سلام
عزيزم باوركن اي ولا داري كاري كه شماكرديدكم كاري نيست بلكه جرات ميخواست كه شمااين جرات وشهامت روبه خودتون داديدوقطع رابطه كرديدپسري كه دختري روبخوادعشقش روثابت ميكنه
همه مادخترهااحساساتي هستيم ولي كنترل احساسات دروجودهمه ماهامتفاوته بعضي هاكنترل عالي روي احساساتشون دارندبعضي نه حالاكه شمااول راه رورفتيديعني قدمي كه برداشتنتش براي خيلي ازماهاسخته شمابرداشتيدمقاوم باشيدودرهمين مسيرادامه بديد
چون اولين تجربتون بوده براتون سخته ولي اينوبه پاي يه تجربه توزندگيتون قراربديدوبراش سوگواري نكنيدتاخودشمانخوايدنميشه بايدبخوايدتابتونيدفراموش كنيد
عزيزم واست يه داستاني روتعريف ميكنم كه سرگذشت دوستمه
دوستم دردوره فوق ديپلم بااقايي اشناميشندكه ده سال ازشون بزرگتربوده باهاشون رابطه روادامه ميدن خانواده دختروپسردرجريان رابطه بودندبعدچندسال يعني دوره كارشناسي پسربه خواستگاري دخترمياددرحاليكه هيچي نداشته به دلايلي دخترجواب ردميده وميگه بمونه براي وقتي كه كارپيداكردي چون شهرماازهم دوره وخانواده هيچكدوم نميتونن بهمون كمك كنندبراي داشتن زندگي خوب نيازبه شغله بالاخره بازم رابطه ادامه پيداميكنه هفت سال باهم رابطه داشتندبعدازاستخدام اقاپسردخترخانم ازدوستش ميخوادخواستگاري بيادرسمي كنندپسرقول خواستگاري روميده قرارميشه يه مدت باهم حرف نزنندتاپسربه خواستگاري بيادبعدشش ماه به دخترخبردادندپسربايه نفرديگه ازدواج كرده يعني شب وروزش اشك شده بودكه چرابهش قول داده بودعمل نكرداين همه عشق چي شدهفت سال كم سالي نيست شمايه ماه باهاش بوديدببين اين دوستم چه حالي داشت درسته چندروزاشك ريخت ولي بالاخره خودش روكنترل كرد
عزيزم درباره اينكه ازايشون خواستيدبه خواستگاريتون بياندغرورتون نشكسته بلكه نيت اين اقامشخص شده ومتوجه شديدكه قصدشون فقط دوستي بوده اينودرنظربگيرلياقت شماخيلي بالاترازاين حرفهاست قدرخودت روبدون وبه خاطرهركس خودت روسرزنش نكن اشك نريزچشمهاي خودت اذيت ميشندروح خودت درعذابه درحاليكه اون اقابه دنبال زندگي خودش رفته
پسرهابراحتي ميتونندبگن دوست دارم و...ابرازعلاقه كنندولي اكثرادروغه نميدونم شايدم من بدبين شدم چون همچين تجربه اي داشتم پسري كه دم ازعاشقي ميزداولين تجربم بودوقتي ازش ميخواستم خواستگاري بيادبهانه هاي مختلف مياورد چندروزديگه چندماه ديگه و....
عزيزيم تكليفت مشخص شدخداروشكركن
-

علاقه مندی ها (Bookmarks)