دوستان عزیز ممنون از پاسخ هاتون اما فکر کنم یا من بد توضیح دادم یا اینکه شما بد متوجه شدید این یک جلسه ای است که هیچ آقای در اون شرکت نمیکنه بین چند از اقوام نزدیک هستیم و فکر نکنید دوره مهمونی زنونه است یک جلسه واسه رشد و به کمال رسیدن در زندگی های شخصی و اجتماعیمون شاید باشه یه دوره شناخت خود و پیدا کردن میانبردهای زندگی به وسیله همین شناختی که ازش میگم و خیلی آموزشهای دیگه به ما میده و چون اعضاء جلسه از اقوام نزدیک هستیم و هر جلسه که برگذار میشه یه بهونه ای هم واسه دور هم جمع شدن میشه برای صرف غدا (یا ناهار یا شام) مردها هم میان و یه مهمونی میشه خودش من دوست دارم تو این جلسه شرکت کنم که یک کلاسه واسم مثل یه دانشگاه میمونه من میگم همسرم فکر کنه من رفتم مثلا کلاس ورزش کلاس گلدوزی 2 ساعت وقت واسه خودم گذاشتم چه بسا نتیجه ای که از این کلاس خواهم گرفت در زندگی مشترکمون تاثیر بیشتری خواهد داشت تو این 6 ماهی که این جلسات (کلاس) شرکت کردم و تمریناتی که انجام دادم من خودم میدونم چه تغییراتی در من ایجاد شده و البته من خودم شاغل هستم و آخر هفته واسه خودم هم غنیمته و من هم دوست دارم که با همسرم باشم و اگه از قبلش برنامه ای داشته باشیم من برنامه با همسرم بودن رو به هر برنامه دیگه در اولویت قرار میدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)