به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 93 [ 11:18]
    سطح
    37
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 113
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    153

تشکرشده 2,575 در 920 پست

Array
    بسیار خوب حالا من با استفاده از همون اطلاعاتی که می گویم جواب شما را می دهم. اما جواب من متعلق به خودم است و ممکن است شما با همین اطلاعاتی که من دارم راه متفاوتی انتخاب کنید. در ضمن حرف های من براساس جواب خودتان است و به معنی قضاوت راجع به میزان اطلاعات شما نیست. اصلا در حرف های من سرزنش یا انتقاد وجود ندارد و منظور من هم اصلا این نیست. اما شما الان در یک حالت دفاعی هستی که در تاپیک های دوستان زیاد دیده ام . خواهش می کنم حرف های من را حمله به خودتان و قضاوت درباره خودتان تلقی نکنید و یک بار دیگر با این دیدی که من می گویم پستم را بخوانید. انتقاد و سرزنش و قضاوت یکی از آفات مشاوره است و من اصلا این کار را نمی کنم.
    خوب حالا ادامه مطلب. اگر براساس ملاک همسانی بخواهم بگویم :

مدتیه با آقا پسری آشنا شدم و خیلی ازشون خوشم اومده با توجه به اینکه دختری نیستم که به هر پسری علاقمند شم.
    اینم میدونم قبلا با دخترای زیادی در ارتباط بوده،

از نظر تحصیلات از من پایینتره چون دنبال شغل آزاد رفته ادامه تحصیل نداده
    دوجمله اول نشان می دهد شما از نظر اعتقادی با هم تفاوت دارید. یکی از مهمترین شباهت های اعتقادی که پسر و دختر باید داشته باشند این است : هر دو درباره رابطه با جنس مخالف یکسان فکر کنند. من می توانم تاپیک به شما معرفی کنم که خانم و آقا از این نظر تفاوت داشته اند و الان مشکل جدی پیش آمده و بلاتکلیف هستند. چون عین جمله خودتان را آورده ام این تفاوت کاملا واضح است. این نوع اعتقاد که گفتم پایه رفتار زوج ها در رابطه با مقوله مهم وفاداری و خیانت است. پس باید از این نظر یکسان باشند.

- - - Updated - - -

جمله دوم یک تفاوت دیگر را نشان می دهد. از نظر تحصیلات ترجیح این است که شوهر از زن کمی بالاتر باشد یا حداقل هر دو نظر یکسانی داشته باشند. این آقا به شغل آزاد معتقد بوده و لزومی نمی دیده است به دنبال تحصیل برود. شما می توانستی مثل خیلی از جوان های دیگر از اول دنبال شغل بروی و ادامه تحصیل ندهی. اما دیدگاه شما تفاوت دارد. خانمی که به تحصیلات اهمیت می دهد طرز تفکرش هم همین طور است و گرایش به همین سمت دارد . پس ممکن است دیدگاه های او و نظراتش برای آقایی که به دنبال شغل آزاد یا به عبارت بهتر پول درآوردن است قابل درک نباشد. به هر حال در این مورد مهم همسان نیستید و باید دقیقا و با جزئیات خودتان بررسی کرده و تصمیم بگیرید.

- - - Updated - - -

این پست نباید زیاد طولانی شود. پس تا همین جا کافی است. چیزهایی که من گفتم همه اش براساس اطلاعاتی است که از آن ها مطمئن شده ام و توافق نسبی درباره آنها وجود دارد. اینها فقط نکاتی است که به نظر من رسید. اگر خواستی در یک پست دیگر بیشتر توضیح می دهم.

2. 3 کاربر از پست مفید نوروزیان. تشکرکرده اند .

m_eros (چهارشنبه 02 مرداد 92), sahelneshin (چهارشنبه 02 مرداد 92), فرانک بانو (شنبه 05 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)