پرهام عزیز شرایطی کع تو الان داریو من دقیقیا ۴ سال پیش داشتم که دقیقا هم سن تو بودم سال ۸۸ با یه خانمی ۱۷ ساله آشنا شدم بعد چند سال وعده وعید که آره با هم میمونیم تا آخرش و ماله همیم این صحبتا یه سری قول ها به من داد که هر چی سنش بالا میرفت و به قولی بزرگتر میشد اون قول ها رو میشکست منم به خاطر وابستگی شدیدی که بهش داشتم اصلا نمیتونستم ولش کنم
یه چند باری مورد مشبه خودت رو داشتم که میرفت چت میکرد وقتی فهمیدم و بهش گفتم کلی گریه و زاری که دیگه نمیرم و غلط کردم و اشتباه کردم و این صحبتا منم بخشیدمش (بزرگترین اشتباه)
تا اینکه دوباره بعد ۶ ماه دیدم با یه آیدی داره میره چت میکنه و بازم بخشیدمش
خلاصه سرتو درد نیارم همه اینا گذشت تا ضربه آخر رو وقتی خوردم که قهمیدم یا کسی خوابیده
دیگه از اونجا به بعدش رو بچه های اینجا منو میشناسن و میدونن که چی گذشت
همه اینا رو گفتم بهت که بفهمی یه دختر ۱۶ .۱۷ ساله فقط حرف میزنه
به هیچ عنوان گول حرفاش رو نخور به هیچ عنوان وابستش نشو چون بازم اینکار رو میکنه و دفعه های بعدی خیلی معتادانه تر جوری که متوجه نشی
سعی نکن کسی رو عوض کنی پرهام سعی کن کسی رو پیدا کنی که بتونی روش همه جوره حساب کنی نه یه دختر ۱۶ ساله که هیچ درک درستی از زندگی نداره
سریعا تموم کن این رابطه رو تا مثه من نشی داداش گلم
شاید چند ماهی به خلطر احسای که نسبت بهش داری اذیت شی اما بعد ها با چشم بازتر میری جلو و این خیلی متیونه تاثیر گذار باشه تو آینده ای که داری
کاری نکن دو روز دیگه وقتی به گذشتت نگاه میکنی جز تلخی یه رابطه که میتونست زودتر از اینا تموم شه چیزی نداشته باشی جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته

علاقه مندی ها (Bookmarks)