به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 63
    عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 04 دی 99 [ 14:51]
    سطح
    57
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 112
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    531

تشکرشده 81 در 42 پست

Array
    اول از همه اینکه خدا نکنه اون بحثی ک گفتید به همراه بچه پیش بیاد ...

و فعلا تمرکز تون را بزارید رو تلاش برای درست کردن رابطه اتون ...

بعدشم
    حق دارید فشار روحی روتون زیاد بوده ... یکم به کارایی که شما رو از این جو روحی بیرون میاره مشغول شید سرتونو گرم کنید به این معنا که نشینید فکر و خیال کنید که بدتر روحیتون خسته شه و سعی کنید زود تر به اون آرامش تو وجودتون برسید و به این خستگی هاتون بها ندید چون بها دادن بیشتر به خستگیاتون روحیتونو خراب می کنه ...

امیدوارم موفق باشید و با انرژی

2. کاربر روبرو از پست مفید sookoot تشکرکرده است .

mohammad2012 (دوشنبه 31 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 29 اردیبهشت 97 [ 00:12]
    سطح
    61
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 116
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sookoot نمایش پست ها

بعدشم
    حق دارید فشار روحی روتون زیاد بوده ... یکم به کارایی که شما رو از این جو روحی بیرون میاره مشغول شید سرتونو گرم کنید به این معنا که نشینید فکر و خیال کنید که بدتر روحیتون خسته شه و سعی کنید زود تر به اون آرامش تو وجودتون برسید و به این خستگی هاتون بها ندید چون بها دادن بیشتر به خستگیاتون روحیتونو خراب می کنه ...

اینا همه رو حفظم اسمش هم تمرکز زداییه روش هاشم بلدم ولی تا کی باید تمرکز زدایی کنم؟ تا وقتی پیر بشم؟ من الان میخوام زندگی کنم الان میخوام از زندگیم لذت ببرم الان که 25 سالمه میخوام عاشقانه زندگی کنم نه وقتی سرم شلوغ کار و زندگیه..
    الان نیاز به محبت دارم. البته محبت واقعی نه ازونایی که خانمم نثار میکنه. دیگه حوصله دوستت دارماشو ندارم حتی. خانوادم منو تو فشار میذارن و همش بهم میگن دوستت نداره خسته شدم بخدا دلم میخواد شب که میخوابم دیگه بیدار نشم ولی کیه که درک کنه چی میکشم فقط ظاهرا میخندم و خوشحالم ولی دیگه دلیلی برای همون خنده ظاهری هم نمیبینم...
    اینجا همه بهت راهکار میدن ولی هیچکی درکت نمیکنه همه مشاورن ولی هر کس مشکل خودشو داره و منم احساس میکنم هر زن و شوهری مشکلاتی دارن ولی همین که هوای همو دارن خیلیه... هیچی بدتر از بی مهری و سردی نیست توی رابطه... داغونم کرده جوری که ...
    هیچی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sookoot نمایش پست ها

بعدشم

اینا همه رو حفظم اسمش هم تمرکز زداییه روش هاشم بلدم ولی تا کی باید تمرکز زدایی کنم؟ تا وقتی پیر بشم؟ من الان میخوام زندگی کنم الان میخوام از زندگیم لذت ببرم الان که 25 سالمه میخوام عاشقانه زندگی کنم نه وقتی سرم شلوغ کار و زندگیه..
    الان نیاز به محبت دارم. البته محبت واقعی نه ازونایی که خانمم نثار میکنه. دیگه حوصله دوستت دارماشو ندارم حتی. خانوادم منو تو فشار میذارن و همش بهم میگن دوستت نداره خسته شدم بخدا دلم میخواد شب که میخوابم دیگه بیدار نشم ولی کیه که درک کنه چی میکشم فقط ظاهرا میخندم و خوشحالم ولی دیگه دلیلی برای همون خنده ظاهری هم نمیبینم...
    اینجا همه بهت راهکار میدن ولی هیچکی درکت نمیکنه همه مشاورن ولی هر کس مشکل خودشو داره و منم احساس میکنم هر زن و شوهری مشکلاتی دارن ولی همین که هوای همو دارن خیلیه... هیچی بدتر از بی مهری و سردی نیست توی رابطه... داغونم کرده جوری که ...
    هیچی

[size=medium]تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌!
    یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا .
    [/size]

4. کاربر روبرو از پست مفید mohammad2012 تشکرکرده است .

sookoot (دوشنبه 31 تیر 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array
    امروز یه هفته است که بهش کاری نداشتم و حتی یه پیامم هم ندادم بهش اونم فقط دو سه روز اول یکی دو تا پیام داد ولی اصلا براش مهم نیست که من کجام و اصلا حالم خوبه یا نیست که بهش پیام نمیدم. حتی یه زنگ هم نزده ببینه زنده ام یا نه

یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا .
    [/size]

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 29 خرداد 95 [ 18:02]
    سطح
    33
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 104
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdrive1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    11

تشکرشده 22 در 10 پست

Array
    آقا محمد2012
    اروم باش دوست من..
    اخه چرا انقده خودتونو زجر مدین؟بخدا من بهتون حق میدم هیچی بدتر از بی محبتی و بی میلی نیس ولی با خودخوری فقط خودتون اذیت میشین...شما از دست خانمتون شاکی هستین منم از دست نامزدم!اره دیگه هرکی یه دغدغه خاصی داره....منم از بس بی ادبو گستاخه و بدتر خیلی راحت توهین میکنه دیگه کم اوردم الان تقریبا2ساله عقدیم و عین خروس جنگی به هم میپریم...همه ازین درگیری ها دارن.ولی باید بتونی تو این شرایط ارامشو حفظ کنی حتی به سختی...شما اگه تاپیک منه نوعی رو بخونین میبینین مشکلتون در قیاس با فقط من 1 نفر خیلی خیلی قابل تحمل تره...عزیز من یه کم به خودتون استراحت بدین ..مهم خودتونین در وهله اول...باشه......اروم باشو پناه به خدا ببر که حلال تموم مشکلاته
    اینم تاپیکمه اگه اگه دوس داشتین یه سر بزنین هرچند ممکنه سریع خسته بشین از خوندن...خوشحال میشم نظرتون رو بگین

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array
    راستی یه سوال دارم از دوستان گلم
    اینکه خانمم بهم گفته توی عقد مثلا اگر جایی من دعوت بودم و تو نبودی من میرم و اگر جایی باهم دعوت بودیم و من نخواستم بیام تو برو این رفتار ایا درسته توی عقد؟
    گفت وقتی رفتیم خونمون باهم میریم البته اونم گفت اگر جایی دوست داشتی بری و من نیومدم برو و منم همینطور

یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا .
    [/size]

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 07 مرداد 93 [ 10:57]
    سطح
    15
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    راستی یه سوال دارم از دوستان گلم
    اینکه خانمم بهم گفته توی عقد مثلا اگر جایی من دعوت بودم و تو نبودی من میرم و اگر جایی باهم دعوت بودیم و من نخواستم بیام تو برو این رفتار ایا درسته توی عقد؟
    گفت وقتی رفتیم خونمون باهم میریم البته اونم گفت اگر جایی دوست داشتی بری و من نیومدم برو و منم همینطور

من به شخصه اگر جای شما بودم از خیانت همسرم نمی‌ترسیدم. این حالت ایشون یه جور کمبود یا مشکل روانی رو نشون می‌ده( خدای نکرده توهین نشه، همه‌ی ما کم و بیش مشکلاتی در روانمون داریم). از اول تاپیک تا اینجا رو خوندم... بیشتر از اینکه در مورد خیانت ایشون بترسید به فکر ریشه‌یابی علل این کار باشید. حرف‌های ایشون اصلا بوی خیانت نداره، کسی که می‌خواد خیانت کنه که دادار دودور راه نمی‌اندازه، بعدشم هیچ زنی از دوران عقدش به فکر خیانت نمیافته! این اتفاق اون هم خیلی به ندرت از طرف خانم و طی گذر حوادثی که در زندگی پیش میاد، ممکن هست رخ بده.

از من نرنجید ولی فکر می‌کنم رفتار شما هم کمی بچه‌گانه است. بیشترین نگرانی که در مورد شما به ذهنم خطور کرد اینه که نوع شخصیتتون طوری نباشه که مناسب هم باشید. چون به نظر می‌رسه هیچ کدوم توانایی کنترل شرایط هیجانی و استرس‌زا رو ندارید.

ولی چون عقد کردید، پس به این راحتی‌ها تصمیم نگیرید، شما دیگه زن و شوهر هستید. ما اینجا صرفا از روی مختصر توضیحی که شما ارایه می‌دید و با مختصر تجربیات خودمون( و گاهی حدس و گمان )‌ نظر می‌دیم. پس خیلی خیلی خیلی ​خوب فکر کنید.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array
    مرسی از نظرتون ولی جواب سوالم رو ندادین!! ولی حرفاتون تا حد زیادی قبول دارم بازم ممنون

یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا .
    [/size]

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    مرسی از نظرتون ولی جواب سوالم رو ندادین!! ولی حرفاتون تا حد زیادی قبول دارم بازم ممنون
    این مسأله تا حدودی فرهنگی هست و برای خانواده‌های مختلف فرق می‌کنه. ممکن هست این خانم توی دوران نامزدی( عقد ) مایل نباشه که حتما همه جا با شما حضور داشته باشه. در بعضی خانواده‌ها تا دو نفر عقد دایم نکردند و به عبارتی جشن عروسی نگرفتند با هم جایی نمی‌رن و سعی می‌کنن کمتر کسی از فامیل از جریان آگاه بشه تا اگر یه موقع خدای نا کرده به هم زدن، فامیل توی بوق نکن!

اما اینکه ایشون می‌گن بعد از ازدواج اگر شما جایی رفتید، خودشون رو مختار می‌دونن که برن یا نه و برعکس اصلا خوب نیست و نشون دهنده‌ی اینه که یه جور آزادی(یا بهتره بگم آزادی کاذب) رو طالب هستند. ولی یه مسأله‌ای رو در نظر داشته باشید... خانم‌ها گاهی توی دوره‌ی آشنایی و یا نامزدی حرف‌هایی می‌زنن که به قول خودشون برای این هست که فردا <تو سری خور> نشن! خانم‌ها من رو ببخشن ولی من این رو از خانم‌های زیادی شنیدم. پس با مشورت با یک خانم سعی کنید بفهمید این نوع از درخواست‌های ایشون از این دسته هست یا واقعیه. اگر واقعی باشه نباید سرسری بگذرید و حتما نظر واقعیتون رو اعلام کنید و به هیچ وجه در بیان عقایدتون کوتاهی نکنید. کاملا براشون روشن کنید که روی این موضوع و موضوعات دیگه چه نظری دارید.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    61
    دستاوردها:
    تشکرها
    662

تشکرشده 792 در 312 پست

Array
    این مسأله تا حدودی فرهنگی هست و برای خانواده‌های مختلف فرق می‌کنه. ممکن هست این خانم توی دوران نامزدی( عقد ) مایل نباشه که حتما همه جا با شما حضور داشته باشه. در بعضی خانواده‌ها تا دو نفر عقد دایم نکردند و به عبارتی جشن عروسی نگرفتند با هم جایی نمی‌رن و سعی می‌کنن کمتر کسی از فامیل از جریان آگاه بشه تا اگر یه موقع خدای نا کرده به هم زدن، فامیل توی بوق نکن!

آها پس به فکر خودشه که اینطوری رفتار میکنه!!!

یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا .
    [/size]

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    15
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 115 در 45 پست

Array
    آها پس به فکر خودشه که اینطوری رفتار میکنه!!!
    منظورتون رو متوجه نشدم...
    این اتفاق در اکثر خانواده‌ها مرسوم هست و رفت و آمدهای فامیلی رو می‌ذارن بعد از ازدواج. در این مورد و قبل از ازدواج حق تصمیم توی رو عادلانه است که به خانم بدید.

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)