سلام رویال جاننوشته اصلی توسط royal
مشکلی که داری شاید به نظر من یک خورده به خودت برگرده، به طرز تفکر و دنیایی که آدمها برای خودشان می سازند.
راستش تا اینجا نظر سایر دوستان و راه حلهای اونها رو خوندم ولی به نظرم بهتر است برای حل این مسئله خیلی منطقی و با درایت فکر کنی. روشها و رفتارهای مناسبی رو اختیار کنی و تصمیمی که میگیری یک حال و هوای خاصی رو برات ایجاد کند که در انجام تصمیمت دچار یاس نشی به عبارت دیگه بهترین گزینه ممکنه رو انتخاب کنی.
سعی کن به توجیه رفتار و عکس المملهای اعضای خانواده و حتی خودت از نگاه یک آدم بیرون از خانواده فکر کنی. لازم نیست حتما شرایط پدرت یا مادرت رو کاملاً درک کنی چون واقعاً این کار ممکن نیست ولی میشه کمک آنها بود حالا به هر نحوی بوده. با احترام، با محبت کردن با نشان دادن اینکه آنها و مشکلاتشان را می فهمیم و دوستشان داریم، قدر زحماتشان را می دانیم، انجام دادن کارهایی که باب میل آنهاست یا ...
در ضمن فکر کردن زیاد به مساله ای هم که انسان فکر کند تنها است و کوهی از مشکلات روبرویش قرار دارد و هیچ چیز هم باب میلش نیست زجر آور است و شما از یک موضوع ساده مشکل بزرگی رو برای خودتون درست کردین که باعث افسردگیتان میشه.
شاید اصلا واقعا مشکلی نیست و اقتضای سن شماست که فکر میکنید مساله ای است و احوال پدر و مادر خود که با مشکلات زندگی می جنگند را با مقتضیات سن خود مقایسه می کنید. به هر حال چرخ زندگی همیشه یک جور نمی چرخه.
خواهش می کنم به حرفهای من بیشتر فکر کنید و بعد اگر لازم دونستید پستی بزنید.
با اجازتون لازم می دونستم همین جا از جواب بعضی دوستان هم انتقاد بکنم!!
به نظر من راهکار شما اصلاً منطقی نیست.نوشته اصلی توسط mke
وقتی کسی حالت عصبانی دارد در برابر او خندیدن نه تنها موجب افزایش فشار و حالت روانی وی میشود بلکه این طرز فکر نیز هست که به علت درگیری و عصبانیت اواهمیتی قائل نیستیم و احترام نمی گذاریم و اگز طرف مقابلامان پدر و مادرمان باشند که خیلی امر نکوهیده ای است و خارج از چارچوب احترام نگهداشتن حرمتهاست.
و اینکه بخواهیم به رویمان نیاوریم که از ناراحتی انها ناراحتیم خیلی کار نسنجیدهای است
و اینکه در هر کاری گناهان کس دیگری را بدوش بکشیم ایثار و کمک به فرد مقابل نیست
شما از ادبیاتی استفاده کردید که مثل اینکه بیشتر از پدر و مادر خود میدانید و آنها و رفتارشان را کوچک می شمارید که به نظرم کار چندان درستی نباشد ( پیش دیگران و بدور از چشم آنها بگویید که برای دلخوشیاشان گفتم یا آنها را من بالامی کشم)
و دست آخر هم که این جمله شما که هیچ نیازی به آنها ندارید واقعاً تاسف انگیز بود.
درست است انسان پیش عظمت خالق ناچیز است ولی روح متعالیی و بزرگی دارد که خود از روح خود در آن دمیده است
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)