در جواب دوستمون كه ميگفتن مهريه خوشبختي نمياره بايد بگم كه حرف شما كاملا درسته ... ولي يك موردي اينجاست:
مردم كه دخترشون رو از سر راه نيووردن كه بدنش به يك پسره كه اگه دو روز ديگه از دستش خسته شد ولش كنه و بره سراغ يكي ديگه !!!!
سود مهريه بالا :
1) اگه مرد اهل زن و زندگي باشه كه اصلا لزومي نداره كه مهريه رو بپردازه . هدف پدر و مادر دختر هم از مهريه بالا تضمين زندگي دخترشونه كه اگه مرد زنش رو دوست داشته باشه و زندگي خوبي باهم داشته باشن ديگه نگراني هم نبايد از مهريه داشته باشه
2) اگه مرد هم از اون آدم هاي بي مسئوليت باشه و بخواد دختر مردم رو بدبخت كنه كه دندش نرم بايد مهريه رو تا قرون آخرش بپردازه كه ادب بشه . در ضمن تكليف اون دختري كه سياه بخت شده چي ؟ والا واسه همه چي ديه تعيين كردن و ديه طلاق براي زن مهريه اش هستش
فقط يك موردي ميمونه : اگه مهريه عندالمطالبه باشه ... قطعا بايد كم باشه چون زن هر موقع مهريه اش رو بخواد مرد بايد بده و اگه مهريه زن زياد باشه مرد نميتونه بده و دو حالت داره :
يا دختره از اون آدم هاي كلاه برداره كه تا عقد ميكنن مهريه اش رو طلب ميكنه و تا قرون آخرش رو از مرده ميگيره و مرده هم ميگه حالا كه دختره اينجوريه منم كه دارم مهريه اش رو ميدم طلاقش بدم بهتره ( از اين موارد جديدا زياد شده ها.مواظب باشيد!!! قابل توجه آقا پسرا)
يا اينكه خوب مهريه حق زنه و بايد بگيره و اگه مهريه قابل پرداخت باشه هيچ موردي پيش نمياد.( ولي به نظر من زندگي همچين آدم هايي اصلا خوب پيش نميره ... چون اگه زن و مرد از زندگي شون راضي باشن كه چه لزومي داره زن مردش رو بيچاره كنه تا بخواد مهريه اش رو بگيره و بعدش هم بين اين زن و مرد به نظر من هيچ علاقه اي باقي نميمونه البته اين نظر منه !!!)
و مسئله ي مهمتر اينه كه تا از كسي مطمئن نشدين و شناخت كامل پيدا نكردين و به تفاهم نرسيدين ازدواج نكنين و به نظر من اين بهترين راهه و ديگه نگراني اي بوجود نمياد كه واي مهريه رو چه جوري بدم؟؟؟؟؟چون در موارد خيلي كمي هم اين خانم هستش كه سازگار نيست و اهل زندگي نيست و اين ديگه به عهده ي آقا پسر هاست كه طرفشون رو بشناسن :
اگه از اين فرمول تبعيت كنين . مهريه بي مهريه :
شناخت + تفاهم + علاقه به همسر + علاقه به زندگي= عدم پرداخت مهريه و خوشبختي
البته اين كه بخواي با گفتن مهريه بالا مرد رو از طلاق گرفتن منصرف كني و يا اهل زن و زندگي كني بسيار بسيار اشتباهه . چون مردي كه بخواد بخاطر ترس از پول مهريه زن زندگي شو نگه داره ارزش يك لحظه زندگي كردن نداره و اگه از اون آدم هاي عوضي باشه هركاري رو كه بخواد ميكنه البته به صورت پنهاني و بعد هم به زن ميگه طلاقت رو نميدم و به نظر من اين مصداق حرفيه كه ميگن : مهريه بالا خوشبختي نمياره و اين كاملا درسته
گفتن مهريه بالا براي حفظ زندگي به نظر من 100% اشتباهه

علاقه مندی ها (Bookmarks)