نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها
من نفهمیدم سوال شما چیه!
مشکل شما که شکر خدا حل شده و می تونید تا اول مرداد اقدام کنید دیگه مشکل کجاست؟
خانم مهندس به آقای دکتر گفتن
ی مورد بهتر و هم مدرک خودم

معنی این جملاتتون رو هم نفهمیدم ینی مدرک خانوم تا این حد براتون مهمه؟ یعنی اگر ایشون دکترا داشتن از یک سال منتظر موندن خسته نمی شدن؟
سلام
الان این فکر مثل خوره تو جونمه ک حالا که درسم تموم شده و کارم دارم چرا نرم دنباله یکی مثل خودم؟مگه سال پیش بهم نگفت چون پول نداری و درست تموم نشده برو دنبال زندگیت و من رفتن این مشکلاتو حل کردن که بفهمه میتونم پولدار شم و همیشه بی پول نمیمونم...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
شما دقیقا چرا تردید کردید؟ آیا خاطره عشق اولتان در ذهنتان زنده شده است یا اینکه خود این خانم کاری کرده که شما مردد هستید؟ دقیقا توضیح دهید.
سلام
توفعات بی جا که حتی حاضر نیست واسه رو غلتک افتادن زندگی 4-5 سال صبر کنه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سیمین‌دخت نمایش پست ها
شما مدرکتون دکتراست و ایشون لیسانس؟

بخاطر همین هم دودل موندید چون فک میکنید مدرک به تنهایی میتونه درک و فهم و شعور ادمو بالا ببره در صورتیکه اینطور نیست
اصل رو رو درک وفهم و خوی و خلق این خانوم و اینکه چقدر میتونن به عنوان همسر انتظارات شما رو براورده کنن بذارید
متاسفانه مدرک در حال حاضر بیشتر وسیله ای برای تفاخر شده

فرض کن دختری هم مدرک شما هم پیدا شه ولی توقعاتش به خاطر همون مدرک و موقعیتی که فک میکنه به دست اورده بالا باشه و اینو برا خودش امتیاز بالایی میبینه و مدام از شما توقعات نابجا و .... داره ،شما میتونی چنین فردی رو تحمل کنی؟؟

مدرکو برا خودتون بزرگ نکنید در اینصورت طرف مقابلتونم به خاطر مدرک یا زیبایی یا هر چیز دیگه ای که داشته باشه همیشه خودشو بالاتر میبینه
سلام
ممنون از وفتی که گذاشتین.
وقتی ایشون توقعاتشون مثل یک دکتر هست چرا نرم با یکی مثل خودم.
مهریه سکه به سال میلادی یا تاریخ تولدش میخاد و کوتاه هم نمیاد در صورتی که ما تو فامیلامون بیشتر از 700 سکه نداشتیم یا دکتری از اشناها که مهریشو330 سکه کرد.
یا فلان ماشین گرونو میخاد و وقتی میگم الان پواش نیست ایشالا چندسال دیگه میخریم ما تازه اول زندگی هستیم منو مقایسه میکنه با یکی از اقوامشون که دیپلم داره ولی پول داره و میگه اون داره تو که دکتری نداری.
یا میگه پولی که در میاری باید چند میلیون باشه تو ماه چون من نرفتم زنه یک سوفور بشم.
یا بهش میگم ادامه تحصیل بده میگه مگه تو اینقد درس خوندی ب کجا رسیدی.
حالا میگین من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saraamini نمایش پست ها
من نفهمیدم سوال شما چیه!
مشکل شما که شکر خدا حل شده و می تونید تا اول مرداد اقدام کنید دیگه مشکل کجاست؟
خانم مهندس به آقای دکتر گفتن
ی مورد بهتر و هم مدرک خودم

معنی این جملاتتون رو هم نفهمیدم ینی مدرک خانوم تا این حد براتون مهمه؟ یعنی اگر ایشون دکترا داشتن از یک سال منتظر موندن خسته نمی شدن؟
سلام
نه خسته نمیشد چون شرایطو درک میکرد که من درسام سنگینه بیشتر باید صبور باشه و شرایطه خاص مارو بیشتر درک میکرد.