به نام خدا
سلام
این اولین باره که دارم اینجا پیشنهاد میدم. لذا قبلش باید از تمامی عزیزانی که برای این سایت خوب زحمت میکشند قدردانی کنم. واقعا کارتون نظیر نداره!
چندتا پیشنهاد دارم خدمتتون عرض میکنم امیدوارم که در بهبود کار سایت موثر باشه.
1- همانطور که در صفحه اصلی در باکس "نمایش آمار پیشرفت سایت" با کلیک کردن روی "آخرین ارسال ها" لیست زیرش رو به روز میشه کرد ، خوبه که این قابلیت برای "کاربران حاضر در انجمن" هم گذاشته بشه تا نیازی به Refresh کل سایت بر روی Browser ها نباشه.
.
2- در طراحی سایت امکانی فراهم گردد تا کاربران بتوانند نظرات خود را در مورد پستهای دیگران به آن پیوست نمایند و هر پست دارای یک آیکن باشد و با کلیک بر روی آن بتوان نظرات دیگران را در مورد این پست خاص دید و یا به آن افزود. میتوان با محدود کردن تعداد کاراکترهای تایپی این فضای نظرات ، از گسترش فزآینده DataBase سایت جلوگیری کرد. با این کار، سایر خوانندگان پستها با مزامین نادرست و بعضا انحرافی ظریفی که در بعضی از پستها نهفته ، آشنا شده و از آسیب گسترش بعضی افکار و نظرات نابجا ، جلوگیری بعمل خواهد آمد. که خود این نیز گنجینه ای از راهنمای های خوب خواهد بود. هر چند ممکن هست فضا حالت چت گونه شود، اما برای مشکل فوق الذکر نیز باید چاره ای اندیشید.
.
در پناه حق.
گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
مولانا
ویرایش توسط Aram_577 : شنبه 01 تیر 92 در ساعت 11:00
علاقه مندی ها (Bookmarks)