نمیدونم . حتما خیلی بهتر از ما میدونی شرایط چه جوریه و میتونی کنترلش کنی...خدا رو شکر اینطور هم بوده.
من نشونه های غیرتی شدن و تعصب نشون دادن تو رفتار شوهرت ندیدم... فقط حس کردم فهمیده سؤال مادرش صحیح نبوده و شما ناراحت شدی، خواسته یه جوری کار مادرش رو توجیه کنه، اما دیده توجیه پذیر نیست، بنده خدا سر کار رفتن شما رو تأیید هم کرده.
شما خیلی بهتر از ما همسرت رو میشناسی.
میزان عصبانیتش در چه حده؟ اینقدر پر میشه و اینقدر تحریک میشه که به محض اینکه رسیدین خونه با لحن عصبی بازخواستت میکنه و اگه جواب ندی و بزنی به بی خیالی 100 برابر عصبی و غیرقابل کنترل میشه؟؟؟
اگه اینطوره، بی تفاوتی درست نیست.
اما اگه فقط در این حده که مامانم اینو گفت چرا اونجوری جوابش رو دادی میتونستی زیاد توضیح ندی که ما دو تا زنیم و .... آدم اینجور برداشت میکنه که شما دو تا زن میخواید برید میدون جنگ! بنده خدا استرس میگیره.
به نظرم اگه 100 بار دیگه هم مامانش میپرسید میری سرکار؟ با لبخند بگو بله. همین!!!
هرچقدر هم حرفهای تحریک آمیز بزنه و شوهرت رو پر کنه، وقتی شوهرت تو چشمات آرامش و رضایت رو ببینه و ببینه که نمیخوای این آرامش رو از جفتتون بگیری ، باز هم شروع میکنه به بحث کردن؟
نمیدونم شاید من دارم اشتباه میکنم اما فکر کنم زیاد جدی نگیری بهتره...مثلا میگفتی باشه دفعه دیگه یه جور دیگه جوابش رو میدم. همین.
نذار فکر کنه میخوای بجنگی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)