نقل قول نوشته اصلی توسط چنار نمایش پست ها
سلام امیر اقا. هر چی ما پنبه کردیم شما حلاجی کردی! ( هی گفتیم بالاتر از سی ساله ها خوبن).

اولا ممنون بابت اطلاعاتت اینم بگم که این نوع اطلاعات حتما نیاز به بیان یک رفرنس معتبر داره. بله منم دیدم که بسیار از فوایدش گفتن اما خ منابع رو هم دیدم که از مضراتش گفتن. من متخصص سکسولوژی نیستم و چه خوب بود یک متخصص پاسخ می داد. ببینید از دید غربیها س*ک*س ضر*ب*دری و با ح ی*وا*ناتو... و باهم جنس اصلا نکوهیده نیست. شاید اینا بیان بگن خیلی این کارها فایده داره
پس مگه این که یک کار علمی انجام شده باشه و از هر لحاظ اون رو بررسی کرده باشه و تو یه مجله معتبر ( با ایمپکت فکتور بالا اونم) چاپ شده باشه و گرنه اسلام چیزی رو نمی گه که ضرر شخص تو اون باشه
تجربه شخصی من( خودم معلمم و با بچه ها زیاد ار تباط دارم) من ندیدم و نشنیدم که جوانی این کارو بکنه و مشکل عاطفی و یا روحی نداشته باشه. شاید این سریع ترین راه حل برای ارضا نیاز جنسی باشه اما من فکر نمی کنم همراه باهاش ارامش هم بیاد به هرحال عشق و.. که جنبه روحی هم داره. و انسان نیاز داره هر دوجنبه فیزیکی و روحی اغنا بشه.
بسیار شنیدم این رفتارها اعتیاد اور هستن( البته خودتونم اشاره کردین). من بسیار شنیدم که ادمهایی که این کارو می کنن در زمان متاهل شدنشون هم ادامه می دن که این خود به رابطه واقعی زن و شوهری اسیب می رسونه. در هر صورت از لحاظ اسلام حرام . معمولا برای هر کاری بهترین رو ش وجو د داره.

ولی با چیزایی که من می بینم تو ای سایت( از شکایت و گلایه بچه هایی که این کارن) هیچ کدوم راضی نیستن از این تجربه البته فکر نکنین ادمهای مدهبی بودن که بخان حالا عداب وجدان داشته باشن نه. کلا یه جورایی دپرس شده بودن

به هرحال من شایستگی پاسخ به شما رو ندارم و یه متخصص ( که ای کاش بیاد ) باید بیاد تو این زمینه صحبت کنه.
سلام از ماست عزیز
همیشه همین مارک های خوب و بد حالا درست یا غلط هست که متاسفانه باعث همین فرهنگ دروغ و ریا شده! آمار جهانی میگه بالای ۹۰ درصد ولی مطمعنم تو این سایت آمار بگیری زیر ۵ درصد میشه!!!بگذریم!
حرف شما خیلی منطقی بود باید تو تمام مسایل مربوط به علم پزشکی و روانپزشکی متخصصین نظر بدن ولی تو این مورد به خصوص میبینین که معمولا به حرف متخصصین کمتر توجه میشه!
متاسفانه اکثر سایت های معتبری که سرچ کردم فیلتر بودن!و من نتونستم مقاله معتبری براتون پیدا کنم!ولی اینو با اطمینان میگم که در علم روانپزشکی تا این لحظه بیماری حساب نشده!و در علم اورولوژی هم همینطور!ولی متاسفانه بازم میگم نتونستم رفرنس آنلاین پیدا کنم!
یه نکته ای هم که در مورد تفکرات غربی فرمودین در مورد صنعت پ*و*ر*ن وگرافی هست.این یک صنعت تجاری هست از زمین تا آسمون هفتم با س*ک*س ولوژی فرق میکنه! دومی کاملا علمی هست و جزو فوق تخصص روانپزشکی حساب میشه که تو ایران هم متاسفانه تدریس نمیشه.
همیشه تو نتیجه گیری از عوامل متعدد باید هوشیار باشیم.مثل این موردی که در مورد دپرسی فرمودین. این احتمال هم هست افرادی که دپرس هستن به این کار بیشتر روی میارن نه اینکه چون این کارو میکنن دپرس میشن.که با توجه به هورمون های محرک احتمال دوم هم میشه مطرح کرد.
به هر حال میدونم این مسايل تابو هست و خیلی نمیشه راحت در موردش حرف زد منم مردد بودم بگم یا نه ولی گفتم از جهت علمی قضیه هم مطرح بشه بد نیست.
موفق باشید