انقدر شرایط مالی در وضعیت کنونی جامعه ما رو به بحرانه که تمام جوون ها به شدت مظطرب شدن و ترجیح میدن مسئولیت کارشون رو نپذیرن
و ازدواج نکنن ... درخواست های خانمها هم در مقابل به خاطر ترس از طلاق انقدر زیاد شده که شرایط رو بدتر و پیچیده تر کرده
از طرفی مخالفت خانواده نامزدتون هم مزید بر علت شده و تو این شرایط بحرانی به جای اروم تر کردن دارن مسئله رو پیچیده تر میکنن
قبل از این که جلسه برگزار بشه با خانواده ات صحبت کن و شرایط رو اگر امکان داره تعدیل کن تا جایی که بتونه انجامشون بده
مهریه زیاد خرید خونه ماشین و ... وقتی طرف مقابلتون نداره هیچ فایده ایی نداره شرایط رو مناسب کن
بعد از موافقت با خانواده ات با خود پسر صحبت کن بدون این که بهش بگی با خانواده خودت صحبت کردی باهاش بیرون از منزل خودشون قرار بذار
براش توضیح بده که درک میکنی شرایطه مالی و بحران مالی تو جامعه زیاده ولی تو هم انتظار داری اگر قولی داده روی قولش بمونه و مسئولیت حرفی که قبلا زده رو بپذیره
اینها رو نه با دعوا نه با جنگ نه با تحکم بگو اروم متین خانومانه
بگو من هم سعی میکنم شرایط رو تعدیل کنم تا کنار هم زندگی کنیم
تو جلسه ایی که برگزار میشه سعی کن به دعوا کشیده نشه و همه اروم خواسته ها و نظراتشون رو بیان کنن و حرفهاشون شنیده بشه برای این که به دعوا کشیده نشه قبل از جلسه این رو با خانواده ات مطرح کن که میخوای اروم همه چی برگزار بشه و به نامزدت هم بگو که سعی کن ارامشش رو تو اون جلسه حفظ کنه
امیدوارم مشکلت حل بشه