سلام دوست عزیز
می شه بگید شما و همسرتون چند سالتونه ؟
ببینید برای اکثر افراد پدر و مادر و در کل خانواده جایگاه خودشو داره , اینکه شما می یای و کارهای خانواده همسرتو هرچقدر بد , به همسرتون می گید و اصولا حتی اگه قبول هم داشته باشه , اگر به خانوادش خیلی تعصب داشته باشه طرف اونارو می گیره نه شما ! در حالی که واقعا شوهر شما حرف بدی هم نزده گفته به من چه! خب واقعا به اون چه ربطی داره رفتار خانوادش !
و از این دید هم به قضیه نگاه کنید که شاید واسه این میره میگه به خانوادش که شما از چه چیزی ناراحت شدید که اونا بفهمن و دیگه شمارو نرنجونن . دوست عزیز مردا اصولا مثل خانم ها سیاست ندارن که چه حرفی باید زده شه چه حرفی نه ! فکر می کنه اگه بگه کمکی به شما کرده ! دوستتون داره و می خواد که اونا بفهمن و دیگه آرامش شما بهم نخوره .. فکر می کنه اینجوری کمکی کرده به شما . (البته این مثالی که زدید واقعا گیر الکی شماست ! خب شاید مشکلی پیش اومده تو خانوادشون و نتونستن اون روز برای مراسم ختم اقوام شما بیان! باقی مسائل رو نمی دونم ..)
شما یه بار با مهربونی به همسرتون بگید عزیزم من می دونم که وقتی تو میری به خانوادت می گی حرفایی که من می زنم بهت , از دلخوریام , به خاطر اینه که فکر می کنی اینجوری کمکم کردی , اما من دوست دارم فقط این حرفا بین خودمون باشه و فقط گفتن این حرفا واسه من حکم درد و دل داره وگرنه من خانواده ی تو رو , مثل خانواده خودم دوست دارم!
اینجوری تا به حال صحبت کردی با همسرت ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)