سلام مهتاب
به تالار همدردی خوش آمدی
می دانم که خیلی بهت سخت میگذره و خودت را در بن بست بدی می بینی . اما با اطمینان میگم که توان اصلاح
خودت و رسیدن به آرامش و شادمانی در شما هست پس آرامشتو حفظ کن و با ما همراه باش
این تاپیک طولانی و فرسایشی شده . از شما تقاضا می کنم . تاپیک دیگری را در اسرع وقت ایجاد کنی با
عنوانی که مفهوم تمایل شما برای ساختن زندگیتونو برسونه .
حرفهایم را اگر در این تاپیک بزنم ذبح میشه و مایلم در تاپیک جدیدت راهنمایی بدهم . اما همینقدر بدون که زندگیت درست شدنی هست . در همسرت
زمینه خوبی برای شیرین شدن زندگی هست ، فقط شما نیاز به در درجه اول آرامش و امید داری و بعد از اون به کمک هم مسائل درونی خودت که باعث
سرگردانی ها و درگیریهای ذهنی شدید و اختلال در رابطه با همسرت و مسائل دیگر شده شده را بیرون می کشیم و راهکارهای حل این مسائل و بهبود
اوضاع را هم خواهیم گفت ، که اگر شما عملگرا باشی و با مشاوره همکاری داشته باشی مطمئن باش موفق می شوی .
همه چیز به خوبی می تواند مدیریت شود ، هم شما توان آنرا داری هم زندگیت پتانسیل بازسازی را دارد . فقط کافی هست اینجا که اومده ای متعهد شوی
که با روند مشاوره ما همراه می شوی . یعنی بنده برای کمک و راهنمایی این قول و تعهد را از شما خواستارم تا ادامه دهم .
لطفاً در پست اول تاپیک بعدی لینک این تاپیک را قرار بده و از دوستانی که مایلند بدانند مسئله زندگی شما چه بوده، در همون پست اول بخواهید به این
تاپیک مراجعه کنند و در تاپیک جدید آنچه را که اینجا بیان کرده ای را نپرسند که تکرار مکررات شود .
منتظر تاپیک جدید شما هستم .
=============
پاورقی:
از دوستان عزیز تقاضا دارم مثل اغلب اوقات همراستا با روند مشاوره با ما همراه باشند و کمک کنند که از به حاشیه رفتن تاپیک جدید جلوگیری شود . عزیزان
از سرزنش و واکاوی های غیر ضرور بپرهیزید که هم حاشیه سازی می کند و هم فرسایش ایجاد کرده و اختلال در روند مشاوره پیش خواهد آورد .
دست به دست هم می دهیم با مهربانی و همگامی تا با همکار خوب مهتاب به او کمک دهیم زندگیش را باز سازی کند ...... ان شاء الله

علاقه مندی ها (Bookmarks)