به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 9 از 9 نخستنخست 123456789
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 88 , از مجموع 88
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 آذر 95 [ 18:31]
    سطح
    37
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    31

تشکرشده 61 در 21 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tamanaye man نمایش پست ها
    aqua جان ، همون طور که خودت میگی به بعضی از دوستانت توی زندگیشون کمک کردی ( با اینکه زندگی خودت هم مشکل داره ) ، پس بی انصافیه که به بچه های این تالار بگی که اینا خودشون اگر طبیب بودن مشکل خودشون رو حل میکردن .
    مشکلات آدمها خیلی متفاوته ، و همچنین زندگی بی مشکل نداریم .

اگر دوستان با دلسوزی برای شما پست میگذارند ، و وقت میگذارند ، دلیل نمیشه که نمیتونند به شما کمکی کنند . همون طور که مطمئن هستم اگر شما هم به تاپیک های دیگه سر بزنید شاید راه حل های زیادی برای رفع مشکل خیلی از دوستان تالار داشته باشید .و میتونید بهشون کمک کنید .

من درک میکنم چی میگی
    من هم مشکلاتم رو توی این سایت مطرح کردم ، و دوستان ازم انتقاد کردن ، ولی نه تنها ناراحت نمیشم ، بلکه خوشحال هم میشم ، و لی اگر همسر من هم به این تالار سر میزد و انتقاد دیگران رو نسبت به من میدید ، من هم خیلی ناراحت میشدم .این موضوع رو درک میکنم .

در هر حال از اینکه زن و شوهر با هم برای ساختن زندگیتون تلاش میکنید ، خوشحالم . و براتون آرزوی موفقیت میکنم .
    حرفای اینجا اتفاقن واسه اینکه شووهرم تایپیکمو میخونه ناراحتم کرد

- - - Updated - - -

گلارا امروز بهت فک کردم دیروز واسم نوشتی ما خس و خاشاک نیستیم ناراحتم کردی ولی حالا ناراحت نیستم دوست خوبم خوشحال شدم زندگیتو نجات دادی العانه خوشبختی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها
    بنده هم اگر احیانا سهمی در چنین رنجش شدیدی در خانم آکوا دارم عذرخواهی میکنم.
    به شخصه از تاپیکهای آقا پژمان عزیز و این تاپیک عبرتهای زیادی گرفتم و سعی میکنم که در آینده آنها را حتما به کار ببندم و برای ازدواج و شروع زندگی مشترک چشم و گوش خود را بیشتر باز کنم.
    آقا پژمان امیدوارم هر چه زودتر شما را در شرکت نفت ملاقات کنم متاسفانه امکان دسترسی به ایمیل یکدیگر را نداریم تا برای طی مراحل استخدامی راهنمایی بیشتری به شما دهم ولی فکر میکنم پستی را که پیشتر در اواخر تاپیک قبلیتان در این مورد گذاشته بودم برایتان مفید باشد.
    همینجا از این سایت و اعضای دلسوز و مشکل گشایش خداحافظی میکنم.
    خواهش میکنم. من دوست ندارم شووهرم شرکت نفتی بشه چونکه اونوقت باید چهارده یا بیست و یکروز خونه نباشه من تنهایی چیکار کنم

- - - Updated - - -

ملکه جون عضو سایتم واسه همین. پژمان بفهمه باورش کردم به حرفش گوش دادم.چطوریا مسافرت بریم کسی نفهمه؟مامانم سراغمونو خعلییی میگیره هرروز چن بار با تلفن حرف میزنیم.خیلییییییی هیجان انگیزه حتمن همین تابستونیه انجام میدم.این کتابو پژمان واسم نگرفت فک کنم فراموش کرد اسمشو شنیدم. میگیرم مرسی
    ویرایش توسط aqua_68 : سه شنبه 25 تیر 92 در ساعت 19:20

2. 2 کاربر از پست مفید aqua_68 تشکرکرده اند .

tamanaye man (چهارشنبه 26 تیر 92), گل آرا (سه شنبه 25 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 آذر 95 [ 01:19]
    سطح
    49
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    158

تشکرشده 390 در 142 پست

Array
    اثر راشومون
    بله اون پست شما خیلی جامع و کامل بودش ممنونم
    من هم امیدوارم زودتر کارم درست شه و حداقلش تا حدی زندگیم هدفدار شه

کسی حرف منو انگار نمیفهمه
    مرده زنده،خواب و بیدار نمی فهمه
    کسی تنهاییمو از من نمی دزده
    درد ما رو در و دیوار نمیفهمه
    واسه تنهایی خودم دلم میسوزه
    قلب امروزی من خالی تر از دیروزه

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 15 مرداد 94 [ 18:26]
    سطح
    30
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 22
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    395

تشکرشده 383 در 145 پست

Array
    ولی من هنوز سر حرف اولم هستم آکوا جان و بی دل عزیز
    در جواب این حرف شما که فرمودین
    نگاه کن! اول که اومدی توی این تاپیک تا دهن باز کردی گفتی پدر شوهرم برام پزو خریده مگان نخریده! وای من ناراحتم و اینها چنین اند و چنانند،‌
    همونجا ترتیب خودت رو دادی! پرونده ات آماده شد برای صدجور حمله! و صدور قطعنامه!
    آره خودشونو با من مقایسه کردند حتمن بعضیا فک کردند ما پژوام نداریم آکوا دو دستی بهش دادند ناشکره

پدر بنده یه روز زنگ زد خونه گفت کد ملیتو بگو هفته بعد اومد دنبالم گفت بیا بریم کارخونه v9 اتوماتیکت رو تحویل بگیر بدون اینکه اصلا من ازش بخوام یا روحم خبر داشته باشه
    البته این جدا از اون ماشین قبلی بود که برام خریده بود ولی چون اون خوب نبود اینو قبل از اینکه اونو بفروشه برام خرید
    الانم میگه v9 برات کمه و یه ماشین خارجی خیلی بهتر زیر پام گذاشته
    خانواده ثروتمند و سرشناسی هم داریم شکر خدا
    اینارو نگفتم که پز بدم
    فقط خواستم بگم این که اعتراض کردم شما چرا از هدیه گرفتن یه 206 خوشحال نشدی به این خاطر نیست که وضعیت مالیمون از شما پایین تره و تصور یه 206 رو هم نمیتونم بکنم اتفاقا چون خودم در وضعیت مالی مشابه شما زندگی میکنم به خودم اجازه دادم طرز فکر و رفتار شمارو نقد کنم حتی اگه امثال پدر من و پدرشوهر شما با پول خردهای ته جیبشون برای ما ماشین بخرند ما مجوزی برای متوقع بودن و طلبکار بودن از اونهارو نداریم
    برای همین گفتم که آدم باید از گرفتن هدیه از کسی که داره بهش لطف میکنه و وظیفه ای نداره خوشحال بشه نه اینکه فقط خودشو با اطرافیانش مقایسه کنه و هیچ چیز براش لذت بخش نباشه مهریه هم به گردن شوهرتون هست و پدرشوهرتون هیچ دینی به شما نداشته فقط و فقط لطف کرده و یه لطف شایسته تقدیره نه ناسپاسی
    نقد من به مدل ماشین شما نیست عزیز به مدل تفکر شماست بالاخره آدمها هر قدر هم ثروتمند باشن و مخارجی داشته باشن که برای عموم قابل تصور نیست اشکالی نداره ولی باید یه مرام و مسلکی پیشه کنند که از ثروتشون لذت ببرن
    ضمن اینکه من فکر میکنم حضور شما و آقا پژمان در این سایت به این دلیل بوده که اختلافاتتون رو به یک عقل اجتماعی ارجاع بدید یعنی خب خانواده ها که نمی تونن بی طرف باشن و مشاوره حضوری هم یک نفر هست که ان شاالله بهتون کمک میکنه اینجا شما میتونید نظر یک مشت نمونه خروار از جامعه ای که توش زندگی می کنید رو درباره خط سیر زندگیتون و فاصله ش تا منطق قابل قبول جامعه رو بدونید پس دلیلی نداره کسانی رو که نظر میدن طبقه بندی اقتصادی کنید و یا مشکلات خودشون رو به رخشون بکشید
    اینها بخشی از جامعه هستن
    اگر می خواستید صرفا کسانی که در شرایط زندگی شما هستن نظر بدن باید به جایی مراجعه می کردین که همه اینطور باشن
    همین که شما بدونید یه درصد بزرگی از جامعه داشته های شما رو ندارن و یا حتی حسرتشو دارن می تونه به شما کمک کنه از یه دید وسیعتر به مشکلاتتون نگاه کنید و نگاهتون محصور به دور و بریای خودتون نباشه ضمن اینکه کسی ضمانت نکرده که شما همیشه ثروتمند باقی بمونید انشاالله که همینطور باشه اما زندگی هزار بالا و پایین داره عزیزم اگه نگاهت به زندگی خوب باشه چه داشته باشی چه نداشته باشی زندگیت شیرینه

و بی دل عزیز اتفاقا همونطور که فرشته مهربان گفتن صداقت قابل تحسین آکوا نظر همه رو به این تاپیک جلب کرده و همین نشون میده آکوا به دنبال حل مشکلش بوده نه اینکه بیاد اینجا فیلم بازی کنه و حق به جانب صحبت کنه و همه ما رو متقاعد کنه که مثلا آقا پژمان مقصره چون آکوا اینو میدونه که مشکلش اینجوری حل نمیشه و باید با خودش روراست باشه و احساسات واقعیش رو بیان کنه

5. 6 کاربر از پست مفید saraamini تشکرکرده اند .

baran.68 (چهارشنبه 26 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), shabe niloofari (چهارشنبه 26 تیر 92), گل آرا (چهارشنبه 26 تیر 92), بهار.زندگی (چهارشنبه 26 تیر 92), شیدا. (چهارشنبه 26 تیر 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    خانم اکوای محترم،

دیروز خواستم جواب توهین بسیار زشت شما را که پاک شد بدم، باز هم حرمت دوستان همدردی، آقای پژمان و درخواستشون را در ابتدای تاپیک شما
    نگه داشتم که سکوت کردم. اولین کسی هم که به این جمله همسرتون اشاره کرده بود خود من بودم و متوجه نکته اون جمله شده بودم.
    نمی دونم همسرتون فقط اشکهای شما را دیدند یا جملات بسیار زشتی که در جواب دوستان نوشتید را هم دیدند یا نه.

لزومی نمی بینم از شرایط زندگی شخصی ام برای شما توضیح بدم تا متوجه بشید که دست بالای دست بسیار است و
    متاسفانه یا خوشبختانه دست من هم از خیلی جهات + مدل ماشین بالای دست شماست.

ولی همانطور که سارا گفت متاسفانه شما متوجه صحبتهای ما نشدید و همچنان با دید مادی خود + حسادت به مساله نگاه می کنید.

بسیاری از دوستانی که به این تاپیک اومدند فقط بخاطر آقای پزمان و نحوه برخورد دوستانه و مودبانه ایشون در تاپیک خودشون بود.
    تاپیکی ( منظورم تاپیک شماست، نه همسرتون ) که در نهایت خیلی ها را رنجوند.

شاید بد نباشه برگردید عقب و ببینید این مساله از کجا شروع شد و علتش چی و کی بود!

7. 5 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), shabe niloofari (چهارشنبه 26 تیر 92), گل آرا (چهارشنبه 26 تیر 92), دختری تنها (چهارشنبه 26 تیر 92), رویای پر کشیدن (سه شنبه 04 فروردین 94)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آذر 94 [ 23:23]
    سطح
    35
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    1,117

تشکرشده 633 در 254 پست

Array
    سلام به همگی

من نه قصد شماتت کسی رودارم نه نصیحت و فقط این پستو در جهت بهبود روابط اعضا و همچنین حواشی که تو این تاپیک دیدم میذارم امیدوارم موثر باشه.

يَأَيهَا الَّذِينَ ءَامَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَ أَطِيعُوا الرَّسولَ وَ أُولى الأَمْرِ مِنكمْ فَإِن تَنَزَعْتُمْ فى شىْء فَرُدُّوهُ إِلى اللَّهِ وَ الرَّسولِ إِن كُنتُمْ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَ الْيَوْمِ الاَخِرِ ذَلِك خَيرٌ وَ أَحْسنُ تَأْوِيلاً
    اى كسانى كه ايمان آورده ايد ! اطاعت كنيد خدا را و اطاعت كنيد پيامبر خدا و صاحبان امر را ، و هر گاه در چيزى نزاع كرديد آنرا به خدا و پيامبر ارجاع دهيد اگر ايمان به خدا و روز رستاخيز داريد ، اين براى شما بهتر و عاقبت و پايانش نيكوتر است .

نساء59

با آرزوی موفقیت این زوج عزیز

9. کاربر روبرو از پست مفید shapoor تشکرکرده است .

aqua_68 (چهارشنبه 26 تیر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 آبان 98 [ 00:18]
    سطح
    58
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 18
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    626

تشکرشده 656 در 231 پست

Array
    Aqua جان اینکه میگی چطوری بریم مسافرت که هیچکی نفهمه به خاطر شرایطی که تا الان تو زندگیتون حاکم بوده شاید بشه اسمش رو گذاشت نگرانی بیش از اندازه خانواده شما نسبت به زندگی شما که بیش از اندازه در طی یک روز با شما در تماس بوده اند رو مطمئن باش نمیشه یکشبه تغییر داد و عوضش کرد نیاز به زمان داره همین که شما از الان تصمیم بگیرید دیگه اطلاعات زندگی و روابطتتون رو به مادرتون روزانه یا ساعتی گزارش ندهید یا اگه ایشون زنگ زدن هر سوالی ازتون در مورد زندگیتون کردن خیلی محترمانه خیلی ظریف طوری که ناراحتی پیش نیاد (البته مطمئن باش که ناراحتی پیش میاد چون مادر شما با این روش زندگی کرده) همیشه در جوابش بگید همه چیز خوبه همه با من خوبن شرایط خیلی بهتر شده حتی اگه در راهرو جاریت هم دیدی واست پشت چشم نازک کرد باز ابراز رضایت کن و بدی ها رو و دل آزاریهات رو به مادرت خواهرت نگو ناراحتی هات رو فقط به شوهرت بگو، بذار حتی اگه تو از دست برادر پژمان ناراحتی اگه از دست جاریت ناراحتی پژمان حلش کنه واست این یه نمونه از اون مسئولیت هائی که میگم بسپار به مرد زندگیت خودت رو درگیر نکن .... خلاصه اینکه سعی کن اگه روزی چند بار به مادرت زنگ میزدی روزی یکبارش کن و یواش یواش یکروز درمیونش کن بذار کمتر کسی از زندگیت سر دربیاره اگه مادرت روزی مثلا 4 بار زنگ زد دور از چشم فرزند عزیزت 3 تاش رو جواب بده (برای بچه ها بدآموزی نداشته باشیم) یواش یواش 2 تاش بعد یکیش رو هزار تا بهانه بیار اصلا یه روز تلفن خونتون رو از پریز بکشید یه روز بگید موبایلم سایلنت بود بزار یواش یواش با این روند کنار بیان شاید هم اگه خیلی رک و رو راست و مودبانه بری به مادرت بگی من و پژمان تصمیم گرفتیم خودمون زندگیمون رو هدایت کنیم مطمئن باشید به موقع از راهنمائیهاتون استفاده میکنیم این هم جواب بده ولی احتمال اینکه مادرتون جبه بگیره و یه داستان دیگه از توش در بیاد هست خودت ببین شرایط زندگیت چطوره با پژمان مشورت کن ببین کدام کار بهتره شاید روشهای دیگه ای به ذهن خودتون رسید و اون راه رو پیاده کردید ...... یواش یواش که به اینجا رسیدید یه روز صبح زود که شاید از قبل برنامه ریزی کرده باشید ولی به هیچکی نگفتید پاشید یه سفر برید سه نفری بدون اینکه به کسی بگید حتی یه سفر یه روزه بعد اگه کسی زنگ زد بهتون اون موقع بگید مثلا ما اومدیم مسافرت اگه گفتند نگفته بودی بگو یکدفعه تصمیم گرفتیم..... از زندگیت لذت ببر با دوستای بیشتری ارتباط برقرار کنین که متاهل باشن و با اونها به مسافرت برید به نظر من سفر با دوست خیلی بیشتر از خانواده خوش میگذره فقط بشرط اینکه تو حاشیه نری . خلاصه اینکه دختر جون راهی که در پیش داری صبوری میخواد چون تو چند ساله که زندگی مشترک رو میگذرونی به این منوال گذروندی و هر گونه تغییری که بخوای ایجاد کنی در زندگیت نیاز به انرژی داره و مقابل تغییر همیشه اینرسی وجود داره محکم باش دست پژمان رو محکم بگیر اون تو رو همه جوره حمایت میکنه .

11. کاربر روبرو از پست مفید malakeh تشکرکرده است .

aqua_68 (چهارشنبه 26 تیر 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 23 مهر 04 [ 01:08]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,302 در 1,293 پست

Array
    سلام آکوا

صحبت های بی دل عزیز به هیچ وجه به این معنی نبوده که هیچکس شما را نمیفهمد و همه پایین تر هستند و یا شماحق توهین به دیگران را دارید . چشم و هم چشمی و حسادت نه برای یک فرد مرفه نه برای یک فرد فقیر قابل توجیه نیست . اتفاقا کسی که مرفه است و همیشه داشته نباید چشمش به این باشد که دیگران چه دارند اصلا نباید برایش اهمیت داشته باشد چرا که او هم هرقت چیزی خواسته داشته . شما نسبت به نزدیک ترین فرد زندگیت که نباید اون رو از خودت جدا ببینی وداشته های اون رو داشته های خودت ببینی یعنی همسرت چشم و هم چشمی داری.....

ببین عزیزم در این سایت و این جامعه و در هر جای دیگر آدمها با هم متفاوت اند و قرار نیست همه همانطوری که ما میپسندیم با ما رفتار کنند و یا همیشه تایید شویم و اگر کسی خلاف میل ما حرف زد یا کاری کرد مورد پرخاشگری و توهین ما قرار بگیرد . شما در زندگی مشترک با همسر هم اینگونه بودی و الان اینجا اومدی که کمک بگیری تا مشکلاتی را که به وجود آمده حل کنید اما در اینجا هم همین رفتار را پیش گرفته اید .

شما اگر می خواهی که زندگیت سامان پیداکند باید تغییراتی را به جان بخری که از همین جا شروع میشه . تحملت را بالا ببر و حرف تلخ را بشنو و عکس العمل نشان نده قرار نیست که همه مطابق میل شما رفتار کنند چه اعضای این سایت چه همسرت که تا با چیزی مخالفت کرد یا حرفش مطابق میل نبود گرد و خاک کن . اینجا مهم نیست میگذره اما زندگیت با این رفتارها خراب میشه و برادر شوهر و جاری و.... که هیچ تحمل هیچکسی را در جامعه نخواهی داشت . پس این خصوصیت در فقط به خودت و زندگیت آسیب خواهد زد نه هیچکسی .

این که مادر شما تا به امروز شما را در پر قو نگه داشته ، هرچه خواستی فراهم بوده ، نه نشنیده ای ، بهترین جهیزیه و وسیله همیشه در اختیارت بوده و به کسی اجازه نداده خلاف میل تو باشد اگر نه خود با او برخورد کرده ، اینکه هرکسی هرچه داشته او بهترش را برای شما تهیه کرده و این را به شما یاد داده ، اینکه به شما یاد داده باید خواسته ات اجرا شود اگرنه برخورد کن آنقدر که حقت را بگیری . به شما لطف نکرده بلکه به شما خیانت کرده چرا که فرزندش راهی جامعه ای خواهد شد که هیچکس اینگونه با او رفتار نخواهد کرد حتی همسر که شریک او خواهد بود چه برسد به اطرافیان و ..... و فقط باعث شده تا فرزندش آزار ببیند ، بشکند چرا که میخواهد همه چی طبق خواسته اش باشد اما نیست (این جزء اصول زندگی مشترک هست که از خود بگذری).

امروز تو باید رنج تغییر را متحمل شویی به خاطر خودت و این به دلیل همین نوع بزرگ شدن شماست . اینجاست که میگم مادرت به تو لطف نکرده .

تو باهوش هستی و اگر خوب به اتفاقات و دعواها نگاه کنی خواهی دید که علتش همین ها بوده . پس فکر تو ،نگاه تو به زندگی، توقعاتت ، حسادتت ، چشم و هم چشمیت ، پرخاشگریت ، کم صبریت و... باید تغییر کند .

اگر تغییر نکنی و پذیرش نداشته باشی به قیمت زندگیت تمام می شود . واین برخورد شما نسبت به اعضا یعنی عدم پذیرش .

جبهه گیری نکن ،عکس العمل نشان نده ، سکوت کن و فقط و فقط فکر کن آن هم به بند بند پست ها .

13. 3 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

del (پنجشنبه 27 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), shabe niloofari (چهارشنبه 26 تیر 92)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    از آنجا که احتمال تاثیر حواشی روی تاپیک هست. و همچنین تاپیک دیگه ای به این آدرس شروع شده است
    http://www.hamdardi.net/thread29163-3.html لذا این تاپیک قفل می شود.

=============
    پاورقی:
    1 - ما توصیه اکید داریم که کسی همسرش را به این تالار معرفی نکند. معمولا اثرات مثبتش کاهش می یابد. اگر به او تذکری دهیم او فکر می کند که ما یار همسرش هستیم. و ا گر مشاوره ای بدهیم همسر فکر می کند که خواستیم اینطوری حرفی به او بزنیم.
    در مشاوره حضوری به خاطر تعاملاتی که انجام می شود نتیجه عالی می شود. اما در اینجا سوء تفاهمات زیاد می شود.

2 - ما در اداره تالار طبق قوانین همدردی برخورد می کنیم. و مراجعان و اعضاء همه باید طبق قوانین به هم احترام بگذارند و اگر کسی به آنها اهانت کرد صرفا به مدیران تالار گزارش کنند و حق ندارند خودشان با او برخورد کنند و در تالار تنش ایجاد کنند.

3- مجددا تاکید می کنم، هر کسی بحثی ، انتقادی نسبت به کسی دارد، یا از پست کسی ناراحت می شود یا توهینی می بیند از طریق آیکن گزارش به مدیر که ذیل آن پست هست به ما اطلاع دهد و به هیچ وجه خودش در محل عمومی تاپیک جواب ندهد و بحث نکند.
    معمولا ما بررسی کرده و به فرد خاطی تذکر داده یا اخطار می دهیم و اگر تکرار شود حساب کاربری وی مسدود می شود. اگر ابهامی بود یا مطلبی بود می تواند از طریق لینک تماس با ما که در بالا و پایین صفحات تالار همدردی هست با ما در میان بگذارید.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

15. 14 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

aqua_68 (چهارشنبه 26 تیر 92), baran.68 (چهارشنبه 26 تیر 92), del (پنجشنبه 27 تیر 92), heaven65 (چهارشنبه 26 تیر 92), masom (چهارشنبه 26 تیر 92), meinoush (چهارشنبه 26 تیر 92), reyhan (چهارشنبه 26 تیر 92), tamanaye man (چهارشنبه 26 تیر 92), taraneh89 (چهارشنبه 26 تیر 92), گل آرا (چهارشنبه 26 تیر 92), پژمان (چهارشنبه 26 تیر 92), بی نهایت (چهارشنبه 26 تیر 92), بهار.زندگی (چهارشنبه 26 تیر 92), شیدا. (چهارشنبه 26 تیر 92)

صفحه 9 از 9 نخستنخست 123456789

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)