نقل قول نوشته اصلی توسط گیگیلی نمایش پست ها
پدر مصطفی 82سال دارن اشتباه تایپی بود-
چطور این حرفو میزنید من مشکلات وسختیای زندگی خانوادگی مصطفی رو در جریانم شرایط مصطفی از لحاظ مالی از همه برادراش بهتره چون از نظر مالی ضعیف بودن الان بدون کمک از پدرش بدون حتی داشتن یه مشوق خوب خودش با فکر خودش تو24سالگی میره سرکار درسته که سرمایه باید بیشتر داشت ولی وقتی پارتی نداری توی یه جای دور افتاده مجبوری با شرایط کنار بیای اتفاقا بخاطر تحمل این همه سختی من قبولش دارم که مرد روزای سخته و از این جوونای مامانی نیست زود خسته بشه .............خواهر مصطفی لیسانس زمین شناسی داره استاد تربیت بدنی تو دانشگاهه-برادرش بندر کنگان کار میکنه-یه برادرش کارمند شرکت تعاونی کارکنان دولته-یکی دیگه در مغازه باباشه-ولی هیچکدوم تا سن مصطفی این شرایط مالی رو نداشتن چون حمایت پدرشونو نداشتن هرجارسیدن دسترنج خودشونه..........اینکه بابام میگه دختر بازه دلیلی براش نداره اگه یه دلیل داشت من حرفشو باور میکردم پدرم از روی کینه وزیادی صلاح خواهی برای من داره منو ازخودشون دور میکنه من دوسشون دارم ولی رفتارشون ازارم میده همون قد که من درقبالشون موظم اونا هم موظفن هشدار بدن واگاهی بدن ولی باید به بچه هاشون اعتماد کنن تواین نکته که مصطفی مرد زندگی منه شک ندارم باکسی بحثی ندارم چون بعد از کلی سال ومشورت وتحقیق به این نتیجه رسیدم واز تصمیمم منصرف نمیشم که بخوام حتی به ازدواج فکرکنم چه برسه باشخصی غیر از مصطفام مشکل من رفتار غیر منطقی پدر ومادرمه تو این قضیه حتی اگه من اشتباهم میکنم باید اجازه بدن اونا بیان خونه خواستگاری وحرفاشونو گوش بدن کاری که اصلا زیر بار نمیرن
سلام خانوم گیگیلی
ببینید من حق رو به شما میدم. اما یکم خونسردیتون رو حفظ کنید. این که بخواید بر خواسته خودتون پافشاری کنید اصلا کار رو به جایی نمیرسونه. قطعا پدر و مادر تمام قد در جلوی شما ایستادن و حرفهای شما رو از دید نشناختن و جوونی تلقی میکنند. اونها تا حدی درست میگند اما خب به نظر من راه درست این نیست که مخالفت کنند. از یک طرف هم میترسند که اجازه ورود خواستگارها رو بدن. چون میدونن دلایلی که میارن شاید آنچنان منطقی نیست که بتونن در حضور خواستگارها جواب هایی قانع کننده بدن تا دل دخترشون از این تصمیم کاملا محکم باشه و این همه عذاب نکشه.
اما اگر واقعا هدفتون این هست که این اجازه رو کسب کنید. سعی کنید از راه بزرگترهای فامیل وارد شید، آیا کسی واقعا دلسوز توی فامیل خودتون مث پدربزرگ یا مادربزرگ یا حتی دایی و ... هست که بشه باهاش درد و دل کرد و بتونه جوری با پدر وارد صحبت بشه؟ یا حتی با مادر؟ ببینید اونها میدونند که با وقت کشی شاید بتونن اون پسر رو از این ازدواج منصرف کنند.
شما هم چون اطمینان کافی دارید از آقا مصطفی من حرفی دیگه در این مورد نمیزنم. چرا که شما اصلا شکی در این زمینه ندارید. و ایشون رو کاملا قبول دارید . ما هم امیدواریم که دقیقا تصورات شما در مورد ایشون صادق باشه چرا که راهی رو که دارید درونش قدم برمیدارید باید از موردی که انتخاب کردید لااقل اطمینان کافی نه 100 درصد داشته باشید. چرا که الان وظیفه خانواده هست که این موردی که شما اینقدر بر آن اصرار و پافشاری میکنید را عمیقا مورد بررسی قرار دهد.
همینجا برای بهبودی و شفای پدر آقا مصطفی دعا میکنیم. امیدواریم که خداوند به ایشان قوت بدهد که در این شرایط کنار پدرشان ایستاده اند. اما مادر آقا مصطفی نمیشه یک بار تنها تشریف بیارن خونه شما بدون زنگ و تلفن یکجوری سرزده که مادر شما از پشت تلفن به ایشون جواب ندند بلکه صحبتی خودمانی صورت گرفته باشه؟
یکجوری میتونید این صحبت رو مهیا کنید و از یکی از بزرگان فامیل هم درخواست کمک کنید در این مورد.
شما به خانواده خود بگویید که تنها برای وجدان خود این فرصت را به خانواده ایشان بدهند تا شما در آینده براحتی بتوانید زندگی کنید. و فکر نرسیدن به ایشان شما را از زندگی آینده غافل نسازد و با امثال این جملات ایشان رو به فکر آینده خودتون متمرکز کنید تا لااقل رضایت حضور در جلسه خواستگار ی رو بگیرند
این جوری شاید خیلی از مسائل حل بشه. بعد به آقا مصطفی هم بگید اگر امکانش هست یکبار با پدر شما شاید بد نباشه حضوری صحبت کنند. بالاخره سن ایشان هم کم نیست و میتوانند مردانه وارد عمل شوند و شرایط خانواده رو برای پدرتون توضیح بدند. شاید با شرایطی که دارند پدر شما کمی نرم تر بشند.
درسته که الان آقا مصطفی توی شرایط خوبی قرار نداره ولی باید ایشون هم به شما توی این روند رضایت گیری کمک کننه و پدر شما باید بدونن که ایشون مصر هست و یک خواستگار پایه ثابته. ایشون باید مردونه تشریف بیارند و صحبت کنند . تمام راه های گفته شده رو دونه دونه تست بفرمایید. البته ملاحطات رو داشته باشید چرا که من واقعا رفتار پدرتون رو دقیقا نمیدونم. بعد از برانداز کردن ببینید آیا صحبت آقا مصطفی تاثیری در نرم کردن پدر دارد یا نه
امیدوارم توانسته باشم کمکی کرده باشم
موفق باشید