به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161727 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 348
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 خرداد 97 [ 07:57]
    سطح
    71
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 358
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,836

تشکرشده 2,441 در 754 پست

Array
    خوب بی دل جان منتظرت بودم!!! حالا یکمی گوشمالیت میدم تا کیف کنی!
    بی دل:

خداوکیلی هرجا هست حال و هوای جنگل شروود حاکمه! اون بارون غمناک و پدرتاک در زندان و ....
    درست حدث زدید! بیدل تداعی گر داروغه ناتینگهامه! میپرسید چرا؟ منم نمیدونم چرا!! فقط همیشه فکر میکنم من رابین هودم ولی داروغه از من زرنگتره و منو گیر انداخته!!!!

خوب از شوخی گذشته بی دل تجربیات خوبی داره و به بچه ها هم خیلی کمک میکنه! ولی مشکلاتشو هیچوقت جرات نکرده بیاد و مطرح کنه! شاید میترسه وجهه کمک کنندگی و مشاور بودنشو از دست بده! و احتمال میدم با ی نام کاربری دیگه ای مشکلاتشو اینجا بیان کرده تا همیشه بی دل بی مشکل مشکل گشا باقی بمونه!
    سعی میکنه با بیان خاصی مطلب را منعکس کنه و توجه مخاطبو جلب کنه!

در مورد شغلش باید بگم ستون دوکلمه حرف حساب روزنامه کیهانو مینویسه و بعض وقتا تا تو باغ نباش متوجه فرمایشاتش نمیشی! من که بعضی وقتا با اینکه تو باغم بازم متوجه نمیشم!!
    کد بانو و با سلیقست و آشپز قابلیه! اهل تفریح و خوش گذرونی و بیرون شهر!
    یکمی مغرور و از خودمچکرم هست! بعضی وقتها(ندرتا!) دیگران را به چشم حقارت و با نگاه عاقل اندر سفیه نگاه میکنه! و کلا از اون افرادیه که خودشونو عقل کل میدونن و دیگرانو قبول ندارن! وضع مالیش کاملا معمولیه ولی سعی میکنه با حداقل امکانات بهترین زندگی را بسازه! مادر سختگیری واسه بچه هاش و همسر رو اعصابی واسه شوشوی بیچارست!!! خانوم معلم یا مدیر مدرسه بهش میاد (اگه نباشه!) اصلا لوس نیست و از دخترای ننر بشدت بدش میاد! چاپلوس نیست اما اگه کسی چاپلوسیشو بکنه بدکش نمیاد! عاشق قرمه سبزس و بادمجونه! آدم منظم و خوشقولیه!تو جمع زیاد حرف نمیزنه ولی منزوی هم نیست! تو مسافرت برای شام قطار همیشه ساندویچ درست میکنه ومخالف غذای بیرونه!
    *به جادوی چشم تو شیدا شدم*
    *ز خود گم شدم در تو پیدا شدم*
    *من آن قطره بودم که با موج عشق*
    *در آغوش مهر تو دریا شدم
    *

2. 13 کاربر از پست مفید کامران تشکرکرده اند .

Aram_577 (شنبه 22 تیر 92), baby (شنبه 22 تیر 92), reihane_b (جمعه 21 تیر 92), rozaneh (جمعه 21 تیر 92), sanjab (جمعه 21 تیر 92), sayeh_m (دوشنبه 24 تیر 92), taraneh89 (جمعه 21 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (شنبه 22 تیر 92), بی دل (شنبه 22 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92), صاعد (شنبه 22 تیر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام
    من میخواستم تو افق محو بشم
    مدیر همدردی نگذاشت بوووووو خوووددا

منم گفتم بیام اینجا آرزو به دل نمونم
    منم بازی بدین خب
    تو صف باید وایسی،چه جوریه؟

خب بریم بی دل رو نقاشی کنیم، آقا من نقاشیم خوب نیست، بی دل اگه خط خطی شدی خب خودت خواستی به من چه!! مگه من گفتم بیا؟

اول میگن از خوبی ها بگین
    خب بیدل طناز قهاریه
    دنیا دیده هست
    سختی کشیده هست
    لوس و ننر و نازپرورده نیست
    منطقیه
    بچه پولدار نبوده
    ولی الان شوهرش وضعش بد نیست ولی الانم مرفه بی درد نیست
    رابطه ی عاطفی قوی با خانوادش نداره
    عصبی هست
    گاهی خشن میشه
    رک بودنش خوبه ولی نه همیشه بعضی موقع ها صدا دل آدما درمیاد
    90% مواقع نگاهش عاقل اندر سفیه هست
    چون خودش سختی کشیده طبقه مرفه بی درد رو اصلا درک نمیکنه خیلی رو اعصابشن کلا این طبقه
    به نظر من گاهی اوقات طنزش به تمسخر میل میکنه
    شغلش رو من اصلا نمی تونم حدس بزنم ولی پروژه ای کار میکنه کارمند و اینا نیست
    به نظر میاد یه رشته ی فنی خونده
    در مورد خانوادش هیچی نمیدونم ولی به نظرم ازشون راضی نیست
    آدم محافظه کاریه کاملا
    آشپزیش خوبه یعنی والا ما که نخوردیم ولی خب خیلی تو اون تاپیک آشپرخونه به ملت گیر میدادن. کلا هم تو کار رژیم و غذای سالم و سنت و اینا هستن
    وضعیت سلامتیش هم چی بگم!! به نظرم سردرد زیاد میگیره
    خودخواه و ... اینا نیست
    مغرور هست البته نه از این فیس و افاده ای ها، عزت نفس داره
    به مد و... هم اهمیت نمیده
    صبور هست ولی اگه آمپر چسبوند، چسبونده ها، خدا رحم کنه اون اطراف نباشی

بی دل جونم قربونت ناراحت نشیا ، منم میام رو این صندلی مشینم. اونوقت جبران کن.

4. 13 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

baby (شنبه 22 تیر 92), del (یکشنبه 20 مرداد 92), reihane_b (شنبه 22 تیر 92), rozaneh (شنبه 22 تیر 92), sanjab (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), کامران (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (شنبه 22 تیر 92), بی دل (شنبه 22 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92), صاعد (شنبه 22 تیر 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 04 مرداد 04 [ 11:37]
    سطح
    75
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 303
    Overall activity: 75.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    825

تشکرشده 878 در 168 پست

Array
    به نام خدا
    سلام
    خدایا شکرت که قبل از اتمام زمان پررنگیم به من این فرصت رو دادی تا حرفای تو دل موندم رو در مورد جنگجوی بی دل بگم. آخیش چقدر این حس خوبه ، ای خدا خیلی مخلصیم!

مهمترین نکته در مورد نقد بی دل اینه که باید با ادبیات خودش نوشت تا حق مطلب ادا بشه!

پس بریم سراغ اون Language Changer لوطی مسلکی ...

میباس بعنوان مقدمه بگم که : اولین نوشته هایی که از این سایت باصفا ، (چندین ماه قبل از عضو شدنم) ، به چشام خورد پست همین آبجی بی دل بود. یادمه که آواتار معصومانش منو گول زد و به سمت این سایت منحرف شدم. ای بگم چی بشی ای چشای نازنین!! امان از این دل سرکش!!

اوایلش پستهای نسبتا نرمش به پستم خورده بود که خیالات ورم داشت که این دیگه چه فرشته مهربونییه که از آسمون افتاده وسط این سایت!؟ ... ولـــی یواش یواش از اون پستهای مشتیش چشمامو نوازش داد ، با خودم گفتن : " لوطی!! ینی این بی دل همون بی دل بید؟؟!! " ... الغرض جونم که شما باشی! وقتی با تریپ بیانات واقعی این آبجی آشنا شدم ، که دیگه دیر شده بود و اسیر این سایت شده بودم و دیگه فهمیدن این که گول خوردم ، فایده نداشت ، شده بودیم معتاد معتاد! البته فکر و خیالات بد ورتون نداره ها!! منظورم اعتیاد به همین سایت باصفاست! ... بگذریم بالاخره ما هم خدایی داریم خودش حقمونو میستونه!!

قبل از هر مطلبی در مورد بی دل باید اول به شوورش تبریک و تسلیت بگم که همچین ژنی رو پیدا کرده ، خدا صبرش بده! یاد یه پیامک افتادم که : "حوا به آدم گفت : منو دوست داری؟ آدم جوابش داد : مگه چاره دیگه ای هم دارم. و اینچنین بود که عشق آغاز شد!!"این راست کار همین دو تا مرغ عشقه!! البته با این تفاوت که به نظرم بی دل از خطّه آذربایجانه! هر چند چند وقتیه که با شمالی ها میپره!

*- و اما سکانسی از کودکی بی دل :
    دسته پسرهای محل مدتی بود که دسته دخترهای محل رو اذیت میکردند تا اینکه بی دل اومد تو محل ، از اون روز تا حالا ورق دیگه برگشته! هنوز از مادر زاده نشده پسری توی محلشون که بتونه خودی نشون بده. ... بابا دس مریزاد!

*- هنوز سکانسی از دوران نوجوانی بی دل مخابره نشده ، لذا ازش میگذریم.

*- نمای کلی بی دل در حال حاضر یه چیزی تو این مایه هاست :
    الف- وقتی عصاب نداره : میاد توی سایت(بصورت میهمان) ، یه شیر یا خط میندازه ، میره سراغ تاپیک یه کاربر از همه جا بیخبر ، کامل میخوندش ، فقط کافیه یک پاره خط از یک پستی بره رو عصابه نداشتش ، خیلی منتظر نمیشه مچ حریف دم دستش بیاد چرا که توی مچ گیری یکّه تازه محلشونه! ، سریع ورود به سایت رو میزنه ، اول مچ پای طرف رو میگیره بعد کُنده کشی و بعد طرف توی کسری از ثانیه میبینه فیتیله شده!! ، اگه طرف نادونی بکنه و جواب بده ، با پست بعدی قطعا ضربه فنی میشه ، باور ندارید؟ برید پستاش رو ببینید!
    ب- وقتی شنگوله : اینبار میره تو تاپیکهای مخصوص مشترکین ، یه عرض اندام میکنه تا همه بدونند که هنوز شیر بیشه بیداره! بعد به ضعفای قوم یک دست نوازشی میکشه و با یک جهش از سایت میره بیرون. البته ممکنه این وسط یکی پا روی دمش بزاره ، اونوقته که فرایند قسمت الف برای اون بیچاره سه سوت پیاده میشه.

.
    هر چند بعضی وقتا توی این نقش هم در میاد :
    اواااا آنی کجایی بیا که دلم برای ... (صدای صوت)... تنگ شده!
    اونوقت مثل شیری میمونه که خودش رو وا داده و میزاره که ضعفای قوم یه توکی بهش بزنند. و اون هم استراحتش رو میکنه و هم تو دلش به این تلاشها میخنده!

.

*- به نظر من اگه بره یک آزمایش کامل بده ، یکی از خطوط نتیجه آزمایش اینه :
    Testosterone : Very High
    (البته به شریطی که آزمایشگاه نشناستش و جرات بکنه که راستش رو بگه!)

*- اگه هم ساختار ژنتیک بدنش رو بده بررسی بکنند ، ممکنه به نتیجه شگفت انگیز زیر برسه :
    XXYXYY… البته باید گفت که وسطهای این سری ریاضی اعداد مختلط هم وجود داره که فرمول مشخصی هنوز توسط دانشمندان براش کشف نشده!! (خیلی مطلب رو تخصصی کردم ها!!)

*- علت علقه بی دل به نوشته های آقای محمد ابراهیمی هنوز کامل کشف نشده ولی من فکر کنم به خاطر این باشه که ممد آقا متن نوشته هاش رو قبل از ارسال میریزه تو ماشین رخت شویی ، بعد از اینکه فعل ها و حروف ربط یه حالی بهشون داده شد ، اونوقت ارسال میکنه. این متفاوت بودن محصول خروجی ، باعث کشش بی دل به سمت پستهای ممد آقا میشه! چون خودش هم از فرایند شست و شو با چرخش زیاد بدش نمیاد!

*- به نظرم اگه بی دل در مسابقات پاور لیفتینگ شرکت کنه قطعا هر روز توی شبکه سه نشونش میدند. میگی نه؟؟ حالا ببین! هیکل آآآه ه ه !!! چند تا مرد رو حریفه!

*- این بی دل با این خط و خیطاش ، رد خور نداره یا متولد مرداد ماه و یا آذر ماه هستش. که اینو توی خالکوبیش هم میشه مشاهده کرد.

در پایان میباس بگم که : آخه آبجی! چرا اینکارا رو میکنه که ما مجبور بشیم بیانات افاضه کنیم!
    .
    حلالمون کنی ها!!
    .
    چاکریم!
    .
    زد زیاد!
    .
    .
    از شوخی که بگذریم دیشب یک جمله به چشم خورد دیدم راست کار بی دل هست :
    یک نویسنده انگلیسی گفته : "من برای زنان تسلط یافتن را نه بر مردان ، بلکه بر خودشان آرزو میکنم."
    به نظرم بی دل مصداق خوبی برای این جمله فوق الذکر هست. و به نظر میاد توی زندگی واقعیش اینچنین زنی باشه. براتون آرزوی بهروزی روز افزون دارم.
    .
    در پناه حق.
    گر در طلب منزل جانی ، جانی / گر در طلب لقمه نانی ، نانی
    این نکته رمز اگر بدانی ، دانی / هر چیز که در جستن آنی ، آنی
    مولانا

6. 17 کاربر از پست مفید Aram_577 تشکرکرده اند .

baby (شنبه 22 تیر 92), baran.68 (چهارشنبه 26 تیر 92), deljoo_deltang (دوشنبه 24 تیر 92), ph4ry4d (چهارشنبه 26 تیر 92), reihane_b (شنبه 22 تیر 92), rozaneh (شنبه 22 تیر 92), roze sepid (شنبه 22 تیر 92), sanjab (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), کامران (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (شنبه 22 تیر 92), بی دل (شنبه 22 تیر 92), بالهای صداقت (چهارشنبه 30 مرداد 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92), صبا_2009 (شنبه 22 تیر 92)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 تیر 05 [ 14:55]
    سطح
    100
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام
    1 - بی دل، به عکس آنچه گاهی با خودش تصور داره غالبا خیلی قوی هست.

2 – تنها کسی که حریفش هست و هر چند وقت شکستش می ده، خودش هست.(حالا نفسش یا احساسش یا توی همین مایه ها)

3 – تعارضی بین واقعیت، مذهب و زندگیش داره. هر وقت که واقعیت یه کمی روی خوش نشون می ده یا وقتی که یه کمی به خودش مسلط هست این تعارض را تحت کنترل می گیره و زندگی را همانطور که فهمیده زندگی می کنه. اما وقتی احساسش جریحه دار میشه. هر چی بلده را در صندوقی می گذاره و قفل می کنه و کلیدش را هم طوری گم و گور می کنه، که بعد از اینکه حالش خوب شد یک هفته دنبال کلید می گرده.

4 - واقعیت و مذهب را می فهمه، اما به خاطر مطالعات علمی گاهی بعضی شبهات برایش پیش می آید که کلافش می کنه. و معمولا بعضی افراد مذهبی که ظرف ناصحیحی هستند و حرفهای قشنگ مذهبی می زنند، او را برآشفته می کنه و قدرت تحمل و سعه صدرش را پایین می آره.

5 – روحیه طنزش عالیه. در حد یک سرمایه منحصر به فرد. اما متاسفانه این انرژی فوق العاده هسته ای را نمی تونه به شیوه خوبی در بعضی موارد کنترل کنه.
    رک گویی+ طنز گویی گاهی مخلوط میشه با طنز، کنایه، طعنه، تمسخر و... که می تواند مثل خدنگی زهر آلود قلب اطرافیانش را عمیقا مجروح کند. و او را در نظر دیگران مغرور و خودخواه نشون می ده که البته واقعا اینطوری نیست.
    در حالیکه اگر بتواند تمام کلیدهای کنترلی این روحیه طنز را به دست بگیرد و تعادلش را حفظ کند ، به تنهایی به عنوان مکانیسم قوی هم خودش را نجات می دهد و هم کمک موثری به دیگران می کند.
    در این رابطه فکر کنم تاپیکهایی مثل
    چک لیست بهداشت روانی = چک لیست مسلمانی ، و چهل گناه زبان می تونه نقطه آغازی برای تغییر در این حیطه برایش باشه، اگرچه قبلا واکنش و حساسیتی هم یادم هست نسبت به این تاپیک داده بود. که البته به خاطر اثر گذاری این تاپیک روی ایشون بوده است.

6 – تیزبین، نکته سنج، و دقیق هست. این خیلی خوبه. اما وقتی به خودزنی بیفته همین خصوصیات، میشه عامل خود آسیب زدنش. هم دیگران را به شدت نقد می کند و هم خودش را . اما روحیه کمالگراییش ممکنه خودش را زودتر ز پا در بیاورد.

7 – سختی هایی که کشیده و رنجهایی که تحمل کرده او را مثل فولاد محکم کرده. یکی از صدتا مشکلش می تواند هزارنفر را به مراکز مشاوره بکشونه. اما او تقریبا ضد ضربه شده. یاد گرفته توی خودش بناله و بسوزه. و کمترینش را نشون میده. اما مشکل و رنجهایش حتی از پشت طنزهایش هم می توان به خوبی درک کرد. اما کمتر اعضاء استحکام و قدرت او را در تحمل مشکلات زندگی درک می کنند.

8 – شوهر خیلی خوب و وفاداری داره. به نظر می رسه بعضی وقتها خیلی چیزا رو رو سر اون خراب می کنه.
    برای شوهرش مثل شمشیر دو لبه هست.
    یک لبه اش از او همسر و معشوقی منحصر به فرد ساخته که همسرش فدایی او هست.
    اما لبه دیگه اش که به احساسات کنترل نشده و توقعات مهار نشده اش بر می گرده ، همسر بیچاره اش را درمانده می کنه.
    اگر یک روزی لبه دوم را کنترل کند ، همسرش ممکنه از خوشحال ذوق مرگ بشه.

9 – همیشه رد پاش در تالار در پستهای خیلی مذهبی محسوس هست. و با اینکه از سنت و عقل و دین دفاع می کند اما یک مسامحه و تساهلی را نیز در رفتار و کلامش دیده می شودد که خیلی به دین ربطی ندارد و بیشتر تحت تاثیر فرایندهای تجربی و حسی و عقلی دانشگاهی هست.

10 – از معدود افراد تالار هست که بود و نبودش به صورت معنا داری در تالار مشخص هست. اگر روحیه داشته باشد به تنهایی می تواند زهر صدتا تاپیک پر از غم و غصه را بگیرد و شیرین کند.

11- مهمترین و اساسی ترین مشکلش با احساساتش هست. به نظر نیاز خیلی خیلی خیلی به تمرین و تمرین و تمرین نیاز دارد. فکر نکنم از دانش و آگاهی کم داشته باشه. بلکه در مورد احساسات به تمرینات بی شماری نیاز دارد و گفتنی هست تا کنون هم تمرینات بی شماری داشته هست. اگر یک روز این احساسات خودش را تحت کنترل در بیاورد، نقطه عطفی هست که از او انسان دیگری می سازد و رشدش تسریع می شود و آرامشش بیمه می شود.

12 – او بسیاری از حرفها، راهنمایی ها و مطالبی که به مراجعان می گوید حاصل تجربه و زندگی کردن عملی اوست. لذا نکاتش غالبا فنی بوده و اگر مراجع مقاومت نکند بسیار به او کمک خواهد کرد اما گاهی اوقات به خاطر واقعیت تلخ این تجربه ها و گاهی طنز طعنه آمیز و ادبیات زخم زبان زننده بی دل، موجب رمیدن مراجع می شود. بیدل گاهی مانند دکتری بر بالین کودک بیماری حاضر می شود که به همراه لبخند در دو دستانش آمپول بزرگی گرفته است. و کودک را فراری می دهد. اما آمپولش غالبا داروی شفابخشی دارد که متاسفانه با فرار مراجع ، بی فایده باقی می ماند. و متاسفانه محیط مجازی اجازه نمی دهد که بیمار را به زور نگه داریم تا دارو را مصرف کند. شاید بهتر هست این آمپول گزنده را بعد از کسب اعتماد مراجع به او زد.

13 – بی دل ، پتانسیل بسیار بسیار بالایی برای کمک به مراجعان تالار دارد که به خاطر خوداجتهادی در شیوه کمک رسانی به مراجعان و رعایت نکردن بعضی بندههای آفتهای مشاوره، متاسفانه تا کنون حجم عظیمی از توانایی هایش در این راستا بدون استفاده مانده است. هم مراجعان و هم مدیران گویا ایشون را با همین ضعف پذیرفته اند و باور کمی دارند که او به طور جدی خواهان اصلاح بخش گزنده صحبتهایش باشد.

14 – ارتباط کلامی، شوخی ها و نحوه تعاملش در محیط مجازی با آقایان باید با ادبیاتی رسمی تر بوده و به نوعی حجاب کلام نسبت به نامحرم داشته باشد.
    بی دل آنقدر تیز هست که معنای عمیق حجاب را بداند. و کلا ایشون معنای دین را بیشتر از پوسته دین درک می کند. لذا نیاز دارد روی حجابش در حوزه مجازی از نظر کلامی کار کند. و این اگر تحقق پذیرد او را در استفاده از بسیاری از موارد بذله گویی و طنازی محدود خواهد کرد. و این حتما سفارش بزرگان دین هست و اجرش محفوظ خواهد ماند.

===============
    پاورقی:
    بعضی از اعضاء به خاطر پیشکسوت بودن یا نحوه تعاملشان، یا مراجع بودن اختصاصی بنده، یا حتی قانون شکنی هایشان یا نحوه پاسخگویی به مراجعان، یا همکاری که با مدیران در اداره تالار داشته اند، یا .... بیشتر نسبت به آنها شناخت دارم که ممکن است در صندلی داغ، یا این تاپیک حضور ذهن داشته باشم و در موردشان مطلب قرار دهم. طبیعی هست نحوه گفتار بنده در این تاپیک مشاوره ای نیست و طبیعی هست که آفتهای مشاوره را هم دارد اما چون این تاپیک شیوه خاص خودش را دارد، لذا رک و صریح و یا حتی حدسهای خودم را هم می آورم

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

8. 18 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

baby (شنبه 22 تیر 92), baran.68 (سه شنبه 25 تیر 92), del (یکشنبه 20 مرداد 92), ph4ry4d (چهارشنبه 26 تیر 92), reihane_b (شنبه 22 تیر 92), rozaneh (شنبه 22 تیر 92), roze sepid (شنبه 22 تیر 92), sanjab (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), کامران (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (شنبه 22 تیر 92), بی نهایت (شنبه 22 تیر 92), بی دل (شنبه 22 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92), عشق آفرین (سه شنبه 15 تیر 95), صبا_2009 (شنبه 22 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 11 بهمن 98 [ 21:22]
    سطح
    73
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 133
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,167

تشکرشده 2,912 در 637 پست

Array
    از مدیر همدردی عزیز بابت این ژرف نگری و تصویر ذهنی فوق العاده مفید و پر محتوا متشکریم.

مسافر زمان عزیز، همچنان منتظر جمع بندی شما هستیم.
    نمی دانم چه کرده ام
    اما
    می دانم به تو نیاز مندم

10. 5 کاربر از پست مفید rozaneh تشکرکرده اند .

reihane_b (شنبه 22 تیر 92), کامران (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (شنبه 22 تیر 92), صبا_2009 (شنبه 22 تیر 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,544 در 2,270 پست

Array
    عجب تاپیکیه این تاپیک !
    بیا خواهر ، دستت بده فالت بگیروم ! مو تصویر ذهنی ای ازت بگیروم که انگشت به دهن بمونی ، به شرطی که سر کیسه رو شل کنی ، پولای شوشو جون رو بدی بیاد ، خو زندگی مو هم خرج داره

اسمت بیدله ، ا کجا فهمیدوم ؟ خو بالاخره کاروم اینه !

بی دل از کاربرای قدیمی و معتاد سایته ، شناخت من هم از او بر می گرده به 3-4 سال قبل تا الان.

اسمش بی دله ، اما همش دله ، یعنی احساس خالی ، البته چون ازش جواب نگرفته بیشتر سعی می کنه سرکوبش کنه.
    اگه چاشنی این همه احساس ، عقل و منطق رو جایگزین کنه زندگیش متعادل تر خواهد بود.

یه خطای استراتژیک در گفتن "بله" معروف ، مسیر زندگیش رو بکلی عوض می کنه ، ابتدا از تصمیمی که گرفته پشیمون میشه اما بعدها با توصیه های یه مشاور حاذق (اسمشو نمیگم) سعی می کنه با شرایط موجود کنار بیاد. ازون موقع به بعد میشه همین بی دلی که ما می شناسیم.

سعی می کنه ارتباطش رو با خدا عمیق و عمیق تر کنه ، موضوعی که شاید کمتر به اون بها می داده (قبل از ازدواج) ، اسم بی دل هم از همین نگرش انتخاب میشه.

تو زندگیش سختی های زیادی کشیده ، اما می دونسته که گذران ، سختی هاش از نوع مالی نبوده ، بیشتر جسمی و روحی بوده ، همین ها باعث شده روحیه مبارزه تو وجودش نهادینه بشه. بخاطر سفرهای مختلفی که داشته و سختی هائی که باش روبرو بوده تجربیات خوبی هم کسب کرده.

حضور ذهن بسیار خوبی داره ، توحاظر جوابی تکه ، اما اینا نباید باعث بشه که فکر کنه همه چی رو می دونه ، همه چیز رو همگان دانند. بعضی مواقع بدون داشتن آگاهی از جوانب مختلف یه موضوع اظهار نظر می کنه ،

نوع بیانش که طنز گونه اس برا کسی که باهاش آشناست لذت بخشه ، اما برا کسی که نمی شناسدش و یا برخورد اولشه ، بسیار تخریب کننده س ، بی دل باید مواظب این سوء تفاهمات باشه. همونطور که دو تا دوست ممکنه خیلی راحت و ندار با هم باشن و ادبیات خاصی داشته باشن ، اما این ادبیات رو نمی تونن همه جا بکار ببرن

این زبون نیشدار و صراحت لهجه رو زندگی مشترک و روابط با همسرش هم تاثیر میذاره.

بی دل مادر نشده ، چه بسا اگه مادر بشه یه سری احساساتش تعدیل میشه ، تا حکمت خدا چی باشه.

بی دل عزیز : هر چقدر از این تصویر مطابق بود که مورد مصرف داره هرچقدرش هم که مطابق واقعیت نبود بفرستش تو Recycle bin
    بهرحال بی دل یکی یه دونس اونم برا نمونس

«خدا گوید:تو ای زیباتر از خورشید زیبایم،
    تو ای والاترین مهمان دنیایم،
    بدان آغوش من باز است،
    شروع کن، یک قدم با تو،
    تمام گامهای مانده اش با من…»

12. 10 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (دوشنبه 24 تیر 92), reihane_b (شنبه 22 تیر 92), rozaneh (شنبه 22 تیر 92), sanjab (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (شنبه 22 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92), صبا_2009 (شنبه 22 تیر 92)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 214
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,467

تشکرشده 2,190 در 377 پست

Array
    سلام بر همگی

ببخشید که با تاخیر پاسخ می‌دم. چند روزی تالار نبودم.

نقل قول نوشته اصلی توسط ویدا@ نمایش پست ها
    سلام به تمامی اهالی تصویر ذهنی مخصوصا روزنه گرامی

چقدر خوب که نوبت کاربر محبوب تالار شده........
    مسافر زمان

دوست ندارم پستم پر از تعریف از
    مسافر زمان بشه اما این کابر انقدر خصوصیات مثبت داره که سخته نقد کردنش.

معایبش بسیار اندکه. این کابر با آواتار تک* و خصوصیات مثبت جز بهترین های تالاره.....
    لطف دارید ویدا خانم.
    * این آواتار من هم چقدر طرفدار داره‌ها! از اون اول که اومدم، ۴۰۰، ۵۰۰ نفری تا الان گفتن که آواتارم باحاله. البته جملهٔ قبلی، یک کلاغ صد کلاغ شده!
    چون که خیلی طرفدار داره، عکس کاملش رو در قسمت "عکس‌های من" پروفایلم می‌ذارم که استفاده کنید. لینک خود عکس هم اینجاست

من فقط میتونم از دقت و دقیق بودن بیش از حدش انتقاد کنم چون گاهی دقیق بودن زیاد هم از تعادل میگذره....
    حق با شماست. در بعضی مسائل دقت زیادی به خرج می‌دم.
    عجول نیست با حوصله و با دقته مطمئنم از یک خانواده مذهبی و منسجم هست.
    تقریبا بله.
    بچه پولدار نیست و آدم بیکاری هم نیست و مشخصه با هدف روزشو شروع میکنه.....
    درسته، اما یه مسئله‌ای هم هست. با هدف روزمو شروع می‌کنم، اما بعضی روزها به اون اهدافی که داشتم نمی‌رسم. نمی‌دونم به خاطر توقع بالاست، یا به خاطر کارهایی که پیش میاد!
    دارای اعتماد به نفس و سازگاری هست حتی یه ذره خودخواهی نداره.....
    اعتماد به نفسم که قدیما (این قدیما خیلی دور نیست) یه وضع افتضاحی بود و خیلی کم بود! الان بهترم، اما فکر می‌کنم جا داره که بیشتر بشه.
    خودخواهی هم سعی می‌کنم که نداشته باشم.

عصبی نیست و با اعتقاد و با ایمان هست......
    عصبی نیستم. اعتقاد دارم. ایمان رو دوست دارم که داشته باشم.

برای این کاربر نمونه بهترین ها رو آرزومندم امیدوارم در کنار عزیزانش همیشه بخنده و موفق باشه
    ممنونم ویدا خانوم. لطف کردید.

نقل قول نوشته اصلی توسط kamrava نمایش پست ها
    سلام جناب کامروا
    فعلا در همین چد که من همش فکر میکردم خانومه ولی الان فهمیدم آقاست! بعد میام بقیشو مینویسم!
    می‌گم من اسمم رو بذارم "مسافر زمان (مذکر هستم)" درست می‌شه؟
    با تشکر از شما.

نقل قول نوشته اصلی توسط rozaneh نمایش پست ها
    سلام به مسافر زمان عزیز

سلام جناب روزنه
    شاید مسافر عزیز باورش نشه اما سیگنالی که من ازش گرفتم مبهمه! یعنی تشخیص اولیه مثبته ولی نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه مسافر کمی بیشتر از کمی با بقیه فرق میکنه! نمی دونم چطور میشه بیانش کرد.
    باورم می‌شه جناب روزنه، حتی خودم هم سیگنالی که از خودم می‌گیرم مبهمه!

انگار یه جورایی از اون آدم های مذهبی و متعهدیه که سعی داره خودشو هر جور که هست توی مسیر راست و درست نگه داره
    نمی‌دونم! خدا کنه که همین‌طور باشم. البته این واضحه که آدم با کار بد، نمی‌تونه خودشو در مسیر راست نگه داره.

مسافر کمی دچار دوگانگیه! یه جور دوگانگی مذهبی! قویاً دین و مذهبش قابل خدشه دار شدن نیست چون از روی مطالعه و فکر مسلمونه! اما یه چیزی آزارش میده . فکر کنم اون چیز تضاد اعتقادات راسخش با دنیای حاضر باشه نمی دونم چیه
    دوگانگی مذهبی ندارم. اصلا نمی‌تونم داشته باشم. من هر بار که به خطا رفتم (مخصوصا در گذشته‌ای که اعتقادات و عملکردم درست و حسابی نبود) چنان پس‌گردنی‌های شدیدی خوردم که چند بار هم ملق زدم! الان هم هنوز دارم ملق‌های اون زمان رو می‌زنم...
    اون موقع برام واضح بود که راه درست کدوم وریه! الان هم که اوضاع اعتقادیم بهتره و دیگه حقیقتا چیزی برای شک کردن در قضاوت بین حرف دین و حرف دیگران نمی‌بینم.

مسافر دوست داره به آدمها کمک کنه اما اگه حس کنه کمکش مفید نبوده و نتیجه عکس داشته عذاب وجدان بدی سراغش میاد.
    درسته. نمی‌تونم پنهان کنم که استارت حرکتم برای پیدا کردن مسیر درست و تلاش برای رفتن به سمتش، به خاطر این بود که کمکم مفید باشه.

بقیه شو با سوالای نرم تاپیک پاسخ میدم.

1) آیا حساس و زود رنج است؟ خیر
    درسته
    2) انسانی عجول و کم صبر است؟
    خیر
    درسته
    3) با ادب و نزاکت است ؟
    به شدت

من همیشه اینطوری صحبت نمی‌کنم. در فضای مجازی، این مدل صحبت کردن رو بیشتر پسندیدم. البته منظورم این نیست که در فضای غیرمجازی بی‌ادب هستم.
    4) تنبل و کم پشتکارست؟
    خیر
    گاهی اوقات تنبلی هم می‌کنم.

5)اوقات فراغت زیادی دارد؟
    کم و بیش
    نه کم و نه زیاد.
    6) از لحاظ مالی غنی است یا متوسط و یا ضعیف؟
    متوسط
    درسته
    7) انسان با فرهنگی است؟
    ترکیب فرهنگ اصالتی و اکتسابی
    ممنون. در این مورد نظری نمی‌دم، چون بعید می‌دونم کسی باشه که بگه ماستم ترشه!
    8) توانایی های امروزی از قبیل تسلط به کامپیوتر و دنیای دیجیتال را دارد؟
    بله به میزان خوبی
    درسته. البته من فقط در مورد مسائلی که به دردم بخوره اطلاع دارم. خورهٔ اینجور چیزها نیستم.
    9) متکبر و از خودراضی است؟
    اصلاً
    فکر می‌کنم درسته.
    10) آز زندگی اش رضایت دارد؟
    خیر اما راضی است به سرنوشت و رضای خدا
    رضایت من از زندگی، به تصمیم‌گیری‌های خودم مربوط بوده. هروقت تصمیم اشتباهی گرفتم، ناراضی بودم.
    11) فردی پرخاشگر و عصبانی است ؟
    به هیچ وجه
    فکر می‌کنم درسته.
    12) فردی سازگار و انعطاف پذیر است؟
    خیر
    فکر می‌کنم که در مورد خیلی از مسائل انعطاف‌پذیرم. اما در مورد بعضی مسائل نه که بعضی از این انعطاف‌ناپذیری‌ها رو درست می‌دونم، اما بعضی‌هاشون اشتباهه و البته به خاطر اشتباهاتم هست! سعی دارم درستشون کنم.
    13) مذهبی است؟
    به شدت
    مذهب با تعریفی که قبلا برای ترانه خانم کردم، دوست دارم که به اون صورت باشم.
    14) اعتماد به نفس دارد؟
    بله
    بهتر از قبله، اما جای کار داره.
    15) آیا فردی کینه جو است؟
    اصلاً و ابداً
    درسته.
    16) تحصیل کرده است؟
    بله
    درسته
    17) خانواده ای تحصیل کرده دارد؟
    خیر
    درست نیست.
    18) آیا مغرور است؟
    کمی
    چیزی برای مغرور بودن ندارم، خدا رو شکر.
    19) کمالگراست؟
    تا حدی بله
    در مورد بعضی مسائل بله.
    20) برونگراست یا درونگرا و یا میانه رو؟
    درونگرا
    قبلا درونگرا بودم. الان فکر می‌کنم که کمتر از قبل درونگرا هستم.
    21) آیا فردی عادل است؟
    میخواد باشه
    خیلی دوست دارم که بشم.
    22) مهربان و دلسوز است؟
    میخواد باشه
    درسته.
    23) خلاق و مبتکر است؟
    بله
    تقریبا بله.
    24) دست خط زیبایی دارد ؟
    بله
    اگر حال و حوصله داشته باشم دست خطم بد نیست.
    25) اهل ورزش است؟
    بله
    یه سالی می‌شه که کم ورزش می‌کنم.
    دلیلش هم اینه که متاسفانه ورزش‌هایی که بهشون علاقه دارم همشون گروهی هستن و در بهترین حالت حداقل یه نفر لازمه. و این روزها همهٔ دوستان ورزشکار، سرشون شلوغه!

26) هنرمند است؟
    اهل شعره اونم شعر سنتی و قدیم
    هیچ هنری رو به صورت حرفه‌ای دنبال نکردم. اما به بعضی‌هاشون علاقه دارم.
    27) صبور و بردبار است؟
    بله
    درسته.
    28) سنتی است یا مدرن؟
    سنتی اصیل
    نمی‌تونم به خودم بگم سنتی. به بعضی مسائل سنتی اعتقادی ندارم. اما در بسیاری از مسائل اجتماعی، طرف فرهنگ سنتی رو می‌گیرم. نه به خاطر این که سنتیه! به خاطر این که با اعتقاداتم همخونی بیشتری داره.
    30) صادق و وفادار است؟
    بله
    فکر می‌کنم درسته. اما بالاخره نمی‌تونم بگم تو عمرم هیچ دروغی نگفتم!
    31) در دوران تحصیل شاگرد زرنگ بوده یا متوسط و یا ضعیف؟
    متوسط
    همیشه یه جور نبودم.
    32) دوستان ناباب دارد؟
    اصلاً
    اکثر دوستام با من متفاوتن. باب یا ناباب بودنشون رو نمی‌دونم.
    33) صحبت کردنش متین و زیباست یا نسنجیده و بدون فکر و سریع حرف را بر زبان می آورد؟
    حرفاش گاهاً مبهم و درک از نوشته هاش دوسویه است
    این حرف برام آشناست. یکی دیگه هم بود که قدیما هر حرفی می‌زدم (می‌نوشتم)، یجور دیگه برداشت می‌کرد! خیلی تلاش کردم که درست بشه، اما متاسفانه راه حل دیگه‌ای برای این مسئله ندارم.
    34) به مادیات بیشتر اهمیت می دهد یا معنویات؟
    معنویات
    فکر کنم کفهٔ ترازو به سمت معنویات باشه.
    ممنونم جناب روزنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط بهار.زندگی نمایش پست ها
    سلام
    سلام

به نظر من مسافر زمان آدم مذهبی هست که گاهی یه سری سختگیریا تو این مورد داره.مثلا حساسیتش راجب اون اشناشون که تو سایتای سکسی رفته بود و خواستگاری یکی از اقوامشون رفته بود.این حساسیتها بد نیست اما باید مواظب باشه اونو به سمت گناه بزرگتر مثه برچسب زدن نکشونه.
    بهار خانوم، من نمی‌خواستم به اون فرد برچسب بزنم. بالاخره می‌دونستم که ایشون فیلم‌های نامناسب می‌بینه. از من هم در موردشون سوال شده بود. بالاخره باید به طریقی می‌گفتم یا حداقل هشدار می‌دادم که حق سوال‌کننده ضایع نشه. البته به صورت مستقیم هم نگفتم و یکی از روش‌هایی که فرشته‌ٔ مهربان گفته بود رو کمی تغییر دادم و انجام دادم.
    البته روشی که اول می‌خواستم انجام بدم (این که اصل موضوع رو نگم، اما جوری از اون پسر بگم که طرف منصرف بشه) درست نبود. حق با شماست.

من این توصیه رو دوست نداشتم اونم به کسی که اول راه یادگرفتن معارف دینه و کسی هست که بعضی مسائل براش ابهام بوجود اورده و تو تاپیک دیگش گفته
    بهار خانم، مراجع چند مشکل داشت:
    ۱- دچار خودارضایی بود و به همین دلیل، بسیار مهم بود که در روابطش چه با جنس مخالف و چه موافق، حریم‌ها با جدیت بیشتری رعایت بشه.
    ۲- در جمع‌هایی حاضر بود که باقی افراد از او کوچکتر بودند و به همین دلیل دوستان کمی داشت.
    ۳- مسائل اعتقادی برایش مهم بود و می‌شه نتیجه گرفت چنین کسی با افرادی که از نظر اعتقادی قوی‌تر هستند، راحت‌تره.
    ۴- محدودهٔ دین رو تا حد خوبی می‌فهمید (همان نقل قولی که شما کردید، دلیلی برای اونه).

بنده هم به او نگفتم برو مسجد و مسجدنشینی کن. پیشنهاد من حضور ایشون در فعالیت‌های فرهنگی مساجد بزرگ بود. چون در مساجد بزرگ، مطمئنا از هر صنفی می‌توان یافت (هم از نظر اعتقادی هم سیاسی و ...) . از نظر اعتقادی، واضحه که افرادی که در مساجد هستن، از میانگین افرادی که اهل مسجد نیستن، قوی‌تر هستن ( این به این معنا نیست که همگیشون انسان‌های خوبی هستن! اصلا این منظورو ندارم). همچنین حریم روابط در بین چنین افرادی معمولا بیشتر رعایت می‌شه. حتی ممکنه از روی ریا حریم رو حفظ کنن که همین مورد رو من در یکی از پست‌هام بهشون گفتم.

این‌ها یعنی احتمال این‌که ایشون در مسجد، سریعتر به هدفشون برسن، بیشتر از جاهای دیگه‌ هست.
    نه به این معناست که حتما در مسجد به هدفشون می‌رسن. نه به این معناست که در جاهای دیگه اصلا به هدفشون نمی‌رسن. بحث احتمال هست و وقتی مسجد چند تا پیش‌شرط رو داره، قطعا احتمالش بیشتر می‌شه.

خوب هممون میدونیم همه اونایی که مسجد میرن حتما ادمای درست و خوبی نیستن و رفتارای زشت و ریاکارانه بعضیاشون خیلی وقتا وجهه دین رو خراب میکنه یا خیلی وقتا مسائل سیاسی انقد با ادمای اونجا قاطی شده که نمیشه گفت هرکی اونجاس خوبه.مسافر زمان باید یه توصیه ای درمورد دقت تو ادمای مسجد هم میکرد.
    حق با شماست. شاید باید بیشتر به این می‌پرداختم که حضور در مساجد فقط احتمال رو افزایش می‌ده و قطعی نیست.

نکته دیگه درونگراییشه.شاید هم ایده الگراییشه که باعث میشه مسائلشو مبهم بیان کنه.حتی تو محیط مجازی هم بعد از کلی وقت مشکلش و اتفاقی که افتاده رو واضح نگفت.
    الان درونگرا نیستم. مشکلاتی که داشتم رو هم راه حلشون رو پیدا کردم. بالاخره می‌شه بدون زدن تاپیک، تاپیک‌های دیگر رو هم خوند و راه حل رو پیدا کرد.

به خودش سخت میگیره و اون مشکلش رو تا مدتها مثه یه بار روی دوش خودش گذاشته بود.
    حق با شماست. گاهی اوقات به خودم بیش از حد، سخت می‌گیرم. البته در مورد اون مشکلی که شما می‌گید (اگر منظورتون از کلمهٔ مشکل رو درست فهمیده باشم)، به نظرم سخت نگرفتم.

به نظر میاد شور و هیجان تو زندگیش کم باشه و واسه لذتهای مادی زندگیش کم میذاره.
    اشتباه به نظر میاد. لذت‌های مادی جزء جدایی‌ناپذیر از زندگیه. البته باید تلاش کنم که حدش رو جوری حفظ کنم که به چیزهای دیگه آسیبی نزنه. دعا کنید که تلاشم مثمر ثمر باشه.

پسر مودبیه.خیلی خوب فکر میکنه.خوب مینویسه.نسبت به سنش بزرگتره اما باید مراقب باشه زیاد جلوجلو نره.:)

اطلاعتش خوبه.ایکونهای ورژن جدید تالارو برای بچه ها توضیح داد.
    پشتکار خوبی داره.و دلسوزه.قابل اعتماد هست.
    متشکرم

حس میکنم چند تا خواهر برادر ازدواج کرده داشته باشه.و بچه اول که نیست.شاید ته تغاری یا جزو بچه های اخر باشه.فکر میکنم پدرومادرشم سنشون زیاد باشه.(البته اینا حدسه و ممکنه درست نباشه)
    کلا سه تاییم. پدر و مادرم هم سنشون زیاد نیست.

منم بهش احساس مثبتی دارم.
    لطف دارید.

(تو اواتارت گربه نیستش.سایز عکستو کوچیک کن شاید گربه معلوم بشه.قشنگه)
    من از قصد کاری کردم که اون گربه توی آواتارم نباشه. می‌دونید، ممکن بود برای بعضی‌ها سوء تفاهم پیش بیاد.

موفق باشی
    شما هم هین‌طور. متشکرم
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh89 نمایش پست ها
    ســـــــــــــلام
    جناب مسافرزمان::
    ســــــــــــــــــــلام ترانه خانوم

هیچ عکسی پیدا نکردم که بتونم تصویر ذهنیم از ایشون رو خوب نشون بدم

به نظر من یه پسر مهربان و دلسوز و مبادی آداب و پایبند به اخلاقیات
    حواسش هست که کسی رو ناراحت نکنه
    اینجا هر وقت من میگم التماس دعا مطمئنم اگه هیچ کس یادش نمونه و دعا نکنه ,مسافر زمان یادش میمونه و دعا میکنه
    برای پست هاشون وقت و دقت زیادی صرف میکنند
    لطف دارید.
    گاهی حس میکنم جزو افراد خیلی محکم و انعطاف ناپذیر تو مسائل اعتقادیه.البته اینجوری باشه از یه نظر بد نیست اونم اینه که نشون میده ایشون کاملا با مطالعه و دقت به این مرحله رسیدن و عزت نفس خوبی دارن اما گاهی مثله مثالی که بهار نوشتن حس خوبی به آدم نمیده
    دین ما (به جز در بعضی قسمت‌ها)‌ دین انعطافه. کلی انعطاف‌پذیری داره. حال انعطاف‌ناپذیر بودن در دین دو وجه می‌تونه داشته باشه.
    - یا در مسائلی که دین منعطف هست، بنده انعطاف ندارم، که در این صورت اشتباه می‌کنم و نباید این‌طور باشم. تلاش هم می‌کنم که این مسائل رو سریعتر پیدا کنم و درستشون کنم. اگر شما هم کمک کنید، خیلی بهتر می‌شه.
    - یا این‌که در اجرای دینِ پر از انعطاف، چیزی جز اون انجام نمی‌دم و به عبارت دیگه در همهٔ موارد نظر دین رو انجام می‌دم. اگر منظورتون اینه، بنده متاسفانه تا رسیدن به آنجا فاصله دارم، اما تمام تلاشم رو می‌کنم که به چنین جایی برسم.

بعضی پستاشون نشون دهنده ی حساسیت و وسواس زیادشون تو بعضی مسائل اعتقادیه و این خوب نیست!
    من نمی‌دونم کدوم مسائل رو می‌گید. با توجه به نوع مسئله، می‌تونم حق رو به شما بدم یا ندم. اما بعضی مسائل هست که قابل انعطافن (شاید منظور شما همین‌ها باشن) که حساسیت زیادی روشون دارم و این درست نیست.
    زیادی رعایت حال بقیه رو میکنن,اگه تو دنیای واقعی هم تا این حد رعایت و رودربایستی داشته باشن که....!!
    رعایت حال دیگران رو بد نمی‌دونم. رک‌گویی همیشه خوب نیست. ما می‌تونیم اشتباهات دیگران رو با جیغ و داد و دعوا گوشزد کنیم، می‌تونیم با نرمی و رعایت شرایط و احساسات فرد مقابل هم گوشزد کنیم. حال اگر قصدمون کمک به دیگران باشه، راه دوم مطمئنا نتیجهٔ بهتری داره. اما اگر قصدمون انتقاد غیرسازنده باشه، هر کاری رو می‌تونیم بکنیم. اما بهتره قصدمون چنین چیزی نباشه!

فکر میکنم رشته شون فنی مهندسی باشه
    بله
    خوش نویسی کار میکنند
    قدیما یه کمی می‌کردم و کلاس هم می‌رفتم. اما نه به صورت حرفه‌ای. الان هم دست خطم عالی نیست.
    اهل ورزش نیستن
    قبلا توضیح دادم، یه سالی می‌شه که کم ورزش می‌کنم. اما اگر شرایط فراهم باشه، علاقهٔ زیادی دارم.
    صادق هستن
    تقریبا هستم!
    احساسات آدم ها براشون قابل احترامه و رو کلماتی هم که مینوسن دقت دارن
    درسته
    وضعیت مالیشون فکر میکنم متوسطن
    درسته
    از زیر کار درو نیستن و مسئولیت پذیرن
    اگر قول داده باشم، تمام تلاشم رو می‌کنم که از زیرش در نرم.
    مهارت های کامپیوتری رو در حد بسیار مطلوبی دارند
    بله
    فرهنگ بالایی دارند.
    لطف دارید.
    خانواده ی تحصیلکرده و با فرهنگ و مذهبی ای دارند
    بله
    از زندگیشون راضی اند
    الان که دارم می‌نویسم، بله!
    مغرور نیستن
    فکر میکنم کمال گرا هستن
    جفتشون درستن. البته کمال‌گرایی رو دارم کمش می‌کنم.
    موفق باشید

ممنونم ترانه خانوم
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها

سلام صبا خانوم.
    اما آقای مسافر زمان
    من نمی دونم چرا بعضیا حس میکنن شما خانمید!!!
    والا من هم دیگه نمی‌دونم...
    تابلوههه که ایشون آقا هستن.
    مذهبی. مهربان و منطقی و اهل مطالعه.
    حساس نیست
    لطف دارید.
    محافظه کار هست از نوع شدید
    به حفظ ارزش‌های درست اهمیت می‌دم.
    پولدار نیست و متوسطه
    بله
    دانشجوی یه رشته ی فنی توی یکی از دانشگاههای مادر هست.
    درسته.
    البته فکر کنم امسال لیسانس رو میگرن و منتظر نتیجه ارشد باشند.
    امسال می‌خوام کنکور ارشد بدم.
    خانواده از نظر تحصیلات معمولی ولی سنتی و مذهبی
    تقریبا بله.
    روابط خانوادگیشون خوبه و خیلی رو ایشون حساب میکنند.
    قدیما علاقه‌ای به این ارتباط‌ها نداشتم. اما تازگی‌ها خوشم اومده...
    دیر عصبانی میشه. وقتی هم عصبانی بشه اهل داد و فریاد و زد و خورد نیست بیشتر اهل مسامحه و مصالحه هستند.
    درسته
    مادیات پرست نیستند یعنی خیلی معنوی به دنیا نگاه میکنند ایشااله سرکار که رفتن می فهمند دید مادی داشتن هم بد نیست
    من یه زمانی تدریس می‌کردم. دنیا رو هم سعی می‌کنم درست ببینم. البته شاید هنوز به دید درست نرسیده باشم.
    خیلی ایده آلگرا و آرمانگرا هستند که اقتضای سنشون هست و جز اهدافشون اصلاح یه بخش بزرگ از جامعه هست.
    نه والا. اصلاح جامعه (با شرایطی که من بهش میگم اصلاح) که دست من نیست. تنها کاری که می‌تونم بکنم، دعاست که خودم و بقیه اصلاح بشن.
    دیگه همین دیگه

ممنونم صبا خانوم
    باز هم ببخشید که با تاخیر جواب دادم. از همگی شما به خاطر نوشتن تصاویر ذهنی و نقدی که کردید، ممنونم

14. 10 کاربر از پست مفید مسافر زمان تشکرکرده اند .

reihane_b (شنبه 22 تیر 92), rozaneh (شنبه 22 تیر 92), roze sepid (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), فرشته مهربان (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مدیرهمدردی (شنبه 22 تیر 92), بی دل (یکشنبه 23 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,544 در 2,270 پست

Array
    یه کوچولو هم از مسافر زمان بگم

پسر خوب و دوس داشتنی تالار ،
    اهل تفکر و تعادل ، مذهبی و متذکر به خالق خود ، مطالبی که نقل می کنه رد پای توجه و تذکر به خدا در اونها مشهوده.

حتی اسم کاربریش برا من تذکر دهنده اس ، تذکر به اینکه همه ما در بعد زمان در حال گذر هستیم ، و ایناش هم از خودم ، و چه خوبه اگه بار و بندیل خوبی در این سفر داشته باشیم و کوله بار مناسب و بدرد بخوری حمل کنیم.

پس از دیدن چندین پست از مسافر زمان ، تصویر ذهنی اش بهم می گفت که تو مدارس مذهبی درس خونده ، مثل دبیرستان علوی ،
    چه کنم دیگه تصویر ذهنیه ، توش پیش بینی و اینا هم هست.

امیدوارم تجربیات خوبش تو زندگی از وقایع خوب براش اتفاق بیفته نه وقایع بد. و در گذر زمان مسافر خسته ای نباشه ، با توکل به خدا و استمداد از حجت خدا در مسیر مورد رضای خدا و حجت اون حرکت کنه.

«خدا گوید:تو ای زیباتر از خورشید زیبایم،
    تو ای والاترین مهمان دنیایم،
    بدان آغوش من باز است،
    شروع کن، یک قدم با تو،
    تمام گامهای مانده اش با من…»
    ویرایش توسط فرشته مهربان : شنبه 22 تیر 92 در ساعت 16:57 دلیل: حذف بخش تکراری

16. 8 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

deljoo_deltang (دوشنبه 24 تیر 92), reihane_b (شنبه 22 تیر 92), rozaneh (شنبه 22 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (شنبه 22 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (یکشنبه 23 تیر 92), بی دل (یکشنبه 23 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 بهمن 04 [ 00:01]
    سطح
    76
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,019

تشکرشده 2,388 در 433 پست

Array
    ســــــــــــــــــلام
    آخ جون بی دل!

:

قضیه ی نام کاربریش و بی دل بودنش حکایت همون زلفعلیه.دل داره چه جــــــــــــور.
    پشت تندی و گیر دادن هاش یه قلب طلاییه!من دیدمش
    مهربان و دلسوزو بسیار باهوشه
    سعی میکنه همیشه تلنگر بزنه و بعد طرفو بلند کنه و بفرسته سراغ زندگیش!گاهی جواب میده گاهی نه مثال عینیش تایپیک های خودمه!
    گاهی حرفش درست همون حرفیه که باید به استارتر زده بشه ولی این تندیش باعث میشه استارتر اصلا حرفو نفهمه و فقط بره توحالت دفاعی!
    بیشتر تلاشش اینه که کاربر هارو به سمت خودسازی و رفع ایرادات خوشون و تقویت مهارت متمرکز کنه تا اینکه نق بزنن و از دیگران شکایت کنن ولی گاهی اینکارو با لحن مناسبی انجام نمیده و با وجود زحمت و دقتش جواب خوبی نمیگیره

استعداش تو طنز عالیه.چینش کلماتش حرف نداره
    کمی تا قسمتی بعضی اوقات احساسات بهش چیره میشه و قدرت کنترل خشم و ناراحتیشو نداره و به وضوح میشه دید
    در مورد باورهای مذهبی و سیاسیش آگاهی و بینش و اطلاعات خوبی داره و به همین خاطر از موضعش اصولا کوتاه نمیاد
    خودشو قبول داره

به قول خودش اگه طرف مقابل قلقشو بلد باشه و یه کم هم صبور باشه بی دل میپذیره
    کمی تا قسمتی مغروره.گاهی اوقات این حسو بهم میده که انگار از بالا داره به همه نگاه میکنه
    مایه داره
    به نظرم خودش مشکلات و سختی های زیادی رو تحمل کرده و میکنه ولی فکر نمیکنم تو دوران مجردیش تو خانوادش مشکلی بوده باشه و به نظرم از جانب خانواده اش بیشتر وقت ها تایید گرفته به خصوص دوره ی نوجوانیش
    رشته اش علوم انسانی بوده ولی نمیتونم حدس بزنم چه رشته ای
    یه موقع هایی زیادی صبوره و یه موقع هایی اصلا صبور نیست و اینم برمیگرده به همون احساس محور شدنش
    شغلش هم به نظرم ازین شغلاست که هی تایید میشن و معلم نبوده هیچ وقت,اگر هم بوده تو غیرانتفاعی معلم نبوده
    اعتماد به نفس خوبی داره
    کمال گراست
    متوقع بوده ولی تعدیلش کرده و الان هم یه موقع هایی یهو این حس شعله میکشه
    اهل ورزش نیست
    هنرمنده

باشد که بهر برده باشید
    موفق باشید
    ویرایش توسط taraneh89 : شنبه 22 تیر 92 در ساعت 19:57

18. 6 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

rozaneh (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (یکشنبه 23 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (یکشنبه 23 تیر 92), بی دل (یکشنبه 23 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    و اما تصورات من

بی دل عزیزم از دانسته هام با توجه به شناختم ازت در تالار میگذرم و می پردازم به تصوراتی که نمیدانم درست هست یا نه :

1 - اهل یکی از شهرهای غرب کشور و به احتمال قوی از استان کرمانشاه

2 - دوره کودکی و نوجوانی بیشتر همبازیهاش پسر بودند . با تیپ پسرانه گاه مشتری فوتبال دستی با اونها بوده

3 - در همون دوران کودکی و نوجوانی بچه های ضعیف حرصشو در می آوردند و ناخوداگاه اذیتشون می کرده و با قلدری

باهاشون برخورد می کرده اما همینکه از کسی هماوردی می دیده دیگه اذیتش نمی کرده و حتی شاید باهاش رفیق

هم می شده .

4 - استعداد بی نظیر بذله گویی را همیشه داشته .

5 - رشته تحصیلیش به نظرم در دوره دبیرستان اقتصاد بوده باشه و دانشگاهیش هم در همین زمینه ها یا جغرافی

6 - یه دوره ای نماینده مجلس نشده ای ؟ یا در فکر نماینده شدن . یا کلاً منصبی سیاسی نداشته ای ؟

7 - زبانش به نقدسریعتر و صریح تر هست تا هم حسی و تحسین ، در عین حال قلب رئوفی داره و رنج دیگران رنجش خواهد داد .

8 - عشق سفر و تفریح هست اما مشغله های کاری برای خودش زیاد می سازد .

9 - تواناییهای زیادی داره که کمالگرایانه میخواد همه را همیشه به کار بگیره و همین هم باعث فشارهایی در زندگیش میشه و

برنامه های سنگین طراحی کردن .

10 - با اینکه بسیار معقول هست اما احساساتش محور شده و همین هم نقطه اصلی آسیب پذیری بی دل از نظر روحی

هست

من عاشق طنز بی دل هستم و از پستهای طنازانه اش لذت می برم .

20. 10 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

baran.68 (چهارشنبه 26 تیر 92), del (یکشنبه 20 مرداد 92), deljoo_deltang (دوشنبه 24 تیر 92), rozaneh (یکشنبه 23 تیر 92), taraneh89 (شنبه 22 تیر 92), ویدا@ (یکشنبه 23 تیر 92), نازنین آریایی (شنبه 22 تیر 92), مسافر زمان (یکشنبه 23 تیر 92), بی دل (یکشنبه 23 تیر 92), راحیل خانوم (دوشنبه 24 تیر 92)

صفحه 7 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161727 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)