سلام
حقیقتش رو بخواین من میترسم تو تاپیک های شما نظر بدم!!
با نظراتی که به مذاقتون خوش نمیاد برخورد خوبی ندارین!! جبهه میگیرین و فقط اگه کسی ازتون تعریف کنه به حرفش گوش میدین!!
عصبانیت و خشم شما ریشه در نگاه شما داره!!
نگاه شما نگاه عاقل اندرسفیه هست. از بالا به آدم ها نگاه میکنید. برداشت من از تاپیک های هفتگانه و این تاپیک شما این هست که از دید شما تمام حرکاتی که تو زندگی انجام میدین صحیح هست واگر اشتباهی هم دارین مقصرش شما نبودین و نیستین یا ژنتیک هست یا رفتار دیگران. به خودتون حق میدین هر طور که دوست دارین با دیگران رفتار کنید و اصلا شرایط آدم ها رو درک نمیکنید. شما تک فرزند بودین و در خانواده متمولی بزرگ شدین و از اونجایی که همیشه همه چیز فقط برای شما بوده فکر میکنید بقیه افراد خارج از خانواده شما هم وظیفه دارند مثل خانوادتون باهاتون رفتار کنند.
براحتی به خودتون اجازه میدین در مورد آدم ها قضاوت کنید و مدام ذهن خوانی میکنید.
قصدم سرزنش نیست ولی شما تمام راهکارهایی که بهتون ارائه میشه رو با توجیهات خودتون رد میکنید و شدیدا اصرار دارین که دیگران عاجز هستند از درک شما. قصدم اینه که بهتون بگم به دور از تعصب و به دور از نگاه عاقل اندر سفیه راهکارهایی که بهتون اینجا ارائه شده رو بررسی کنید. به رفتارهای خودتون هم بیشتر فکر کنید اینجا کسی از سرزنش کردن شما لذت نمی بره. بقیه انسان ها هم از قدرت تعقل و درک و همدردی برخوردارند و اهدافشون از راهکار دادن به شما کمک به شماست. به این دید به افراد نگاه کنید.
یه نکته دیگه لازم میدونم بگم اینقدر در مورد انتخاب همسرتون با اطمینان حرف نزنید، شما هنوز عقد نکردین، زوج هایی که 10 سال با هم زندگی میکنند اینقدر با اطمینان حرف نمیزنند که شما می زنید. اون خانم هنوز جنبه های منفی شما رو ندیده و شما هم همینطور ، هنوز تو شرایط سخت واکنش های همدیگه رو ندیدین، اجازه بدین زندگی 2 بار ازتون امتحان بگیره اگه هم شما هم اون خانم بازم اینقدر راضی بودین قبول. به این خاطر این مساله رو گفتن که طبق رفتارهای شما اگه کوچکترین مساله ای تو زندگیتون پیش بیاد احتمالا خیلی تو ذوقتون بخوره و جوش میارید.
به اون خانم هم در مورد عصبانیت هاتون و تعداد دفعاتش لطفا توضیح بدین. تا حداقل با آگاهی وارد زندگی شما بشن.










علاقه مندی ها (Bookmarks)