عزیزم خانواده شوهر اشخاص گریز ناپذیری هستن که نمی شود با آنها مقابله به مثل کردم . به نظر من شما نباید از خانواده همسرتون گلایه و شکایت کنید زیرا با کوچکترین رفتار اشتباه شما همسرتون بدترین برداشت رو از رفتار شما می کنه چرا؟چون می دونه شما ذهنیت خوبی نسبت خانواده اون ندارید و حتما از عمد و برای تلافی فلان رفتار رو انجام داده اید .شما باید همیشه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه که خانواده اش رو ذوست داید و در ظاهر و جایی که همسرتون حضور دارن خیلی صمیمی و دلسوزانه با اونها برخورد کنید و نهایت احترام رو بزارید اما پشت سر این طور نباشید .این باعث میشه همسرتون حتی حرفای واقعی اونها رو قبول نکنه دیگه دروغ هاشون پیش کش.اعتماد همسرتون رو جلب کنید .اگر ایشون به شما ایمان داشته باشه کاری از دست کسی بر نمی یاد
- - - Updated - - -
عزیزم خانواده شوهر اشخاص گریز ناپذیری هستن که نمی شود با آنها مقابله به مثل کرد. به نظر من شما نباید از خانواده همسرتون گلایه و شکایت کنید زیرا با کوچکترین رفتار اشتباه شما همسرتون بدترین برداشت رو از رفتار شما می کنه چرا؟چون می دونه شما ذهنیت خوبی نسبت خانواده اون ندارید و حتما از عمد و برای تلافی فلان رفتار رو انجام داده اید .شما باید همیشه طوری رفتار کنید که همسرتون فکر کنه که خانواده اش رو ذوست داید و در ظاهر و جایی که همسرتون حضور دارن خیلی صمیمی و دلسوزانه با اونها برخورد کنید و نهایت احترام رو بزارید اما پشت سر این طور نباشید .این باعث میشه همسرتون حتی حرفای واقعی اونها رو قبول نکنه دیگه دروغ هاشون پیش کش.اعتماد همسرتون رو جلب کنید .اگر ایشون به شما ایمان داشته باشه کاری از دست کسی بر نمی یاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)