دوست عزیز منظورتون از راهنمایی تکراری چیه؟ اینطوری هر کسی که بخواد چیزی بگه احساس می کنه تکراریه و چیزی نمیگه، منم الان نمی دونم راهنماییم تکراریه یا نه اما امیدوارم که بتونم کمکتون کنم.

اینطور که معلومه الان چند سال از قضیه خواستگاریتون از دختر همسایه تون گذشته. نمی دونم ایشون ازدواج کردن یا نه اما به نظر من بهتره که فکر ایشون رو از سرتون خارج کنید و اگه فکر می کنید که زندگی که با ایشون خواهید داشت رو به هیچ کس دیگه ای نمی تونید داشته باشید، یه بار دیگه موضوع رو مطرح کنید تا به قول معروف آخرین سنگ رو هم زده باشید و از خدا کمک بخواین که اگه این ازدواج به صلاحتون هست صورت بگیره.
شما نوشته بودید از خواهرتون خواستین این قضیه رو مطرح کنید و این اولین اشتباهتون بوده! چرا فکر می کنید این کارتون اشتباه بوده؟
در مورد مواردی که مطرح میشه و شما رد می کنید من احساس کردم شما از اون دسته افرادی هستین که مایلید خودتون شخص مورد علاقه تون رو پیدا کنید. بهتره قبل از اینکه کسی به شما پیشنهاد بده خودتون اطرافتون رو خوب نگاه کنید، محل کار، محل تحصیل، اطرافیان و کسی رو که با معیارهاتون مطابقت داره انتخاب کنید و به خانواده معرفی کنید. سعی کنید وقتی این کار رو انجام بدین که به هر طریقی از ازدواج با دختر همسایتون منصرف شده باشید.
به هر حال امیدوارم موفق باشید