سلام دوست عزیز
واقعا انقدرها هم که فکر می کنی سرنوشتت بد رقم نخوره ! چرا اینطوری فکر می کنی ..
اتفاقا خیلی هم خوبه که قبل ازدواج و داشتن بچه ازدواجت بهم بخوره , حتما خدا دوستت داشته که تو نامزدی بهم خورده .
یکم از دید خوب هم به زندگیت نگاه کن
حرف دوستت هم اصلا درست نیست ! کی گفته که همه ی دخترایی که تو خیابونن و دوست پسر دارن بعد ازدواج عالی دارن با اونا؟! اصلا چنین چیزی صحت نداره , ما که از زندگی تک تک افراد خبر نداریم ! چیزی که داریم می بینیم ظاهر امره !
در مورد درست , کجا دیر شده !؟؟؟ یه جور می گی انگار که چند سالته !
هم ورودی های من 3 تاشون بودن که از شما هم بزرگتر بودن و یه رشته ی دیگه خونده بودن , حالا اومده بودن دنبال علاقشون !
خیلی هم خوبه که بری یه رشته ی دیگه بخونی که بهش علاقه داری
انقدر هم احساس نکن که خیلی بد شانسی ! خیلی هم از حرفات معلومه که دختر خوب و با اراده ای هستی که سریع کار پیدا کردی , چند سالی تدریس کردی و ..
نظر منو بخوای فکر های منفی رو از خودت دور کن , به خدا توکل کن و ازش بخواه که کنارت باشه بعد هم برو دنبال رشته ای که دوست داری بخونی , و گذشته هم فراموش کن , بعدها مطمئنا تو راه زندگیت این بار یه پسر خوب قرار می گیره که باهاش خوشخت تر می شی :)








علاقه مندی ها (Bookmarks)