یک موضوع دیگه هم هست . من از شغلم راضی نیستم .
مثلا فرض کنید یکی مهندسی مکانیک جامدات خونده و بعدش بره توی یک مکانیکی کار کنه . درسته که رشته اش شاید بیشتر از سایر رشته ها با مکانیکی در ارتباط هست اما اون درس نخونده که بره توی یک مکانیکی کار کنه .
اون می خواد بره توی بخش طراحی و تولید صنعتی یک کارخونه خودرو یا یک وسیله ی دیگه به عنوان یک مهندس مکانیک جامدات کار کنه و برای این درس خونده .
اگر می خواست توی مکانیکی کار کنه که لازم نبود انقدر درس بخونه. وضعیت من هم همینطوره .

البته من مهندس مکانیک جامدات نیستم و توی مکانیکی هم کار نمی کنم . اما تناسب رشته ای که دارم با کاری که می کنم یک چیزی توی همین مایه هاست .

من کارم رو دوست ندارم . البته قبلا هم یک کاری داشتم که به رشتم مربوط نبود ولی کار بی خطر و بی دردسری بود و البته درآمدش خیلی خیلی کم بود .

می ترسم اگه بخوام ازدواج کنم مجبور بشم این کار رو برای تامین مخارجم ادامه بدم . تا مهر که ارشدم شروع بشه می خوام این کارم رو ادامه بدم ولی بعدش احتمالا می خوام از این کار بیام بیرون و می خوام یک کاری در حد سطح اجتماعی و تحصیلی خودم گیر بیارم . حتی اگه درآمدش کمتر باشه . شاید هم مجبور بشم مدتی بیکار باشم یا یک کاری با درآمد خیلی کم داشته باشم .