خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو
- - - Updated - - -
خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو![]()
تشکرشده 294 در 168 پست
خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو
- - - Updated - - -
خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو![]()
تشکرشده 1,508 در 444 پست
با چیزهایی که از همسرت گفتی به نظر من اگر مهریه ات رو ببخشی به احتمال نزدیک به 100% رفتارش بدتر خواهد شد. مهریه حق شماست حتی فکر کردن به بخشیدنش هم به نظر من برای شما خطرناکه.
تشکرشده 13 در 9 پست
[QUOTE=ساحل75;277433]خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو
آره عزیزم...الانم نمی خواد بیاد تو مراسمی که پدرم می خواد بگیره . ظاهرا نه تنها نباید مهریمو ببخشم بلکه دارم به جدایی فکر میکنم. مردی که تو هیچ مراسمی کنار زنش نباشه بهتر که نباشه. برام دعا کنید.
- - - Updated - - -
[QUOTE=ساحل75;277433]خدارحمتشون کنه شرایط سختیه فوت یکی از نزدیکان با وجود همسری که نمی فهمدت منم چشیدم این طعم تلخ رو
آره عزیزم...الانم نمی خواد بیاد تو مراسمی که پدرم می خواد بگیره . ظاهرا نه تنها نباید مهریمو ببخشم بلکه دارم به جدایی فکر میکنم. مردی که تو هیچ مراسمی کنار زنش نباشه بهتر که نباشه. برام دعا کنید.
- - - Updated - - -
بله من هم همینطور فکر میکنم.همیشه معتقد بودم یه زن تنها کاری که برای مرد مهربون و همراه زندگیش میتونه بکنه اینه که مهرشو هدیه کنه به عشقش .... ولی وقتی کسی با زندگی و عمرت بازی میکنه و تمام لحظاتتو تلخ میکنه باید حق رو بپردازه و من دیگه دارم به جدایی فکر میکنم اتفاقی که خودش خواست و نه من.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)