سلام دوست عزیز
نامزد شما خیلی هم شما رو دوستدار شما هم او را خیلی دوستدارید فقط بخاطر مشکلات مالی که برایتان به وجود امده کمی دچاره دوری شدید به نظر من زیبایی و جذاب بودن جزو خصوصیات نیست مهربانی همکاری صداقت پشتکار اینها خصوصیت هستن دوست من شما کمی احتیاج به وقت دارید تا ارام شوید و کمی هم احتیاج دارید یکی بهتون مهربونی کنه حرفهای عاشقانه بهتون بگه نازتونه بکشه فقط همین درسته شوهرتون ورشکسته شد ولی با این وجود داره تمام تلاش خودشو برای یک زندگی مناسب میکنه و تمام مدت در جلسه سر کاره به قول خودتون وقت برای خودشم نمیذاره فقط به فکر ایند است و داره با تمام وجود سعی شو میکنه اینکه نذاشتی با قهر بر خیلی کار خوبی کردی اینم که سکوت کردی خوبه چون بالاخره دم اخر کمی ازش دلجویی کردی ولی اون چون از شما که تمام فکر اونو پر کردیید و فقط فکر ایندتونه توقع نداشته برای همینه دوباره این جمله رو گفته که پای حرفم هستم منتظر بوده شما اعتراض کنید و بگید دوسش دارید واینکه این کارو نکنه .بنظرم اگه زنگ زد خیلی معمولی باهاش صحبت کنید انگار نه انگار که اتفاقی افتاد و بدونه قرور مثل یک دختر 14 ساله ازش بخواید قربون صدقتون بشه بعد میبیند که بسیار اروم میشد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)