خب جواب اکی ایشون چند حالت داره:
1) خوشبینانه این که بله معیارهاش با شما همخانی داره و دوستت داره و خودش هم چنین ادمی
2) شاید هم معیارها هم خانی داره اما خب دوستت نداره و به اصرار خانواده بیشتر به خاطر موقعیت شما ( اگه خوب باشه) داره ادامه می ده.
3) دوستت داره. معیارهاش همخانی داره اما خودش اینجوری نیست ولی خب دوست نداره شما رو هم از دست بده.
پس سعی می کنه خودش رو یه ادم دیگه جا بزنه تا شما دوسش داشته باشی
اینها احتمالن دوست من. به نظر من صرف رابطه فیزیکی نداشتن موفقیت نداره. ازش بخاه که با قلبش تصمیم بگیره (" ینی کالملا شما رو بخاد با تمام وجود نه قلبش جای دیگه باشه)
ببین به جای تمام این افکار اگه جواب مثبت داد نه خوشحال شو نه ناراحت. باهاش ارتباطت رو بیشتر کن
تو مهمونیهاشون شرکت کن
باهاشون مسافرت برو( دوتا خانواده باهم)
با دوستاش بیشتر اشنا شو
چکش کن( با یه شما ره غریبه . ببین چطور با مزاحمها برخورد می کنه. برو با اکانت ادمای غریبه تو ف* ی*س ب*و*ک. باهاش دوست شو
بزار زیر نظر خانواده چند وقت باهم باشین. والبته سعی کن با کنترل افکارت و بیش از فکر نکردن وابسته نشی. چون هر چه الان چشمتو بیشتر باز کنی بعدا کمتر دچار مش کل می شی. نشی مثل دوستان که هر چه تو عقد دیدن رو انکار کردن و گفتن تغییرش می دم و نشد.
من خودم دخترم . بارها شده دیدم پسری رفته سراغ مثلا یه دختر شیطون و مثلا از اون مدل که خ به خودش می رسه بعد دچار مشکل شده. سر همین ظاهر وفلان...
ببین شما نمی تونی خانمت رو نغییر بدی. ببین ظاهرش رو دوست داری با رفتاراش مشکلی نداری. اساسا این منش ایجاد تغییر ات انی در ادمها یه مساله خارج از دسترس
علاقه مندی ها (Bookmarks)