازم خواهشا کمکم کنین حرفاتون روم خیلی تاثیر داره مرسیی

2. کاربر روبرو از پست مفید jemre تشکرکرده است .

**سهیل ** (جمعه 11 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)