نوشته اصلی توسط
In Manam
ممنون دوست عزیز
1.شانزده سالشونه
شما هم که هفت ساله دنبالشی . یعنی از نه سالگی اون خانم ؟؟؟
2.بله میخواستم باهاش ازدواج کنم
شما اون زمان بیست ساله بودین و این خانم نه ساله !! صرف نظر از اینکه سن هر دوتون به خصوص این خانم به شدت پایین بوده ، اختلاف سنی شما هم خیلی زیاد بوده . شما یک مرد جوان و ایشون یک دختربچه که هنوز حتی به سن بلوغ نرسده بوده.
مطمئنا اگه حتی ایشون شما رو دوس داشتنو شما امروز تاپیک می زدید که 27 ساله هستین و قصد ازدواج با دختری 16 یاله رو دارین ، هیچ عقل سلیمی ازدواج شما رو تایید نمی کرد.
3.از یه خانواده با فرهنگ و هم سطح خودمان بود.بسیار زیرک و دوست داشتنی بودند قیافه دلنشین و ارومی داشتند
معیارهاتون رو برای ازدواج لیست کنید و به طر جدی روشون فکر کنید. برای یک پسر 27 ساله چندان خوشایند نیست که معیارهای ازدواجش زیرک ، دوست داشتنی ، قیافه دلنشین و آروم باشه !!!
دوست عزیز یادتون باشه اون یه دختر بچه ست و الان یه نوجوون . رفتار واقعی آدمها بعد از بلوغ کامل شکل می گیره . ممکنه یه دختربچه امروز خیلی شیرین و دوس داشتنی باشه ، اما به مرور که بزرگتر میشه تبدیل به یه دختر خودخواه و مغرور یا .... بشه . به همین خاطر پیشنهاد میشه در سنین بالاتر از 23 و ... ازدواج بشه که شخصیت واقعی آدمها شکل گرفته شده باشه .
4.تو مدت 6 سال هیچی بهشون نگفتم و فقط دنبالش می رفتم و چیزی بهشون نمی گفتم یه روز خودش من رو صدا زد و گفت فردا ساعت 5 بیا اینجا منم ترافیک شد نتونستم برم بعد داشتم از کوچه ای رد میشدم یه دفعه دیدم اونم داره از اون طرف میاد یه هو برگشت بهم گفت من تو رو دوست ندارم منم برگشتم گفتم برای من اصلا فرقی نمیکنه بعد یه وقت گذشت و به خونشون زنگ زدم و گوشی رو برداشت و بهش گفتم ایا تو من رو دوست داری اونم گفت نه
خداییش به این قسمت کلی خندیدم . ابراز علاقت منو کشته . هفت سال دنبالش بودی تا اینکه خودش گفته باید باهات حرف بزنه . دیر رسیدی . حرفی نزدی . اون گفته دوستت ندارم. شما هم گفتی برام فرقی نمی کنه . بعد هم زنگ زدی و پرسیدی اون دوستت داره ؟؟؟ مگه اون افتاده بود دنبال شما ؟؟؟ شما وقتی به کسی علاقه داری باید ابراز کنی بهش.
حالا در این مورد ابراز نکردی خیلی هم بهتر شد. چون اصلا عاقلانه نبود. اما یادت باشه این رویه زندگی آیندت نباشه . حالا یا به بلوغ عاطفی نرسیدی و ابراز علاقه کردن برات سخته . یا اون قدر غرور داری که نتونستی ابراز علاقه کنی. روی این موضوع در مورد خودت کار کن.
5.دو سال پیش
6.نمی دونم ولی احساس میکنم نتونست من رو دوست داشته باشه
7.اره دارم
8.اگه بتونم بع دستش بیارم که خیلی خوبه اما اگه نشد میخوام فراموشش کنم
بهترین راهتون فراموش کردنه .
9.نمی دونم چون هیچ خبری از دختره ندارم.ولی فکر کنم فرصتی نباشه چون یه دوستم میگفت اون پسره که الان دوستشه گفته قراره باهم ازدواج کنند
بهتره به این موضوع فکر نکنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)