سلام دوست عزیز
"این صرفا یک نظر است،نه از یک مشاور،نه از یک ادم خیلی با تجربه.نظری است از یک انسان کاملا معمولی "
چرا با اینکه فرمودید در تاپیک قبلیتون قانع نشدید تاپیک جدید مرتبط با همون(ازدواج)ایجاد کردید.کمی صبر کنید و از مدیران و کارشناسان سایت درخواست راهنمایی کنید تا به جوابی در خور دست پیدا کنید.(البته من فکر می کنم بچه ها جوابهای قابل تاملی دادن اما شما به جواب یه متخصص نیاز داری تا قانع شید).اون تاپیک در حد خودش جای بحث داشت.
اما در مورد این تاپیکتون،یکی از بزرگترین معضلات ازدواجهایی با اختلاف شهر طرفین ،اختلافات فرهنگی معمولا زیاد اونهاست.که شما این قضیه رو در مورد خودتون صادق نمیدونید.البته مسائل مهم دیگه ای هم هست.مثل اینکه محل زندگی کدام شهر باشد.دلتنگی های هر یک از طرفین برای خانواده و شهر و .... .
اینم که خانوادتون چون شما راضی به ازدواج با کس دیگه ای نیستید راضی به ازدواج شما با این خانم بشن هم در جای خودش مهمه.(بسته به خونوادتون).
من سالها خارج از شهر خودم زندگی کردم.با اقوام مختلف.این کجای ایرانه که شما همه مردم شهرش رو به جز خونواده این خانم به همین راحتی زیر سوال بردید؟بدترین شهر ایران هم دارای مردمانی مهربان،متدین ، با غیرت و همنوعدوست و .... هست.این فرهنگ و تمدن غنی این کشور که با پیوند خوردن به دین اسلام نوید مردمی همیشه پاک در سرتاسر این کشور رو میده.
فقط خدا
- - - Updated - - -

علاقه مندی ها (Bookmarks)