خوب حدسم درست بود. مسئله ی جنسی ات را حتما حل کن و می توانی از متخصصان این تالار کمک بگیری. شاید همسرت در مورد ارگاسم خانم ها چیزی نمی داند. با توجه به رفتارهایی که گفتی ازش سر زده این را میگویم. نجابت همسرت قابل تحسین است. اما انگار از آن وری افتاده و چیزهایی را که دانستنش ضروری است را هم ندیده گرفته است. به هر حال این مسئله باید با کمک متخصصان تالار حل شود چون اساس زناشویی همین است و همین حالا هم تاثیرش در شما نمایان شده است. می دانی زیربنای چیزهای دیگر است.
غذاهایی هم که گفتم بدن را در حالت تعادل نگه می دارد. بعضی از غذاهایی که گفتم مصرف نکن برای دیگران بد نیست اما برای شما در این شرایط ضرر دارد. بعضی چیزهایی هم که گفتم اثرش با تحقیقات متخصصان مشخص شده و الان به عنوان اساس تغذیه سالم مطرح است. یکی از ارکان سلامت جسم و روان انسان تغذیه است که در گذشته بیشتر به آن اهمیت می دادند اما الان متاسفانه رها شده است. شما اگر غذاهای قدیمی را مرور کنی می بینی چه قدر آش و غذاهای مایع در سبد غذایی مردم بود. می بینی که چه قدر از پرخوری اجتناب می شد. هیچ چیزی بیشتر از حد مصرف نمی شد. تازه فعالیت های جسمی که مردم داشتند باعث می شد غذاها بهتر هضم و جذب شود اما الان هیچ کس زیر بار تحرک بدنی نمی رود و تازه همان کارهای ساده را هم انجام نمی دهند و آماده می خواهند. متاسفانه الان بیماری زیاد شده است به خاطر رعایت نکردن همین مسایل ساده.