به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 183

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید

در جواب دوستمون كه ميگفتن مهريه خوشبختي نمياره بايد بگم كه حرف شما كاملا درسته ... ولي يك موردي اينجاست:
    مردم كه دخترشون رو از سر راه نيووردن كه بدنش به يك پسره كه اگه دو روز ديگه از دستش خسته شد ولش كنه و بره سراغ يكي ديگه !!!!
    سود مهريه بالا :
    1) اگه مرد اهل زن و زندگي باشه كه اصلا لزومي نداره كه مهريه رو بپردازه . هدف پدر و مادر دختر هم از مهريه بالا تضمين زندگي دخترشونه كه اگه مرد زنش رو دوست داشته باشه و زندگي خوبي باهم داشته باشن ديگه نگراني هم نبايد از مهريه داشته باشه
    2) اگه مرد هم از اون آدم هاي بي مسئوليت باشه و بخواد دختر مردم رو بدبخت كنه كه دندش نرم بايد مهريه رو تا قرون آخرش بپردازه كه ادب بشه . در ضمن تكليف اون دختري كه سياه بخت شده چي ؟ والا واسه همه چي ديه تعيين كردن و ديه طلاق براي زن مهريه اش هستش

فقط يك موردي ميمونه : اگه مهريه عندالمطالبه باشه ... قطعا بايد كم باشه چون زن هر موقع مهريه اش رو بخواد مرد بايد بده و اگه مهريه زن زياد باشه مرد نميتونه بده و دو حالت داره :
    يا دختره از اون آدم هاي كلاه برداره كه تا عقد ميكنن مهريه اش رو طلب ميكنه و تا قرون آخرش رو از مرده ميگيره و مرده هم ميگه حالا كه دختره اينجوريه منم كه دارم مهريه اش رو ميدم طلاقش بدم بهتره ( از اين موارد جديدا زياد شده ها.مواظب باشيد!!! قابل توجه آقا پسرا)
    يا اينكه خوب مهريه حق زنه و بايد بگيره و اگه مهريه قابل پرداخت باشه هيچ موردي پيش نمياد.( ولي به نظر من زندگي همچين آدم هايي اصلا خوب پيش نميره ... چون اگه زن و مرد از زندگي شون راضي باشن كه چه لزومي داره زن مردش رو بيچاره كنه تا بخواد مهريه اش رو بگيره و بعدش هم بين اين زن و مرد به نظر من هيچ علاقه اي باقي نميمونه البته اين نظر منه !!!)
    و مسئله ي مهمتر اينه كه تا از كسي مطمئن نشدين و شناخت كامل پيدا نكردين و به تفاهم نرسيدين ازدواج نكنين و به نظر من اين بهترين راهه و ديگه نگراني اي بوجود نمياد كه واي مهريه رو چه جوري بدم؟؟؟؟؟چون در موارد خيلي كمي هم اين خانم هستش كه سازگار نيست و اهل زندگي نيست و اين ديگه به عهده ي آقا پسر هاست كه طرفشون رو بشناسن :
    اگه از اين فرمول تبعيت كنين . مهريه بي مهريه :
    شناخت + تفاهم + علاقه به همسر + علاقه به زندگي= عدم پرداخت مهريه و خوشبختي
    البته اين كه بخواي با گفتن مهريه بالا مرد رو از طلاق گرفتن منصرف كني و يا اهل زن و زندگي كني بسيار بسيار اشتباهه . چون مردي كه بخواد بخاطر ترس از پول مهريه زن زندگي شو نگه داره ارزش يك لحظه زندگي كردن نداره و اگه از اون آدم هاي عوضي باشه هركاري رو كه بخواد ميكنه البته به صورت پنهاني و بعد هم به زن ميگه طلاقت رو نميدم و به نظر من اين مصداق حرفيه كه ميگن : مهريه بالا خوشبختي نمياره و اين كاملا درسته
    گفتن مهريه بالا براي حفظ زندگي به نظر من 100% اشتباهه
    شکست برای کسانی است که از اتفاقات درس نمیگیرند؛
    انسان یا پیروز میشود یا تجربه کسب میکند؛
    انسان عاقل هیچ گاه شکست نمیخورد

2. کاربر روبرو از پست مفید حنان تشکرکرده است .

حنان (شنبه 18 مهر 88)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)