سلام ازتون خواهش میکنم دارم روانی میشم
نمیدونم چیکار کنم با این نامزدم دوس دارم فحشش بدم ازش خوشم نمیاد دیگه با این رفتار بدش...هنوزم که هنوزه ادعاش میشه و انگار روحیه ی بخشش نداره ولی من ب بخت عوضش باید اشتباهاشو ببخشمو چشم پوشی کنم.
- - - Updated - - -
الان میان خوونمون داداش کوچیکش بهونه منو گرفته قبل ازینکه خونوادشم باین اوردتش پیشم خودشم سریع برگشت حتی نیومد تو خونه!مگه ادم انقد میتونه بی عقل باشه که بخاطر (اشتباهی که نمیدونم واقعا مستحقش هستم یه نه ) داره زندگیمونو رسما بهم میزنه هرچی پنبه بود داره رشته میکنه عملا با این رفتار مزخرفش ...دلیل نمیشه بخاطر لج دراوردن یا هرچیز دیگه ای با خونوادم سردی کنه اونا چه تقصیری دارن این و سط؟.......اینجا شده عین دفترچه یادداشت روزانه من !چرا هیشکی نمیگه با این جو متشنج چیکار کنم؟چطور برخورد کنم که مشکلی پیش نیاد؟یا مهمتر اینکه با نامزدم و مخصوصا خونوادم چه برخوردی داشته باشم در حال حاضر همه منو مقصرم میدونن حتی اومدن نامزدم با خونوادشو میگن من مقصرم که میان اینجا و انگار نه انگار اصلا به رو خودشون هم نمیارن

چرا هیشکی نمیگه با این جو متشنج چیکار کنم؟چطور برخورد کنم که مشکلی پیش نیاد؟یا مهمتر اینکه با نامزدم و مخصوصا خونوادم چه برخوردی داشته باشم در حال حاضر همه منو مقصرم میدونن حتی اومدن نامزدم با خونوادشو میگن من مقصرم که میان اینجا و انگار نه انگار اصلا به رو خودشون هم نمیارن

علاقه مندی ها (Bookmarks)