سلام بر rozaneh گرامی کم شدن یک o از اسمتون را تبریک عرض می کنم.![]()
اینکه ممکنه بعضی پستها از دست مدیران در برود و جابجا یا ویرایش یا حذف نشود کاملا طبیعی هست.
هیچ موقع در هیچ جای دنیا اینطور نیست که وقتی قانونی وضع شود به این معناست که همیشه و همه جای دقیقا و صد درصد بتوان آن را اجرایی کرد. و بر حسب توانایی مجریان و ناظران ممکن است جایی آن قانون شکنی دیده نشده باشد.
طبق قانون سرعت بالای 120 در اتوبان جریمه دارد و پلیس هم هر چه سخت گیر باشد، باز همه نمی تواند مدعی شود که هر ماشینی که بالای 120 سرعت داشته است را جریمه کرده است. در واقع مجریان و ناظران در محدوده توانایی هایشان نظارت می کنند. اما بار اصلی این قانون بر دوش خود مردم هست.
در این تالار هم مهمترین کسانی که کمک به نظم و ترتیب و اداره تالار می کنند اعضای آن هستند. یعنی هر چقدر آنها دقیق تر عمل کنند و پستهای خود را با قوانین همدردی تطبیق بدهند و در جای خود قرار دهند امکان رسیدگی برای مدیران بیشتر هست.
همه اینها به این معنا هست که حرف شما درست هست که ممکن است پستی از دست مدیران در برود، اما این به معنای سیلقه ای عمل کردن مدیران نیست، بلکه به خاطر دیده نشدن این پستهاست که اگر کاربران از گزینه گزارش به مدیر که در ذیل پست ها هست استفاده کنند کمک مهمی هست.
اعتراض دیگر شما هم مبنی بر اینکه مسئولین تالار باید وقت بگذارند صحیح هست. اما این مطلب مطلق نیست و نسبی هست.
یعنی هر چقدر هم مدیران تالار وقت بگذارند به معنی این نیست که صد درصد همه چیز عالی خواهد شد. بلکه به نسبتی که بیشتر وقت می گذارند سروسامان تالار بیشتر می شود.
ما خودمان بر این امر مهم واقف هستیم. اما اگر هر کس وقتی می بیند 20 نیست دست از کار بکشد، اصولا باید هیچ کاری شروع و استمرار نیابد.
مثال:
فرض کنید زلزله ای شده و 1000 نفر زیر آوار مانده اند و شما تنها نجات یافتید، آیا به خاطر اینکه وقت کافی برای نجات همه آنها ندارید، کنار می ایستید و دست از تلاش بر می دارید.
یا اگر خواستید از یک نفر شروع کنید، ظلمی به بقیه شده است.
اینجا بهتر هست در حد بضاعت و زمان و شرایطی که هست فقط همت کنید و کار کنید.
(البته این مثالها فقط برای نزدیک شدن مفهوم به ذهن هست.)
ما مدیران و حتی کارشناسان و جالبتر از آن ، همه اعضاء با قانون مداری و اجرای قانون و گزارش هایی که می دهند، دست در دست هم سعی می کنیم بیشترین و بهینه ترین کارها را بکنیم. و البته این به معنی بی مشکل بودن و بی خطا بودن نیست.
ما تا کنون صدها پیام های انتقادی و پیشنهادی از طرف اعضاء داشته ایم که تمام آنها را بررسی و اکثرا را که مفید هم بوده اند اجرایی کرده ایم.
اگر می گوییم در محیط عمومی انتقاد و ... نکنید. به معنی اینست که باقیمانده انرژی مدیران هم صرف پاسخگویی و چالش زدایی و مسائل حاشیه ای نشود و محتوایی کار کنند و از طرفی نظرات و انتقادات دوستان هم ارجاع شود تا بررسی و اعمال شود.
به هر حال اصلی ترین مسئله در این میان اولا رعایت قوانین توسط خود اعضاء و ثانیا اگر خطایی شد خود اعضاء گزارش کنند. و اگر مطلب مهمی هست حتما به ما اطلاع رسانی کنند تا رسیدگی کنیم.
تالار همدردی که هم اکنون شما در آن فعالیت می کنید. همان تالاری نیست که 6 سال پیش موسس آن یک باره تنظیم کرده باشد. این تالار با همت شما عزیزان و نظرات شما و مدیران و مشورت ها و بررسی ها طی این مدت در حال رشد و نمو هست. این رشد و نمو در قالب قوانین و رفع مشکلات احتمالی انجام می شود.
یقینا پیشنهادات و انتقاداتی که صحیح و درست انتقال پیدا کند مبدا رشد و تغییرات بعدی هست.
در خاتمه از rozaneh گرامی تشکر می کنم که دلسوزانه نکته مورد نظر را انتقال دادند و بهانه ای شدند که مطلب باز شود.










پاسخ با نقل قول
علاقه مندی ها (Bookmarks)