نوشته اصلی توسط
جوانه؟؟؟
نظر منو اگه بخوای
من کلا با سوال جواب اینجوری مخالفم ...
بهتره صحبتتنو مدیریت کنی و بهش چهار چوب بدی
مثلا اول شروع کن و از سرگرمی هاش بپرس و بعد خودت بگو خیلی اهل سفری و طبیعتو دوست داری و بعد یه خاطره تعریف کن از یه مسافرت و از بین حرفات ازش سوال بپرس....
اگه اول از خودت شروع کنی بش حس امنیت میدی و حس سوال جواب و بازجویی از بین میره و اون حس امنیت باعث میشه اون راحت تر حرف بزنه و در مقابلت گارد دفاعی ناخود آگاه نگیره
یادت باشه اونم یه شوهر و زندگی با آرامش میخواد من خودم به شخصه اگه همسرم بگه قلیون نکش اگه خیلی دوسش داشته باشم نمیکشم اما نمیتونم جلوی خودمو بگیریم که از بوی قلیون مست نشم پس حتما برای منم مهمه که همسرم قلیونو دوست داشته باشه یا حداقل احساس منو درک کنه ، پس هرگز نمیام دروغ بگم
مثلا من یکی از مکالمات خودم با خواستگارمو مینویسم ...
تماس ما تلفنی بود و من اول صبر کردم اون سوال بپرسه اما وقتی هی گفت شما بفرمایید گفتم خوب شما خودتونو معرفی کنید ؟ اسم سن شغل پدر و مادر و خواهر برادرا
( اسمو و سن و اینا رو گفت چیزهایی که من میدونستم اما ترجیح دادم طرفم خودش بگه تا احساسش نسبت به خودش و موقعیتشو بدونم ، بفهمم حسش نسبت به خانوادش و موقعیت اجتماعی والدینش چیه نسبت به خواهر برادرا و پدر مادرش چطور صحبت میکنه؟ با احترام؟ لوس؟ خشک؟ صمیمی؟ )
مثلا یه بار یه خواستگاری شروع کرد تعریف که آره من فلان جا کار میکنم مدیرم خیلی بده کارم فلانه جو بده به درد نمیخوره و.....( یه آدم بدبین اینجوریه و میشه از تو حرف هاش کاملا نشخیص داد)
تازه من سوالمو انقدر یک جمله ای نمیپرسم میزارم مثلا میگم خودتونو معرفی کنید بعد که صحبت کرد .... مثلا میگه 27 8 سالمه میگم متولد چه ماهی ؟ متولد چه سالی؟ بعد دوباره توضیح میده بعد دوباهر میگم معنی اسمتون چیه؟ کی اسمتونو انتخاب کرد؟...
ببین این سوالات شاید مهم نباشه اما طرز جواب دادنش باعث میشه من طرفمو کامل بشناسم ...
بعد میرم سراغ تفریحات مثلا میپرسم سینما میری؟ چه جور فیلمی؟ یا اهل پارک و اینا هستین؟ من که تهرانم میپرسم دربند و فرحزاد و جمشیدیه میرین؟ معمولا با کی؟( اکه بگه آره زیاد میرم با دوستام و ...مطمئنا قلیونم میکشه) اما من حدس نمیزنم اول شروع میکنم به خاطره تعریف کردن که آره مثلا من غفلن رستوران فلان جا رو میپسندم فلان غذاش خوبه و اینا و بعد میگم دود فضا رو پر کرده و بوی قلیون میاد...( اینجا 90 درصد افراد بدون پرسیدن سوال خودشون خود به خود نظرشونو میگن که مثلا آره منم دوست دارم یا نه من از بوی قلیونم حالم بد میشه) که با توجه به جوابش میشه بحث و ادامه داد...
تازه ازتو حرفاش میفهمی چند تا دوست داره و رابطش باشون چجوریه
یا درمورد رابطه من میگم من کلاس زبان میرفتم اما یه مدتی دیگه نرفتم چون جوش خوب نبود همه دختر پسرا دوست بودن و صمیمی و روابط الکی داشتن من از این روابط خوشم نمیومد شما نظرتون چیه اگه تو همچین محیطی باشین چه رفتاری میکنین؟( بعد طرف خدش کامل توضیح میده که دوتی دختر پسرو در چه حد قبول داره...) و میتونی دوباره از تو حرفاش سوال بپرسی
مثلا میگه اشکالی نداره الان دیگه همه جا اینطوریه بعد میپرسم یعنی این روابط به نظر شما درسته؟ و.....
خوب خیلی ممکنه صحبت ها طول بکشه اما تو باید همه سوالاتتو زیرکانه بین صحبت ها بپرسی یا از تو حرفاش جوابتو بکشی بیرون
راستشو بخوای اگه انقدر سوال و جوابات کلیشه ای باشه اونم کلیشه ای جواب میده
مثلا این سوالتو ببین اگه یروزی شما بخوای بری خونه خواهرت و منم گیج خواب باشم و نبرمت چیکار میکنی؟؟؟؟
فکر میکنی چی جواب بده؟ من خودم باشم میگم خوب معلومه استاحت همسرم الویت داره
اما توزندگی 99 درصد زنها قهر میکنن و دعوا که نخیر چی شد نوبت خونه خواهرم شد سر درد گرفتی خونه خواهر خودتم بود اینو میگفتی؟؟؟
نه واقعا فکر میکنی دختره چی جواب میده؟
:o
بشین یکی یکی به سوالات فکر کن و توقعاتتو از جواباش بنویس ببین اصلا سوالاتت تو رو به جوابی که میخوای میرسونه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)