به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 75

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 بهمن 04 [ 00:01]
    سطح
    76
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,019

تشکرشده 2,388 در 433 پست

Array
    سلام
    جناب نیما!آزرده شدن و جریحه دار شدن احساستون قابل درکه و این اتفاقات و نحوه ی برخورد همسرتون ناراحت کننده بوده
    اما مشاور دقیقا مثله پزشکه!همون طور که شما پیش پزشک از کل علائم و مشکلات باید بگید تا بیماری تشخیص داده بشه,پیش مشاور هم باید خود خودتون باشید ,کاملا بی تکلف و راحت تا مشاورتان بتونه مشکلات رو ریشه یابی و حل کنه
    ازین نظر رفتار خانمتون پیش مشاور ایرادی نداشته!اتفاقا خوب بود چون باعث میشه مشاور متوجه مشکلات بشه و راه حل های مناسب تری بهتون بده
    اینجوری که بهش فکر کنید متوجه میشید دلیلی برای رنجش نیست و اتفاقا خانمتون با اینکارباعث شده مشاور شناخت بهتری از احساس محوری ایشون پیدا کنه
    رفتارهای خانومتون احساسات شما رو جریحه دار کرده و شما هم عاقد و شناسنامه و طلاق و...رو وسط کشیدید!!
    ایشون احساساتش پایه ی رفتارش میشه و شما هم احساستون پایه ی عکس العمل هاتون به رفتار ایشون میشه و بعد این چرخه همین طور ادامه پیدا میکنه و تیر و ترکش به سمت هم پرتاب میکنید و آخر هم مثله قبل نه شما متقاعد میشی و نه ایشون !
    فقط تخلیه هیجان انجام دادین واحساستون رو بروز دادین و... !با این روش چیزی تو وجود طرف مقابل تغییر نمیکنه!تا الان با این کارها شما یا ایشون تغییری کردین؟؟!!!!

فقط هی آزردگی بیشتر میشه و خستگی تون بیشتر میشه و بی نتیجه ادامه میدین!
    هنوز هم مشخصه که احساسات آزار دهنده نمیذارن راحت تصمیم بگیرید.پس قبل از هر تصمیمی تاخیر واکنش داشته باشید
    مثله الان !
    فعلا اقدامی نکنید و یه مدتی مثلا چهار پنج روز بدون هیچ اقدام و ارتباطی به خودتون زمان بدید که احساساتتون فروکش کنه,اولین نشونه ی فروکش کردن احساستون تموم شدن این فکرها تو ذهنتونه!:
    نقل قول نوشته اصلی توسط nima23 نمایش پست ها
    دیگه برام اصلا مهم نیست چیکار میکنه یا نمیکنه.هنوزم وقتی یادم میاد چه چرت و پرتایی در مورد من به مشاور گفت حالم بد میشه.
    . به جهنم که لج میکنه.انقدر لج کنه خسته شه.آخرشم گفتم من دیگه در دلم و فکرم این خانومو زن خودم نمیدونم.میخواد طلاق نگیره هم اصلا برام مهم نیست ولی من دیگه بع عنوانم زنم قبولش ندارم حالا رو هر کاغذی هم خلافش نوشته شده باشه در دلم و فکرم یه غریبه س برام.
    . وقتی من این زنو دیگه نمیخوام و این روند نخواستم مال امروز و دیروز هم نبوده باید چکار کنم؟ اصلا تمام شخصیت این زن پیش من شکست برای من با خاک هموار شد. به زور میخواد شناسنامه ای زن من بمونه؟ خب بمونه. اصلا دو هزار بار منو بکشونه دادگاه. چه فایده ای به حالش داره؟
    حفظ شان خانوم؟ اصلا اون خانوم با اون رفتارش شانی هم داشت!؟
    اصلا نمیدونم قراره چی بشه. فقط میدونم حالم ازش بهم میخوره وقتی یادم میاد چه تهمت های زشتی به من و خانواده م زد.

این فکرها و این مدل پایین و بالا کردن مسائل همش نشونه ی احساسات سرکشه
    اگر میخواید برای زندگیتون یه تصمیم درست بگیرید و شادابی قبل تو زندگیتون بیاد اول افساراحساستون رو باید تو دستتون بگیرید
    برای طلاق دیر نمیشه و فرصت دارید,فقط فعلا چند روز به خودتون زمان بدید احساستون رو کنترل کنید و بعد منطقی مسئله رو بررسی کنید

چه تصمیم به طلاق بگیرید و چه تصمیم به ادامه ی زندگی داشته باشید,باید منطقتون تو تصمیم گیریتون ارجحیت داشته باشه تا پشیمون نشید!.پس به خودتون فرصت بدید تا احساستون فروکش کنه و منطقتون اولویت پیدا کنه و بعد دنبال تصمیم گیری باشید
    ویرایش توسط taraneh89 : شنبه 05 مرداد 92 در ساعت 18:11

2. 8 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

ema1989 (پنجشنبه 10 مرداد 92), reihane_b (شنبه 05 مرداد 92), sanjab (شنبه 05 مرداد 92), saraamini (یکشنبه 06 مرداد 92), tamanaye man (شنبه 05 مرداد 92), ویدا@ (شنبه 05 مرداد 92), مارتا63 (دوشنبه 07 مرداد 92), بی دل (شنبه 05 مرداد 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)